תכשיר ניקוי לטלוויזיה LED
היי חברים,
פוסט קצת לא סטנדרטי אך זה לדעתי הכי מתאים לקטגוריה.
אני מחפש ספריי שמומלץ לניקוי טלוויזיית הלד שלי. הבנתי מטכנאי טלוויזיות שלא לנקות עם תכשירים רגילים שיש לכל אחד, אלא יש תכשיר מיוחד לסוג לד.
למישהו מפה יש? יודע להמליץ על אחד טוב?
משום מה בחיפוש מהיר פה בארץ לא קפצו תוצאות מהירות אך באמאזון כמובן כן. אם יהיה יותר מומלץ וכמובן משתלם (עם משלוח חינם כמובן) אז אזמין משם.
תודה לעוזרים!
פוסט קצת לא סטנדרטי אך זה לדעתי הכי מתאים לקטגוריה.
אני מחפש ספריי שמומלץ לניקוי טלוויזיית הלד שלי. הבנתי מטכנאי טלוויזיות שלא לנקות עם תכשירים רגילים שיש לכל אחד, אלא יש תכשיר מיוחד לסוג לד.
למישהו מפה יש? יודע להמליץ על אחד טוב?
משום מה בחיפוש מהיר פה בארץ לא קפצו תוצאות מהירות אך באמאזון כמובן כן. אם יהיה יותר מומלץ וכמובן משתלם (עם משלוח חינם כמובן) אז אזמין משם.
תודה לעוזרים!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בגדול, רצוי לא לנקות את המסך עם שום תכשיר בכלל.
מקסימום, מטלית מיקרופייבר איכותית עם קצת מים מזוקקים.
בנוגע לחומרים "מומלצים", אין לי משהו להמליץ. אישית לא הייתי סומך על כימיקלים לא שלא ברור איך המסך שלי יגיב אליו.
בנוגע לחומרים "מומלצים", אין לי משהו להמליץ. אישית לא הייתי סומך על כימיקלים לא שלא ברור איך המסך שלי יגיב אליו.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
לא קפצו כי אסור לנקות עם החומרים האלו. כמו שאמרו לך,רק מים מזוקקים (ממש ממש מעט) ומיקרו פייבר
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
אין בהם מלחים שמשאירים משקעים כאשר המים מתנדפים. בדיוק בגלל זה משתמשים במכונות אוסמוזה הפוכה לניקוי חלונות ופנלים סולאריים
המלצה:...
תחסוך לך כל סיכוי לעוגמת נפש בשימוש בתכשיר שעלול לפגוע בציפוי נגד השתקפות (או כל דבר אחר) שיש לך על המסך.
במקום זאת:
רכוש לפחות 2 מטליות מיקרופייבר איכותיות.
תספיג מטלית ראשונה במים בלבד. עדיף מסוננים או מינרליים, אבל לא קריטי גם אם יהיו מברז המים שלך במטבח.
מטלית שנייה תשאיר יבשה.
תתחיל לעבור על המסך באיזור קטן בצידו, בכדי לראות שאתה מקבל תוצאה שמספקת אותך.
*לא* כזה:
https://www.justmotor.co.il/product/%D7 ... orkhorse-0
אלא משהו כזה, עם תפירה צפופה יותר ושטוחה יותר:
https://www.amazon.com/Microfiber-Clean ... B088JX8RQJ
בכל צג אפשר לפגוע עם חומר לא מתאים ואפילו מטלית משומשת שתשאיר שריטות.
בעיקרון יש חומרים מיוחדים לניקוי מסכים שמבוססים מים מזוקקים והם סמיכים יותר ממים.
שימוש בנוזלים על המסך בקלות יכול להתפקשש אם וינזלו נוזלים לתחתית הצג ומתחת למסגרת, מה שיכול לגרום לקורוזיה..
בעיקרון יש חומרים מיוחדים לניקוי מסכים שמבוססים מים מזוקקים והם סמיכים יותר ממים.
שימוש בנוזלים על המסך בקלות יכול להתפקשש אם וינזלו נוזלים לתחתית הצג ומתחת למסגרת, מה שיכול לגרום לקורוזיה..
אני לפעמים מוסיף כמה טיפות סבון כלים לבקבוק ספריי ומרסס על המטלית, לא ישירות על המסך, כדי להוריד כתם עיקש12/09/2022 13:59TheCoolest כתב: בגדול, רצוי לא לנקות את המסך עם שום תכשיר בכלל.
בנוגע לחומרים "מומלצים", אין לי משהו להמליץ. אישית לא הייתי סומך על כימיקלים לא שלא ברור איך המסך שלי יגיב אליו....
אחכ עובר רק עם מים וזהו