כן, זה באמת טיפה overkill ובגלל זה הם מצהירים שזה בעיקר מיועד לבתים גדולים ו-soho ופחות למשתמשים פשוטים (שהם יכולים להשתמש ביחידות מעט פשוטות יותר שגם הם זמינות אצל ASUS)
עשיתי תקופה ארוכה נסיונות שונים לאיזון בין שני חיבורי WAN (הוט וסלקום פייבר). זה לא עובד טוב בגלל שימוש החיבורים משתנים. מערכת האיזון של אסוס מחליפה כתובות ip לאפליקציות תוך כדי תנועה ואפליקציות רבות מתקשות להתמודד עם זה. שרתים שמוודאים חיבורים לפי כתובת ip יכשלו בחיבור ויהיו תקלות רבות כשיש הרבה פעילות ברשת.
הם צריכים איזון טוב יותר, המנגנון שיש כיום לא מספיק טוב לשימוש רציף.
1. אמרת שצימדת אותם לראוטר קיים, הם יכולים לתפקד גם בלעדיו נכון?
2. ידוע אם הם תומכים בקושחת merlin?
3. יש דגם ביניים של XT8
מישהו התנסה ומכיר? יותר מתאים לי תקציבית
@oferlaor כתבת שה-Wireless backhaul תומך רק ב-5Ghz, זה אומר שבאמת בשביל להנות מהפוטנציאל המלא של המכשיר אני חייב לחבר את היחידות בכבל ישיר, זה לא קצת "defeat the purpose"?
דרך אגב לא הצלחתי למצוא במדריך שלהם שה-Wireless backhaul הוא רק ב-5Ghz, תוכל להפנות אותי למידע הזה?
With the Pro XT12, you can allocate the second 5 GHz band or wired Ethernet for backhaul connection between nodes. Another option is to choose the automatic mode for the product to select the best connection type based on your environment.
The support for UNII-4 might have been the reason the new mesh was delayed for the US market, but it sure is significant for a fully wireless system. Among other things, this previously unused portion of the spectrum allows for a free 160MHz channel to work as the backhaul on the router’s 5GHz-2 band.