מחפש עזרת התקנות בכסף של Home-Assistant עם Z-Wave ואולי עוד דברים

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
Cycat פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

יש לי גישה טכנולוגית (מהנדס בחומרות ותוכנות), ורצון לבית חכם בשליטה מלאה שלי, וקניתי גם ציודים, אבל כבר כמה שנים שמעבר לניסיונות קטנים שלא הספיקו בשביל להרים תשתית ראשונית, אני לא מגיע לזה מחוסר סדרתי בזמן. אז החלטתי עכשיו שהפתרון זה לשלם למישהו שיעזור לי בזה תמורת כסף.

אם יש מישהו שהוא גם חשמלאי, אז מצוין, אם לא, אז קיבלתי כבר המלצה לחשמלאי ואני אוכל לעבוד איתו על הדרישות, אז המינימום זה מישהו שיידע להרים לי את ההתקנות.

בגלל הגמישות הגבוהה והיכולת העתידית להיתחבר למלא ציודים שונים (עם אפשרות לשנות בתכנות מלא דברים), אז הייתי רוצה לנסות ללכת על Home-Assistant. יש לי כבר דונגל, RPI ומלא ציודי Z-Wave שונים.

בגלל שאני כבר במילא רוצה את זה בכסף, אז הייתי רוצה התקנה איכותית, הבנתי שזה עם דוקרים וגם SSD, ו-ZWave JS החדש יחסית.

אם זה הגיוני עבור המתקין, אז הייתי שמח אחרי זה להמשיך את ההתקשרות בשיטה גמישה (כנראה שעתית) ובה אולי לנסות לחבר עוד כל מיני ציודים מוזרים שיש לי ולקבל יותר הדרכות טכניות מעמיקות על אופן ההתקנה, הסביבות השונות ואפילו הדרכים לשדרג את המערכת ואת הדרייברים בקוד.

מכירים מישהו שזה יכול להתאים לו לעבוד בצורה כזו?

תודה רבה!
פבל
רחובות
נ.ב. אני כבר פרסמתי לפני יותר מחצי שנה פוסט קצת דומה, ובטעות פתחתי שם מלחמה לא נעימה בכלל. כרגע הבקשה שלי הרבה יותר מצומצמת (תודות גם לתגובות שהיו אז), ובתקווה תביא ליותר היענות חיובית.

yarko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #2 

בספק אם תמצא מישהו כזה.
רוב האנשים שעובדים עם HA עושים את זה בזמנם הפנוי על הבית שלהם.
לעבוד אצלך תמורת כסף זה אומר שהם צריכים לשים בצד את העבודה האמיתית שלהם.
חשמלאים בד"כ לא יתעסקו עם תוכנה, ומי שכן זה יהיה לשירותים ספציפיים (כמו knx למשל).

המלצה שלי, תוותר על דוקרים, ותתקין את ה OS.
ככה תהיה לך מערכת רצה תוך כמה דקות (מומלץ על SSD).
אם גם ככה אתה לא מחפש פיתרון בחינם, אז גם תתחבר לענן של NABU CASA. גם יחסוך לך.
מה שתיראתי עכשיו זה בערך חצי שעה עבודה, ויש לך מערכת רצה, עם גישה מרחוק וחיבור לאלקסה וגוגל הום.

מכאן תחבר את זה למה שאתה רוצה.
מוזמן לשאול שאלות כאן ובקבוצות בפייסבוק.
תמיד תמצא מישהו שיעזור לך לפתור דברים.

liroman
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
שם מלא: לירון אברהם
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

היי ביצעתי התקנה כזו לבית שלי לבד שכלל מפסקים דוד תריסים מזגנים חיישנים מכול מיני סוגים וכדומה יש לי רישיון חשמלאי מוזמן לפנות אליי אני גם מרחובות

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”