קינפוג ראוטר ביתי לעבודה עם פייבר של בזק
מנסה לקנפג את הרשת שתעבוד עם ציוד שלי במקום הראוטר של בזק.
1. מצרף תרשים של הקונפיגורציה (מהקיר למתאם SFP ממנו כבל רשת לראוטר לכניסת הWAN)
2. איקטבטי את הג'יביק של בזק לפני השימוש והוא אכן עובד
3. בראוטר הגדרתי PPPoE והכנסתי את שם המשתמש והסיסמה הנכונים
השאלה...איך נכון לקנפג את הראוטר?
כרגע לא מצליח לקבל אינטרנט.... הראוטר (לפי מה שבזק אומרים לי) לא מזין את שם המשתמש והסיסמה, איך נכון לקנפג אותו כך שגם בחיבור WAN הראוטר יזין את הסיסמה ? (ראוטר תקין שבחיבור ADSL כן עבד כמו שצריך וחייג נכון)
1. מצרף תרשים של הקונפיגורציה (מהקיר למתאם SFP ממנו כבל רשת לראוטר לכניסת הWAN)
2. איקטבטי את הג'יביק של בזק לפני השימוש והוא אכן עובד
3. בראוטר הגדרתי PPPoE והכנסתי את שם המשתמש והסיסמה הנכונים
השאלה...איך נכון לקנפג את הראוטר?
כרגע לא מצליח לקבל אינטרנט.... הראוטר (לפי מה שבזק אומרים לי) לא מזין את שם המשתמש והסיסמה, איך נכון לקנפג אותו כך שגם בחיבור WAN הראוטר יזין את הסיסמה ? (ראוטר תקין שבחיבור ADSL כן עבד כמו שצריך וחייג נכון)
אין הבדל בקונפיגורציה בהשוואה ל- VDSL.
תנסה לחבר מחשב ישירות אל ממיר הסיב, ולחייג דרכו (Dial Up -> Set up a new connection -> Connect to the internet -> Broadband (PPPoE)).
אם גם משם זה לא עובד, הבעיה לא קשורה לראוטר.
תנסה לחבר מחשב ישירות אל ממיר הסיב, ולחייג דרכו (Dial Up -> Set up a new connection -> Connect to the internet -> Broadband (PPPoE)).
אם גם משם זה לא עובד, הבעיה לא קשורה לראוטר.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
מן הסתם שבנתבים כאלה שיש בהם מודם DSL מובנה, הקונפיגורציה שבה רוצים להשתמש בפורט Ethernet מתאים שישמש כ WAN לחיבור לאינטרנט היא שונה בתכלית. ובממשק ניהול של אחד הנתבים בעייתיים במיוחד כמו TP-link archer vr400 v2 למשל, מעבירים אפילו בשביל כך את הנתב למצב פעולה שונה לגמרי.28/09/2022 7:31oferlap כתב: אין הבדל בקונפיגורציה בהשוואה ל- VDSL.
אם גם משם זה לא עובד, הבעיה לא קשורה לראוטר....
המכשיר מעצמו לא יכול לנחש את סוג החיבור שנבחר.
צריכים להגדיר את זה שחיוג PPPoE יתבצע דרך פורט RJ45 ולא דרך מודם DSL.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
מעצם זה שאתה בוחר באפשרות של חיבור vdsl די ברור שלא הגדרת נכון....
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
נתחיל מכך שלא רשמת מה הוא הנתב שיש לך בכלל. ורוב הסיכויים שיש בשוק יותר מסוג נתב אחד. וגם אפשר להניח שלא בכל הנתבים מדובר באותה ההגדרה. אם היית עוזר בלעזור לך, אפשר היה אפילו לתת לך תשובה נכונה.28/09/2022 9:37eytzni כתב: עדכון: החייגן דרך המחשב עבד ללא בעיה. חיוג דרך הTp-Link נכשל
מצרף תמונה של הגדרת החייגן בראוטר. האם הגדרתי נכון?
איפה מגדירים שחיוג PPPoE יבוצע דרך RJ45 ?
Untitled1.png...
אבל, אם אנו כבר בעיצומו של המשחק המשעשע של הטלפון השבור, אז הניחוש המושכל שלי יהיה שמדובר על יצרן בשם.... TP-Link והניחוש הפרוע על הדגם שלו יהיה... משהוא בסגנון של archer vr400 v2 .
ואם הניחוש שלי במשחק זה זכה, אז ההגדרה הנדרשת לו בשלב ראשון תהיה להעביר אותו למצב של Wireless Router Mode. אחרי זה אתה כבר יכול להגדיר את הפרטי חיוג דרך ממשק Ethernet.
בממשק ניהול שלו זה נראה כך: בכלל מספרים, שפעם בתקופות הקדומות כאשר רצו להגדיר ציוד כלשהוא היה מנהג עתיק משונה של להסתכל במה שכינו אז בשם: הוראות ההפעלה של ציוד זה.
תודה רבה sys_admin מעריך את הסבלנות, אני חושב שאוכל להמשיך מפה.
לגבי RTFM... מבטיח שניסיתי
integral - הכוונה בסופו של דבר להשתמש בחייגן שקיים בGoogle Nest ולייתר את הראוטר, לצערי לא עבד לי במיידי ולכן מנסה לבצע בשלבים
לגבי RTFM... מבטיח שניסיתי
integral - הכוונה בסופו של דבר להשתמש בחייגן שקיים בGoogle Nest ולייתר את הראוטר, לצערי לא עבד לי במיידי ולכן מנסה לבצע בשלבים