תוכנה לעריכת וידאו בוינדווס?
1. צריך לחבר כמה חלקים של וידאו חתוך + לקבץ עם פורמט נורמלי שלא יתפוס 100gb
2. צריך להרכיב מכמה סרטונים וידאו (לחתוך חלק מפה חלק משם ולשים ביחד) + לשים מוזיקה מעל
משהו פשוט אני לא מומחה גדול בוידאו
לא משנה חינמי או בתשלום
2. צריך להרכיב מכמה סרטונים וידאו (לחתוך חלק מפה חלק משם ולשים ביחד) + לשים מוזיקה מעל
משהו פשוט אני לא מומחה גדול בוידאו
לא משנה חינמי או בתשלום
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
Movie Maker was officially discontinued on January 10, 2017, and it is replaced by Video Editor (formerly Microsoft Story Remix) which is built in with Microsoft Photos on Windows 10, and Clipchamp on Windows 11, which Microsoft acquired in September 2021.
בזמנו הייתי מאוד מרוצה מMovie Maker שהיה חלק מXP אבל אין לי ניסיון עם ממשיכי הדרך שמפורטים לעיל. היתרון שזה כבר מוצר מובנה במערכת ההפעלה שעושה עבודה טובה ולא מצריך תוכנות צד ג׳ שלעיתים קרובות מסורסות בגרסה החינמית שלהם
בזמנו הייתי מאוד מרוצה מMovie Maker שהיה חלק מXP אבל אין לי ניסיון עם ממשיכי הדרך שמפורטים לעיל. היתרון שזה כבר מוצר מובנה במערכת ההפעלה שעושה עבודה טובה ולא מצריך תוכנות צד ג׳ שלעיתים קרובות מסורסות בגרסה החינמית שלהם
18/09/2022 9:04Alon_Solo כתב: Movie Maker was officially discontinued on January 10, 2017, and it is replaced by Video Editor (formerly Microsoft Story Remix) which is built in with Microsoft Photos on Windows 10, and Clipchamp on Windows 11, which Microsoft acquired in September 2021.
בזמנו הייתי מאוד מרוצה מMovie Maker שהיה חלק מXP אבל אין לי ניסיון עם ממשיכי הדרך שמפורטים לעיל. היתרון שזה כבר מוצר מובנה במערכת ההפעלה שעושה עבודה טובה ולא מצריך תוכנות צד ג׳ שלעיתים קרובות מסורסות בגרסה החינמית שלהם...
אם היית מרוצה מ-Movie Maker, למה אתה ממשיך איתו?
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
ה-Movie Maker באמת היתה מצוינת אבל העלימו אותה לפני כמה שנים בווינדוז 10. יש להם עכשיו תוכנה חינמית שנקראת ClipChamp והיא אמורה להיות מובנית בתוך אפליקציית Photos של חלונות, או שדורשת התקנה דרך Photos, אבל היא ממש סבבה ואינטואיטיבית לדברים פשוטים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
ClipChamp חינמית רק בווינדוס 11 מסתבר. גם שם רק האופציות המאוד בסיסיות חינמיות:
https://clipchamp.com/en/pricing/
https://clipchamp.com/en/pricing/
18/09/2022 16:14kalinium כתב: ה-Movie Maker באמת היתה מצוינת אבל העלימו אותה לפני כמה שנים בווינדוז 10. יש להם עכשיו תוכנה חינמית שנקראת ClipChamp והיא אמורה להיות מובנית בתוך אפליקציית Photos של חלונות, או שדורשת התקנה דרך Photos, אבל היא ממש סבבה ואינטואיטיבית לדברים פשוטים....
להבנתי ה-Movie Maker הישן עדיין ניתן להתקנה מתוך חבילת Windows Live Essentials, לא?!
וברור שזו גירסה ישנה בת 10, אבל עדיין עובדת ותעבוד גם על וינדוס 10, או שאני טועה?
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
ממה שבדקתי בעבר יש כל מיני קומבינות להתקין Movie Maker, ואכן התקנתי, אבל לפעמים היא קרסה ולפעמים לא. כשאתה יושב שעות על פרויקט, לא רציתי לקחת סיכון אז הפסקתי להשתמש בה.18/09/2022 17:15qsub00 כתב: להבנתי ה-Movie Maker הישן עדיין ניתן להתקנה מתוך חבילת Windows Live Essentials, לא?!
וברור שזו גירסה ישנה בת 10, אבל עדיין עובדת ותעבוד גם על וינדוס 10, או שאני טועה?...