השחלת כבלים תשתית רשת ביתית
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
לא סביר שתצליח להשחיל באותו צינור גם כבל רשת.
תוכל להשתמש בכבל COAX כחוט משיכה להשחלת כבל הרשת.
בהנחה שזנחת את קונספט הטלוויזיה הלינארית המסורתית אין לך באמת צורך בכבלי COAX,
אבל אם אתה לא רוצה להיכנס למשימות תשתית תוכל להשתמש בהם ל ethernet על ידי מתאמי מוקה במקום להשחיל כבל רשת.
אבל אם אתה לא רוצה להיכנס למשימות תשתית תוכל להשתמש בהם ל ethernet על ידי מתאמי מוקה במקום להשחיל כבל רשת.
תודה, אשתמש בהם כחוט משיכה.13/09/2022 9:17yossipeleg כתב: לא סביר שתצליח להשחיל באותו צינור גם כבל רשת.
אבל אם אתה לא רוצה להיכנס למשימות תשתית תוכל להשתמש בהם ל ethernet על ידי מתאמי מוקה במקום להשחיל כבל רשת....
שונא מוקה, הם לא עובדים טוב ולא מוציאים wifi.
חד משמעית. תשקיע פעם אחת עם כבלי רשת, ותהנה מראש שקט בעתיד.13/09/2022 11:15kappaboy כתב: תודה, אשתמש בהם כחוט משיכה.
שונא מוקה, הם לא עובדים טוב ולא מוציאים wifi....
לא אשכח שהיה לי את המתאמי רשת האלה של יס הייתי צריך לעבור כל פעם אחד אחד ולאפס אותם עד שמוצא את הבעייתי.. מהעצלנות הייתי מוריד את כל החשמל בבית ומחזיר

אפשר אפשר, עד היום קורא פוסטים של אנשים שמאפסים מוקה באופן כמעט יומיומי.15/09/2022 14:02jtk כתב: שום חיבור רשת קווי הוא לא WiFi בלי מכשיר נוסף בקצה...
אני לא חושב שאפשר להכליל מדגם אחד על כל מה שהיה קיים אז ומאז....
לא יציב כמו קווי נקודה. מה גם שזה מנחית מהירות.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
כן, אתה קורא פוסטים של אנשים שכותבים שיש להם בעיות.15/09/2022 18:42YoniKori כתב: אפשר אפשר, עד היום קורא פוסטים של אנשים שמאפסים מוקה באופן כמעט יומיומי.
לא יציב כמו קווי נקודה. מה גם שזה מנחית מהירות....
אתה לא קורא פוסטים של אנשים שהכל עובד להם ללא בעיה, כי הם לא טורחים לכתוב את זה...
כמו שתגיד "כל הרסיברים דפוקים", כי הרוב המכריע של ההודעות זה משהו לא עובד או שיש בעיה.
עובדתית, כבל רשת זה יותר אמין מלחבר מכשיר אקטיבי שמעביר את הרשת על גבי כבל קואקסיאלי.16/09/2022 12:53Amir64 כתב: כן, אתה קורא פוסטים של אנשים שכותבים שיש להם בעיות.
אתה לא קורא פוסטים של אנשים שהכל עובד להם ללא בעיה, כי הם לא טורחים לכתוב את זה...
כמו שתגיד "כל הרסיברים דפוקים", כי הרוב המכריע של ההודעות זה משהו לא עובד או שיש בעיה....
סיימתי עם הנושא הזה, שבת שלום
מצטרף לדבריו , היה לי נסיון כושל עם מוקה של יס הרבה שנים . ואז לאחר מעבר לדירה חדשה . החלטתי לפרוס כבלי רשת בכל החדרים סלון איש מקצוע עשה את עבודה . הוצאה טובה לטווח הארוך ..16/09/2022 21:59YoniKori כתב: עובדתית, כבל רשת זה יותר אמין מלחבר מכשיר אקטיבי שמעביר את הרשת על גבי כבל קואקסיאלי.
סיימתי עם הנושא הזה, שבת שלום...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מנסיון אישי - יש לי מתאמי מוקה פשוטים שקניתי באמזון לפני כמה שנים - עובדים חלק בלי בעיות על גבי כבלי ה קואקס אבל כמובן שאם יש אפשרות להשחיל כבל רשת זה עדיף.