+Disney בזמן צפיה ב 4k נתקע רוב הזמן, אשמח לעזרה
משתמש בדיסני דרך האפליקציה של LG למטרת צפייה ב 4k ,מסך מדגם LG CX , מחובר ב WiFi .
*תשתית אינטרנט של הוט + ספק הוט
*בבדיקות מהירות wifi בטלויזיה מראה לי לרוב בין 40-60 מגה (מהירות אינטרנט במחשב שמחובר למודם ישיר מקבל סביב 180 מגה ),
*עוד משהו מוזר ניסיתי לחבר ישירות כבל רשת מהמודם לטלוויזיה וציפיתי שהבעיה תפתר אבל המוזר זה שעם כבל רשת המהירות לא משתפתרת
ואף נראה ליורדת ונע בין 30-40 מגה.
זכור לי שבהשקה בשבוע-שבועיים הראשונים הכל עבד חלק ולא היו תקיעות והניגון של הסרטים היה חלק,
בשבועות אחרונים אני חווה תקיעות בזמן צפיה ,במיוחד בשישי-שבת שכמות התקיעות לא מאפשרת אפילו לצפות ופשוט מוותר ועובר למתחרים כמו נטפליקס\אמזון פריים\אפל טי.וי רק פעמים בודדות אני מצליח לעבור צפיה בסרט בדיסני בלי תקיעות (בימי חול בלילה או משהו כזה)
*אם אני מוריד ל 1080p לרוב הניגון נשאר חלק אבל המטרה היא לא לרדת ולהשאר רק על 4K.
1.מה אפשר לעשות ברמה טכנית כדי לפתור את הבעיה ??
2. אם מגדיל תשתית+ספק אינטרנט נגיד ל 500 מגה , זה יגדיל לי את מהירות ב wifi בטלויזיה?
*תשתית אינטרנט של הוט + ספק הוט
*בבדיקות מהירות wifi בטלויזיה מראה לי לרוב בין 40-60 מגה (מהירות אינטרנט במחשב שמחובר למודם ישיר מקבל סביב 180 מגה ),
*עוד משהו מוזר ניסיתי לחבר ישירות כבל רשת מהמודם לטלוויזיה וציפיתי שהבעיה תפתר אבל המוזר זה שעם כבל רשת המהירות לא משתפתרת
ואף נראה ליורדת ונע בין 30-40 מגה.
זכור לי שבהשקה בשבוע-שבועיים הראשונים הכל עבד חלק ולא היו תקיעות והניגון של הסרטים היה חלק,
בשבועות אחרונים אני חווה תקיעות בזמן צפיה ,במיוחד בשישי-שבת שכמות התקיעות לא מאפשרת אפילו לצפות ופשוט מוותר ועובר למתחרים כמו נטפליקס\אמזון פריים\אפל טי.וי רק פעמים בודדות אני מצליח לעבור צפיה בסרט בדיסני בלי תקיעות (בימי חול בלילה או משהו כזה)
*אם אני מוריד ל 1080p לרוב הניגון נשאר חלק אבל המטרה היא לא לרדת ולהשאר רק על 4K.
1.מה אפשר לעשות ברמה טכנית כדי לפתור את הבעיה ??
2. אם מגדיל תשתית+ספק אינטרנט נגיד ל 500 מגה , זה יגדיל לי את מהירות ב wifi בטלויזיה?
בנוסף צרפתי Mi BOX S של שיאומי , בשביל לבדוק איך הדסני עובד עליו , גיליתי שהשיאומי בבדיקת מהירות עובד על אזור 2מגה שזה ממש ממש לאט ניסיתי לעשות כמה בדיקות ולוודא עם הטלפון במגביל שאין תקלה , משהו מוזר קורה עם עם מהירות בשיאומי אם זאת להפתעתי הדסני ניגון סרטים למרות המהירות הנמוכה בלי תקיעות אבל ניגון פשוט באיכות ירודה כאילו עשה התאמה אוטומוטית למהירות (למרות ששמתי ידני על 4K) . בכל אופן לראות באיכות ירודה לא שווה אז ממשיך לחפש פתרונות ,
שמעתי החלפה לראוטר 5Ghz אמור לפתור בעיות מהירות , משהו ידוע בנושא?
