אני אוהב את השלט המקורי של יס אז לימדתי אותו את המסך ואז לימדתי את appletv להתייחס לפקודות שלו. לאחרונה ב tvOS 16 זה השתפר מאוד באפל.
זה רק משהו שאני משתמש בו? השלט הראשי שלנו בכל החדרים הוא לא המקורי שלהם אלא או שלט חכם נלמד או שלט רגיל של יס...
יס+ עם השלט המקורי של יס
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הבעיה ביס פלוס שאם רוצים להריץ את ההקלטה בתצוגת מסך מלא ורוצים לראות בדיוק איזור מסויים בהקלטה, אז זה לא אפשרי וגם אם רוצים להריץ את הקלטה אז צריך לפעמים ללחוץ הרבה זמן על השלט של הסטרימר בשביל הרצה כזאת, בניגוד לממיר לוויני של יס ששם כדי להריץ הקלטה אפשר ללחוץ פעם אחת על כפתור הרצת ההקלטה ואז נמשכת אותה הרצה עד שהיא נגמרת או שעוצרים או מפסיקים אותה, ונראה לי שגם בשלט לוויני של יס זה לא משנה בסטרימר של יס את צורת הפעולה שאיתה פועל הסטרימר, בינתים יס פלוס זה לא תחליף ליס דרך הלווין אז יש לי את שני סוגי היס,
לפי בדיקה שלי נכון לעכשיו החברת שידורי טלוויזיה רב ערוצית דרך האינטרנט היחידה שאיתה אפשר להריץ את ההקלטה כמו בממיר לוויני היא חברת פרטנר, אבל בינתים יש בה פחות תכנים לצפיה ופחות ערוצי טלוויזיה לצפיה למשל מחברת יס.
ולפי מה שאומרים בתקשורת, רק בשנת 2028, יס תפסיק לשדר דרך הלווין, כי רק בתאריך הזה ניגמר ההסכם בין יס לחברת חלל לשידור בלווין, שזה עוד לא מעט שנים, כלומר מעכשיו זה בערך עוד 5 שנים שבהן אפשר לעשות הרבה שינויים.
אז כנראה שיקח עוד הרבה שנים עד שיס פלוס תוכל להיות תחליף ליס דרך הלווין.
https://www.google.com/amp/s/www.themar ... f_amp=true
בינתים בשבילי היס פלוס זו גרסה נסיונות שעדיין היא עוד לא מספיק מפותחת כמו שצריך,
עם כל הכבוד ליתרונות המסויימים של היס פלוס כמו הקטצאפ שלא מוגבל במספר הערוצים להקלטה אוטומטית, ותמיכה ב HDR.
בערוצים הזרים בינתים יש שם רק 3 ערוצים שמדברים באיכות HD, ולא דרך הלווין,
רוסיה 1.
רוסיה קורנט טיוי.
Tve ספרד.
לפי בדיקה שלי נכון לעכשיו החברת שידורי טלוויזיה רב ערוצית דרך האינטרנט היחידה שאיתה אפשר להריץ את ההקלטה כמו בממיר לוויני היא חברת פרטנר, אבל בינתים יש בה פחות תכנים לצפיה ופחות ערוצי טלוויזיה לצפיה למשל מחברת יס.
ולפי מה שאומרים בתקשורת, רק בשנת 2028, יס תפסיק לשדר דרך הלווין, כי רק בתאריך הזה ניגמר ההסכם בין יס לחברת חלל לשידור בלווין, שזה עוד לא מעט שנים, כלומר מעכשיו זה בערך עוד 5 שנים שבהן אפשר לעשות הרבה שינויים.
אז כנראה שיקח עוד הרבה שנים עד שיס פלוס תוכל להיות תחליף ליס דרך הלווין.
https://www.google.com/amp/s/www.themar ... f_amp=true
בינתים בשבילי היס פלוס זו גרסה נסיונות שעדיין היא עוד לא מספיק מפותחת כמו שצריך,
עם כל הכבוד ליתרונות המסויימים של היס פלוס כמו הקטצאפ שלא מוגבל במספר הערוצים להקלטה אוטומטית, ותמיכה ב HDR.
בערוצים הזרים בינתים יש שם רק 3 ערוצים שמדברים באיכות HD, ולא דרך הלווין,
רוסיה 1.
רוסיה קורנט טיוי.
Tve ספרד.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 18/09/2022 11:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ממש לא נכון. יש כפתורי הרצה קדימה אחורה (x2,x3,x4) או שאתה לוחץ ארוך על החיצים וזה עושה הרצה מהירה. הבעיה שאין המון עדכונים על המיקום שלך.
לי עכשיו יש ביס פלוס סטרימר של אנדרואיד טיוי ואין בשלט שלו כפתורי הרצה, יש בו במקום זה עיגול פנימי ועיגול חיצוני, ושרוצים להריץ הקלטה שהקליטו אותה בסטרימר הזה אז יש פס תחתון עם סמן שלאורכו רואים לפעמים תמונות של מה שיש בהקלטה.18/09/2022 10:58oferlaor כתב: ממש לא נכון. יש כפתורי הרצה קדימה אחורה (x2,x3,x4) או שאתה לוחץ ארוך על החיצים וזה עושה הרצה מהירה. הבעיה שאין המון עדכונים על המיקום שלך....
זה בדיוק כמו שרוצים לראות הקלטה של קטצאפ.
אז לא הבנתי איך בדיוק אתה עושה שהשלט הלוויני של יס ישלוט בסטרימר אנדרואיד של יס?
הסיבה שבינתים ביס פלוס בחרתי סטרימר של אנגרואיד זה כי אמרו לי שבסטרימר של אפל טיוי יש דברים שלא יכולים לראות משם כי זו מערכת הפעלה אחרת מאנדרואיד.