תוכנה לעריכת וידאו בוינדווס?
-
alcd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3685
1. צריך לחבר כמה חלקים של וידאו חתוך + לקבץ עם פורמט נורמלי שלא יתפוס 100gb
2. צריך להרכיב מכמה סרטונים וידאו (לחתוך חלק מפה חלק משם ולשים ביחד) + לשים מוזיקה מעל
משהו פשוט אני לא מומחה גדול בוידאו
לא משנה חינמי או בתשלום
2. צריך להרכיב מכמה סרטונים וידאו (לחתוך חלק מפה חלק משם ולשים ביחד) + לשים מוזיקה מעל
משהו פשוט אני לא מומחה גדול בוידאו
לא משנה חינמי או בתשלום
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2771
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
Movie Maker was officially discontinued on January 10, 2017, and it is replaced by Video Editor (formerly Microsoft Story Remix) which is built in with Microsoft Photos on Windows 10, and Clipchamp on Windows 11, which Microsoft acquired in September 2021.
בזמנו הייתי מאוד מרוצה מMovie Maker שהיה חלק מXP אבל אין לי ניסיון עם ממשיכי הדרך שמפורטים לעיל. היתרון שזה כבר מוצר מובנה במערכת ההפעלה שעושה עבודה טובה ולא מצריך תוכנות צד ג׳ שלעיתים קרובות מסורסות בגרסה החינמית שלהם
בזמנו הייתי מאוד מרוצה מMovie Maker שהיה חלק מXP אבל אין לי ניסיון עם ממשיכי הדרך שמפורטים לעיל. היתרון שזה כבר מוצר מובנה במערכת ההפעלה שעושה עבודה טובה ולא מצריך תוכנות צד ג׳ שלעיתים קרובות מסורסות בגרסה החינמית שלהם
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2793
- qsub00
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1021
18/09/2022 9:04Alon_Solo כתב: Movie Maker was officially discontinued on January 10, 2017, and it is replaced by Video Editor (formerly Microsoft Story Remix) which is built in with Microsoft Photos on Windows 10, and Clipchamp on Windows 11, which Microsoft acquired in September 2021.
בזמנו הייתי מאוד מרוצה מMovie Maker שהיה חלק מXP אבל אין לי ניסיון עם ממשיכי הדרך שמפורטים לעיל. היתרון שזה כבר מוצר מובנה במערכת ההפעלה שעושה עבודה טובה ולא מצריך תוכנות צד ג׳ שלעיתים קרובות מסורסות בגרסה החינמית שלהם...
אם היית מרוצה מ-Movie Maker, למה אתה ממשיך איתו?
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
ה-Movie Maker באמת היתה מצוינת אבל העלימו אותה לפני כמה שנים בווינדוז 10. יש להם עכשיו תוכנה חינמית שנקראת ClipChamp והיא אמורה להיות מובנית בתוך אפליקציית Photos של חלונות, או שדורשת התקנה דרך Photos, אבל היא ממש סבבה ואינטואיטיבית לדברים פשוטים.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
ClipChamp חינמית רק בווינדוס 11 מסתבר. גם שם רק האופציות המאוד בסיסיות חינמיות:
https://clipchamp.com/en/pricing/
https://clipchamp.com/en/pricing/
- qsub00
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1021
18/09/2022 16:14kalinium כתב: ה-Movie Maker באמת היתה מצוינת אבל העלימו אותה לפני כמה שנים בווינדוז 10. יש להם עכשיו תוכנה חינמית שנקראת ClipChamp והיא אמורה להיות מובנית בתוך אפליקציית Photos של חלונות, או שדורשת התקנה דרך Photos, אבל היא ממש סבבה ואינטואיטיבית לדברים פשוטים....
להבנתי ה-Movie Maker הישן עדיין ניתן להתקנה מתוך חבילת Windows Live Essentials, לא?!
וברור שזו גירסה ישנה בת 10, אבל עדיין עובדת ותעבוד גם על וינדוס 10, או שאני טועה?
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
ממה שבדקתי בעבר יש כל מיני קומבינות להתקין Movie Maker, ואכן התקנתי, אבל לפעמים היא קרסה ולפעמים לא. כשאתה יושב שעות על פרויקט, לא רציתי לקחת סיכון אז הפסקתי להשתמש בה.18/09/2022 17:15qsub00 כתב: להבנתי ה-Movie Maker הישן עדיין ניתן להתקנה מתוך חבילת Windows Live Essentials, לא?!
וברור שזו גירסה ישנה בת 10, אבל עדיין עובדת ותעבוד גם על וינדוס 10, או שאני טועה?...
-
alcd
-
- חבר מביא חבר

לא משנה לי חינמי או לא - צריך נוכות
-
alcd
-
- חבר מביא חבר

-