שמעתי החלפה לראוטר 5Ghz אמור לפתור בעיות מהירות , משהו ידוע בנושא?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 770 פעמים
העניין הוא שחיבור הרשת בטלוויזיה מוגבל ל-100 מגה, ככה שזה לא משנה אם אתה מחבר ישירות לראוטר wifi 5, 6 או 6e.
זה לרוב ממש מספיק לסטרימינג של אפליקציות. אני מניח שבנטפליקס ואמזון אין לך בעיות.
אתה יכול לנסות להתחבר עם מתאם usb, זה ישפר את המהירות לכ-220 מגה, אבל לא חושב שזו הבעיה.
האפליקציה של דיסני פשוט לא מוצלחת. הגרסאות האחרונות יציבות יותר אז תוודא שהיא מעודכנת.
זה לרוב ממש מספיק לסטרימינג של אפליקציות. אני מניח שבנטפליקס ואמזון אין לך בעיות.
אתה יכול לנסות להתחבר עם מתאם usb, זה ישפר את המהירות לכ-220 מגה, אבל לא חושב שזו הבעיה.
האפליקציה של דיסני פשוט לא מוצלחת. הגרסאות האחרונות יציבות יותר אז תוודא שהיא מעודכנת.
תודה,
נטפליקס עובד טוב, אמזון לא נתקע אבל לפעמים יורד מעט באיכות וחוזר לאיכות גבוהה.
לפי החנות של LG אין עדכונים חדשים( מופיע עדכון אחרון ב 16/06/22 גרסא 2.0.6) לאפליקציה, אשמח אם משהו יש לו מסך LG שיכול לאמת שזו ה גרסא האחרונה?
אצל חבר יש סיב אופטי והוא אומר שעובד אצלו חלק ללא תקיעות גם לו יש מסך LG OLED
אנסה להשיג מתאם usb.
השאלה למה כשאני מחבר כבל רשת( 15מטר) מהמודם של הוט ישירות לטלוויזיה אני לא מקבל סביב ה 90-100 מגה( אני רוצה להניח שאם היה מגיע לאזור ה 100 מגה הדיסני היה עובד יותר טוב)??
נטפליקס עובד טוב, אמזון לא נתקע אבל לפעמים יורד מעט באיכות וחוזר לאיכות גבוהה.
לפי החנות של LG אין עדכונים חדשים( מופיע עדכון אחרון ב 16/06/22 גרסא 2.0.6) לאפליקציה, אשמח אם משהו יש לו מסך LG שיכול לאמת שזו ה גרסא האחרונה?
אצל חבר יש סיב אופטי והוא אומר שעובד אצלו חלק ללא תקיעות גם לו יש מסך LG OLED
אנסה להשיג מתאם usb.
השאלה למה כשאני מחבר כבל רשת( 15מטר) מהמודם של הוט ישירות לטלוויזיה אני לא מקבל סביב ה 90-100 מגה( אני רוצה להניח שאם היה מגיע לאזור ה 100 מגה הדיסני היה עובד יותר טוב)??
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

איך אתה בדוק את המהירות ? בדיקה בדפדן של הטלוויזיה בכלל לא אמינה. תבדוק בעזרת נטפליקס
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

זה אמור להספיק, ממד שני אפליקציה נוראית. תנסה מתאם רשת usb. יש פה כמה וכמה שירשורים שיכולים לתת לך כיוון לאחד שמתאים לך
- flightengineer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
תנסה לאפס אפלקציה D+ . במסכים חדשים של LG זה עושים ע"י לחיצה ארוכה על כפתור BACK בשלט. לאחר מכן D עובד חלק. עד סרט הבא. ככה לפחות אצלי.
