טלוויזיה בבוט לופ - QE55Q70R
-
eyalba
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
הי
הטלויזיה פתאום נכנסה לבוט לופ רואים את הלוגו של ה qled אחכ מסך אפור ואז זה חוזר על עצמו.
ניסיתי להוציא מהחשמל לכמה שעות אסל זה לא עוזר.
הטלויזיה בת כמעט שלוש ויש לי את האחריות המורחבת ל4 שנים אבל רציתי לדעת אם מישהו נתקל בזה?
תודה
אייל
הטלויזיה פתאום נכנסה לבוט לופ רואים את הלוגו של ה qled אחכ מסך אפור ואז זה חוזר על עצמו.
ניסיתי להוציא מהחשמל לכמה שעות אסל זה לא עוזר.
הטלויזיה בת כמעט שלוש ויש לי את האחריות המורחבת ל4 שנים אבל רציתי לדעת אם מישהו נתקל בזה?
תודה
אייל
-
eyalba
-
- חבר פעיל

הגיע טכנאי, הציע להחליף טלויזיה במסגרת האחריות. לטלויזיה שוות ערך מעודפים או ״לשדרג״ ב 1200 לדגם 2022 QE55Q70B.
זה שיטת מצליח למה יש אחריות ?
זה שיטת מצליח למה יש אחריות ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
מה זה שוות ערך? ה-Q70B כנראה פחות טובה מה-Q70R. (ה-Q70A פחות טובה, כנראה ה-B לא תהיה שונה מהותית)
- E&H
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- שם מלא: Eliran
המסך שלך Q70R הוא מסך FALD הQ70B לא.
(גם Q70T ו-Q70A לא)
למעט תמיכה ב-4K ב-120Hz (אולי עוד שיפורים קטנים) המסך הנוכחי שלך יהיה טוב יותר לצפיה
(גם Q70T ו-Q70A לא)
למעט תמיכה ב-4K ב-120Hz (אולי עוד שיפורים קטנים) המסך הנוכחי שלך יהיה טוב יותר לצפיה
-
eyalba
-
- חבר פעיל

יצרו איתי קשר לתאם איזה טלויזיה מביאים רק אז אדע.22/09/2022 14:00TheCoolest כתב: מה זה שוות ערך? ה-Q70B כנראה פחות טובה מה-Q70R. (ה-Q70A פחות טובה, כנראה ה-B לא תהיה שונה מהותית)...
בכל מקרה לא הסכמתי ״לשדרג״ היה לי ברור שזה תחמון .
במה ה r יותר טובה?
-
eyalba
-
- חבר פעיל

אשמח להסבר על ההבדל לא מכיר/זוכר את המונח FALD קניתי אותה לפני שלוש שנים ואז חקרתי22/09/2022 14:57E&H כתב: המסך שלך Q70R הוא מסך FALD הQ70B לא.
(גם Q70T ו-Q70A לא)
למעט תמיכה ב-4K ב-120Hz (אולי עוד שיפורים קטנים) המסך הנוכחי שלך יהיה טוב יותר לצפיה...

- E&H
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- שם מלא: Eliran
FALD ראשי תיבות של Full-array local dimming שזה אומר תאורה אחורית מלאה ועמעום מקומי.
הQ70B משתמש ב-Egde LED (תאורת קצה) ואין לו עמעום מקומי
הQ70B משתמש ב-Egde LED (תאורת קצה) ואין לו עמעום מקומי
-
eyalba
-
- חבר פעיל

תודה!22/09/2022 15:39E&H כתב: FALD ראשי תיבות של Full-array local dimming שזה אומר תאורה אחורית מלאה ועמעום מקומי.
הQ70B משתמש ב-Egde LED (תאורת קצה) ואין לו עמעום מקומי...
בהנחה שאין יותר 70r איזה דגם יהיה שווה ערך מבחינת ביצועים?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

לצערי אני לא חושב שיש "יורש" ישיר למסך הזה אצל סמסונג.
אולי Q80T, מעבר לזה זו כבר צריכה להיות קפיצה לכיוון QN85A או B, אבל זה כבר מסך מסדרה גבוהה\יקרה יותר.
אולי Q80T, מעבר לזה זו כבר צריכה להיות קפיצה לכיוון QN85A או B, אבל זה כבר מסך מסדרה גבוהה\יקרה יותר.
-
eyalba
-
- חבר פעיל

מבאס, נראה מה יציעו , שירות על הפנים רק רביעי/חמישי הבא יצרו איתי קשר להגיד לי איזה טלויזיה ומתי אקבל.22/09/2022 16:33TheCoolest כתב: לצערי אני לא חושב שיש "יורש" ישיר למסך הזה אצל סמסונג.
אולי Q80T, מעבר לזה זו כבר צריכה להיות קפיצה לכיוון QN85A או B, אבל זה כבר מסך מסדרה גבוהה\יקרה יותר....
יש לי תחושה שזה יהיה אותו דגם שהציעו בכסף.
-
eyalba
-
- חבר פעיל

התקשרו ויביאו לי את ה QE55Q70B.
לא נראה שוויכוח ישיג לי דגם אחר ועם החגים אני אהיה בלי טלויזיה הרבה זמן בגלל זה.
רק להזכיר הטכנאי הציעה לי אותה ב 1200 שקל...ההבדל זה האחריות שמה שאקבל תגיע עם שארית האחריות של הנוכחית שזה עוד שנה.
אצל LG/Sony הסיפור שונה עם האחריות ?
לא נראה שוויכוח ישיג לי דגם אחר ועם החגים אני אהיה בלי טלויזיה הרבה זמן בגלל זה.
רק להזכיר הטכנאי הציעה לי אותה ב 1200 שקל...ההבדל זה האחריות שמה שאקבל תגיע עם שארית האחריות של הנוכחית שזה עוד שנה.
אצל LG/Sony הסיפור שונה עם האחריות ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

מן הסתם שאם אתה מחליף מסך באחריות אז אתה ממשיך את תקופת האחריות של המסך המקורי.
עם זאת, אחריות על מסכי סמסונג היא גם ככה לשנה. עבור 3 שנים נוספות צריך להוסיף עוד 200 שקל.
עם זאת, אחריות על מסכי סמסונג היא גם ככה לשנה. עבור 3 שנים נוספות צריך להוסיף עוד 200 שקל.
- Haimbin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1424
העניין עם המשכת האחריות זה אצל כל יצרן וגם בכל מכשיר אלקטרוני אחר, ככה שלא "דפקו" אותך בעניין הזה. לגבי זה Q70B נחות יותר זה עניין של סמסונג שדוחפים את הצרכנים לקנות טלויזיות יקרות יותר, אבל קיבלת כביכול דגם זהה לכן באמת התעקשות לא תביא אותך לתוצאות טובות יותר.
מאד חבל שניסו עליו שיטת מצליח. שמח שקיבלת לפחות תמורה יחסית הוגנת.
מאד חבל שניסו עליו שיטת מצליח. שמח שקיבלת לפחות תמורה יחסית הוגנת.