יס פלוס - מישהו הצליח לחבר יותר מ 5 סטרימרים ?
-
גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1295
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
האם יש פה מישהו שהצליח לחבר ליס פלוס בדירה אחת ,
יותר מ 5 סטרימרים שהם מאפשרים ?
המגבלה של 5 סטרימרים למנוי קצת מפריעה לי ,
עד כה היה לי 5 סטרימרים ועוד ממיר אולטרה לווייני ,
אולם אחרי הפסקת חשמל שגרמה לקלקולו החלטתי להחזיר את הממיר הלווייני ולחסוך 19 ש"ח לחודש ,
אולם אני נשאר רק עם 5 ממירי סטרימינג וחסר לי אחד .
מה עושים ? יש למישהו רעיון ?
יותר מ 5 סטרימרים שהם מאפשרים ?
המגבלה של 5 סטרימרים למנוי קצת מפריעה לי ,
עד כה היה לי 5 סטרימרים ועוד ממיר אולטרה לווייני ,
אולם אחרי הפסקת חשמל שגרמה לקלקולו החלטתי להחזיר את הממיר הלווייני ולחסוך 19 ש"ח לחודש ,
אולם אני נשאר רק עם 5 ממירי סטרימינג וחסר לי אחד .
מה עושים ? יש למישהו רעיון ?
אתה יכול להשתמש באפליקציה של "יס פלוס" רק ל-5 סטרימרים/טלביזיות חכמות.
ובנוסף לעוד 2 מכשירים ניידים, סלולרים ו/או טאבלטים.
שים לב: כבר לא קוראים לזה "יס גו".
קוראים גם לזה "יס פלוס" -אבל מדובר באפליקציה אחרת של יס פלוס למכשירים ניידים. ואין שם את כל הערוצים, דרך אגב... למשל ערוצי הספורט של צ'רלטון לא נמצאים... (ואז מאותו טאבלט אתה יכול לשקף את המסך אל טלביזיה נוספת, או למשל לחבר כבל, מהטאבלט - לכניסת HDMI של טלביזיה נוספת).
קוראים גם לזה "יס פלוס" -אבל מדובר באפליקציה אחרת של יס פלוס למכשירים ניידים. ואין שם את כל הערוצים, דרך אגב... למשל ערוצי הספורט של צ'רלטון לא נמצאים... (ואז מאותו טאבלט אתה יכול לשקף את המסך אל טלביזיה נוספת, או למשל לחבר כבל, מהטאבלט - לכניסת HDMI של טלביזיה נוספת).
לשקף מטאבלט נראה כמו רעיון גרוע לבית נורמלי שסך הכל רוצה לראות בעוד חדר.13/09/2022 16:53two-times כתב: אתה יכול להשתמש באפליקציה של "יס פלוס" רק ל-5 סטרימרים/טלביזיות חכמות.
קוראים גם לזה "יס פלוס" -אבל מדובר באפליקציה אחרת של יס פלוס למכשירים ניידים. ואין שם את כל הערוצים, דרך אגב... למשל ערוצי הספורט של צ'רלטון לא נמצאים... (ואז מאותו טאבלט אתה יכול לשקף את המסך אל טלביזיה נוספת, או למשל לחבר כבל, מהטאבלט - לכניסת HDMI של טלביזיה נוספת)....
לא מבין למה החברות לא מאפשרות חיבור של יותר מ5 מכשירים בתוספת סימלית..
יכול להיות שיש מגבלה טכנית שמונעת את זה מהחברות... אתה רואה שכולן נוקבות במספר הזה: 5.
אני לא יודע. אני לא מהתחום הזה.
האם שווה להתקשר ולשאול ולפתוח במו"מ ואיומי התנתקות ישראלים מצויים? -כן.
אבל אם זה דד אנד:
אז לדעתי זו אופציה לא רעה, שיקוף מסך או שימוש בכבל HDMI... כמובן שצריך לדעת איפה לשים את זה - על הטלביזיה שהכי פחות רואים בה בכלל, ושידורי יס/VOD ישראלים בפרט (למשל טלביזיה שכמעט תמיד רואים בה רק עידן פלוס, או רק נטפליקס/אמאזון, ופחות שידורים ישראליים קלאסיים).
רעיון נוסף הוא למצוא מישהו שסומכים עליו ונתקלים בו לא מעט (שכן/חבר/עמית מהעבודה) ולקבל ממנו, או לקנות ממנו, מנוי אחד לשנה - תמורת סכום כספי מוסכם.
אולי אפילו להתנסות בסלקום/פרטנר, לאו דווקא של יס פלוס...
אני לא יודע. אני לא מהתחום הזה.
האם שווה להתקשר ולשאול ולפתוח במו"מ ואיומי התנתקות ישראלים מצויים? -כן.
אבל אם זה דד אנד:
אז לדעתי זו אופציה לא רעה, שיקוף מסך או שימוש בכבל HDMI... כמובן שצריך לדעת איפה לשים את זה - על הטלביזיה שהכי פחות רואים בה בכלל, ושידורי יס/VOD ישראלים בפרט (למשל טלביזיה שכמעט תמיד רואים בה רק עידן פלוס, או רק נטפליקס/אמאזון, ופחות שידורים ישראליים קלאסיים).
רעיון נוסף הוא למצוא מישהו שסומכים עליו ונתקלים בו לא מעט (שכן/חבר/עמית מהעבודה) ולקבל ממנו, או לקנות ממנו, מנוי אחד לשנה - תמורת סכום כספי מוסכם.
אולי אפילו להתנסות בסלקום/פרטנר, לאו דווקא של יס פלוס...
-
גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1295
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
כן כל זה ידוע לי ,אני לקוח ותיק של יס פלוס ,וגם בניידים יש לי 2 טאבלטים מחוברים ופועלים ,לחבר טאבלט לטלוויזיה גם אפשרות שעברה לי בראש ,אבל זה יכול להיות נחמד כפתרון זמני בלבד ,13/09/2022 16:53two-times כתב: אתה יכול להשתמש באפליקציה של "יס פלוס" רק ל-5 סטרימרים/טלביזיות חכמות.
קוראים גם לזה "יס פלוס" -אבל מדובר באפליקציה אחרת של יס פלוס למכשירים ניידים. ואין שם את כל הערוצים, דרך אגב... למשל ערוצי הספורט של צ'רלטון לא נמצאים... (ואז מאותו טאבלט אתה יכול לשקף את המסך אל טלביזיה נוספת, או למשל לחבר כבל, מהטאבלט - לכניסת HDMI של טלביזיה נוספת)....
באמת לא מובן למה הם לא מאפשרים עוד כמה סטרימרים לדירה כשהטכנולוגיה מאפשרת את זה וכשכל כך קל להתחבר בוואייפיי ולא מוגבלים בענייני תשתית כמו בימי הלוויין , ....חבל זה גם היה יכול להוות יתרון מסחרי לחברה שתאפשר יותר סטרימרים מחוברים , תמיד אפשר להשאיר את המגבלה של הזרמה בו זמנית לעד 3 סטרימרים ....זה יכול להישאר אז מה זה משנה להם אם בדירה יש 5 או 6 מכשירים ? .....סתם חוסר מחשבה.