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
מצטרף...
טלוויזיה LG מחוברת בכבל רשת, הוט 500 מגה - מקבל בבדיקות 450M. הכל עובד מושלם ב-4K: נטפליקס, אמזון וידאו, אפל TV. רק דיסני פלוס נתקע כל הזמן, וגם תקוע על סטריאו, בעוד ששאר השירותים עוברים אוטומטית לדולבי אטמוס וכו'.
הגיע למצב שכשרציתי לראות Andor עשיתי AirPlay מהאייפון, כי היה בלתי אפשרי עם התקיעות.
טלוויזיה LG מחוברת בכבל רשת, הוט 500 מגה - מקבל בבדיקות 450M. הכל עובד מושלם ב-4K: נטפליקס, אמזון וידאו, אפל TV. רק דיסני פלוס נתקע כל הזמן, וגם תקוע על סטריאו, בעוד ששאר השירותים עוברים אוטומטית לדולבי אטמוס וכו'.
הגיע למצב שכשרציתי לראות Andor עשיתי AirPlay מהאייפון, כי היה בלתי אפשרי עם התקיעות.
גם מנסיון שלי על LG C9 דיסני נתקע ב 4K ואין אפשרות ניגון אודיו בפורמט 5.1. תשתית הוט 500 מגה (חיבור קווי או אלחוטי).
בינתיים עברתי לאפליקציית דיסני של אנדרואיד TV ב NVIDIA SHEILD ששם המדיה מוזרמת בצורה חלקה לחלוטין 4K HDR 5.1.
בינתיים עברתי לאפליקציית דיסני של אנדרואיד TV ב NVIDIA SHEILD ששם המדיה מוזרמת בצורה חלקה לחלוטין 4K HDR 5.1.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

מוזר, אצלי גם תשתית הוט (לא קשור בכלל לדעתי) וטלוויזיה e9 והכל בסדר, חוץ מהממשק הנוראי של האפליקציה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

אין המון מידע. לא נראה שזה ספציפי ל סטרימר או טלויזיה מסויימים ולכן נראה לי שזה יותר קשור לתשתית שלא מתאימה לישראל (cdn למשל)
- oferlaor
- מנהל

למרבית הספקיות בישראל יש שרתים שנקראים open connect. נטפליקס הפכה עם השנים למעמסה מאוד גדולה על תשתיות האינטרנט (בשעות מסויימות הם היו מגיעים לכ 50% מהתעבורה בארהב). הפיתרון שלהם היה מבריק. הם הציעו בתשלום קטן יחסית, לכל ספקית שרצתה, שרתי cdn שלהם. המשמעות של להציב שרת או שרתים (אפשר לשים כמה) היה שלקוחות של אותה ספקית אוטומטית מופנים לשרת במקום לצרוך רשת וזה היה מוריד דרמטית את הצורך של הספקים לשדרג את תשתיות ה backbone שלהן. אותם שרתים היו מעודכנים בזמן אמת וכל הזמן מאחסנים את התכנים הכי פופולריים לאותו איזור. בישראל עם כניסת נטפליקס, הספקיות בארץ התאבזרו בשירות הזה.
שאר הספקיות מסתמכות על cdn או מקומי או קרוב יחסית לישראל. לאמזון (פריים) וגוגל (יוטיוב) יש שרתים קרובים יחסית לישראל (אירלנד וגרמניה) ונראה שיש מעבר עם הזמן ל cdn מקומי ממש.
אפל- אין מספיק צרכנים בישראל אבל נראה שהם עומדים יפה בלחץ. יס, הוט, פרטנר, סלקום - יש להם שרתים מקומיים ומסתמכים על backbone פנים ארצי חזק יחסית.
מו נשאר? דיסני. הם כנראה משתמשים ב cdn מרוחק יותר. הם פופולריים מאוד, מה שאומר שיש הרבה עומס.
מצד שני, יש גם אינדיקציות שהבעיות של התקיעה לא קשורות דווקא ל cdn אלא לקידוד של הקבצים שלהם. נראה שיש פלטפורמות שנתקעות יותר לעומת אחרות שנתקעות פחות. אלה בעיות פתורות, כלומר, דיסני היתה אמורה להיות עם פיתרון ביד לקידוד בכל הפורמטים בגלל השירות שלה בארהב. העניין הוא שלא רק שהאפליקציה ההודית משמשת את מרבית העולם מחוץ לארהב (אנחנו ביחד עם מדינות ערב למשל) אלא שגם הקידוד יעודי ומשותף. מה שלא ברור הוא למה הם מקודדים את זה בנפרד ולא משתמשים במה שכבר עובד להם.
ככה או ככה, אם הבעיה היא קידוד שגוי שגורם לתקיעות בפלטפורמות, או cdn מרוחק או לא מתאים לישראל, את השם שלהם יהיה להם קשה להחזיר. אני מנוי לשירות הזה רק כי הוא מגיע לי חינם מיס. אין שום סיכוי שאשלם לדבר הנוראי הזה אפילו שקל. התוכן טוב, לפעמים מצויין, אבל הטכנולוגיה כשלה לחלוטין.
שאר הספקיות מסתמכות על cdn או מקומי או קרוב יחסית לישראל. לאמזון (פריים) וגוגל (יוטיוב) יש שרתים קרובים יחסית לישראל (אירלנד וגרמניה) ונראה שיש מעבר עם הזמן ל cdn מקומי ממש.
אפל- אין מספיק צרכנים בישראל אבל נראה שהם עומדים יפה בלחץ. יס, הוט, פרטנר, סלקום - יש להם שרתים מקומיים ומסתמכים על backbone פנים ארצי חזק יחסית.
מו נשאר? דיסני. הם כנראה משתמשים ב cdn מרוחק יותר. הם פופולריים מאוד, מה שאומר שיש הרבה עומס.
מצד שני, יש גם אינדיקציות שהבעיות של התקיעה לא קשורות דווקא ל cdn אלא לקידוד של הקבצים שלהם. נראה שיש פלטפורמות שנתקעות יותר לעומת אחרות שנתקעות פחות. אלה בעיות פתורות, כלומר, דיסני היתה אמורה להיות עם פיתרון ביד לקידוד בכל הפורמטים בגלל השירות שלה בארהב. העניין הוא שלא רק שהאפליקציה ההודית משמשת את מרבית העולם מחוץ לארהב (אנחנו ביחד עם מדינות ערב למשל) אלא שגם הקידוד יעודי ומשותף. מה שלא ברור הוא למה הם מקודדים את זה בנפרד ולא משתמשים במה שכבר עובד להם.
ככה או ככה, אם הבעיה היא קידוד שגוי שגורם לתקיעות בפלטפורמות, או cdn מרוחק או לא מתאים לישראל, את השם שלהם יהיה להם קשה להחזיר. אני מנוי לשירות הזה רק כי הוא מגיע לי חינם מיס. אין שום סיכוי שאשלם לדבר הנוראי הזה אפילו שקל. התוכן טוב, לפעמים מצויין, אבל הטכנולוגיה כשלה לחלוטין.
- oferlaor
- מנהל

אגב. ניסיתי עכשיו שוב וזה יותר יציב ממה שהיה בעבר. לא נתקע לי.
עדיין אין hdr באפל. שזה מעצבן מאוד.
ממליץ לכל מי שיש לו בעיות שידווח להם
https://help.apps.disneyplus.com
מביך התמיכה שלהם בעברית אבל שלפחות יהיו מודעים…
עדיין אין hdr באפל. שזה מעצבן מאוד.
ממליץ לכל מי שיש לו בעיות שידווח להם
https://help.apps.disneyplus.com
מביך התמיכה שלהם בעברית אבל שלפחות יהיו מודעים…