התחברות לערוצים בתשלום דרך פריים וידאו ארה"ב
יש לי מנוי של אמאזון פריים ארה"ב.
בשילוב עם VPN ברקע - אני משתמש בו לצפיית תוכן סרטים וסדרות באפליקציה של פריים וידאו. (תכנים שלא זמינים בישראל).
ישירות בסמארט TV אנדרואיד.
ובטלביזיה אחרת בסטרימר אנדרואיד.
כעת אני מעוניין גם לשלם ולהוסיף ערוצים אמריקאים (subscription channels) דרך הפריים וידאו.
ניסיתי לעשות את זה כשנכנסתי למנוי - דרך הדפדפן ב PC, כשה VPN דולק ברקע - אבל אני נתקל במכשול של כרטיס אשראי שאיננו מאושר, כי הוא לא כרטיס אמריקאי.
יש דרך לעקוף את זה?
יש פיתרון לעניין?
בשילוב עם VPN ברקע - אני משתמש בו לצפיית תוכן סרטים וסדרות באפליקציה של פריים וידאו. (תכנים שלא זמינים בישראל).
ישירות בסמארט TV אנדרואיד.
ובטלביזיה אחרת בסטרימר אנדרואיד.
כעת אני מעוניין גם לשלם ולהוסיף ערוצים אמריקאים (subscription channels) דרך הפריים וידאו.
ניסיתי לעשות את זה כשנכנסתי למנוי - דרך הדפדפן ב PC, כשה VPN דולק ברקע - אבל אני נתקל במכשול של כרטיס אשראי שאיננו מאושר, כי הוא לא כרטיס אמריקאי.
יש דרך לעקוף את זה?
יש פיתרון לעניין?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
נסה לבדוק אם אפשר לשלם בגיפטקרד
תטען את החשבון בגיפט, תשנה כתובת למשלוח לארה"ב, תזמין את הערוצים ושלם ביתרה
(לא ניסיתי)
(לא ניסיתי)
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
שימוש בגיפט כארד היה הרעיון הראשון גם שלי.10/09/2022 16:39vivi כתב: נסה לבדוק אם אפשר לשלם בגיפטקרד
(לא ניסיתי)...
הבעיה:
אני לא מוצא גיפט כארד לפריים וידאו...
(ברכישה של גיפט כארד דיגיטלי "רגיל" של אמאזון שנשלח למייל, בצ'קאאוט כתוב בפירוש שזה לא תקף לשימוש בפריים וידאו... -כמובן שכמו ישראלי מצוי קניתי אחד כזה וניסיתי בכל מקרה. ואכן לא עבד... בנוסף חיפוש בגוגל של גיפט כארד מצד ג' כלשהו לא הניב שום דבר אמין)
starz וגם Paramount plus (עליו אפילו פתחתי פה בפורום נושא ייעודי, כי בגלל שאני מישראל האפליקציה בנפרד של Paramount plus לא זמינה להורדה מלכתחילה)
אני יודע שיש אופציות APK וכו'. ושצריך לעדכן ידני. ושאפשר לעשות מנוי בנפרד.
אני פשוט מחפש "חיים קלים"... -ומעוניין לדעת אם מישהו פב כבר התעמת עם העניין ומצא דרך.
אני יודע שיש אופציות APK וכו'. ושצריך לעדכן ידני. ושאפשר לעשות מנוי בנפרד.
אני פשוט מחפש "חיים קלים"... -ומעוניין לדעת אם מישהו פב כבר התעמת עם העניין ומצא דרך.
הסברתי לו עוד בהודעה הקודמת שהוא יצטרך סטרימר נפרד ולפתוח חשבון אמריקאי.10/09/2022 16:39vivi כתב: נסה לבדוק אם אפשר לשלם בגיפטקרד
(לא ניסיתי)...
אבל הוא מתעקש שהכל חייב להיעשות דרך הסטרימר המובנה בטלויזיה…
נערך לאחרונה על ידי mordsxx ב 13/09/2022 10:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
אמת. אם לא יימצא פיתרון ואני אלך על מנוי בנפרד + הורדת אפליקציה בנפרד, אני כרגע מעדיף שימוש ב apkmirror ושות' - על פני חשבון גוגל חדש וסטרימר חדש.
אבל נושא הדיון כאן הוא הוא שיתוף רעיונות כדי למצוא את "הטריק" ולהתגבר על המכשולים העומדים בפני התחברות דרך אמאזון פריים וידאו.
אגב... היכולת למצוא פיתרון לזה יכולה לשמש גם לתכנים נוספים, מעבר לפראמונט פלוס. -כפי שהסברתי אני גם מתעניין בערוץ STARZ.
(קוראים נוספים אולי מתעניינים בערוצים אחרים גם כן).
ומעניין לעניין באותו עניין,
יש למישהו כאן ניסיון עם רכישה של כרטיס אשראי אמריקאי "מוטען מראש" ושימוש בחברת שליחויות צד ג' כדי להביא אותו לארץ (דיל-טס וכו'), ואז ביצוע אקטיבציה שלו?
https://www.amazon.com/Visa-Gift-Card-p ... 33&sr=1-17
אבל נושא הדיון כאן הוא הוא שיתוף רעיונות כדי למצוא את "הטריק" ולהתגבר על המכשולים העומדים בפני התחברות דרך אמאזון פריים וידאו.
אגב... היכולת למצוא פיתרון לזה יכולה לשמש גם לתכנים נוספים, מעבר לפראמונט פלוס. -כפי שהסברתי אני גם מתעניין בערוץ STARZ.
(קוראים נוספים אולי מתעניינים בערוצים אחרים גם כן).
ומעניין לעניין באותו עניין,
יש למישהו כאן ניסיון עם רכישה של כרטיס אשראי אמריקאי "מוטען מראש" ושימוש בחברת שליחויות צד ג' כדי להביא אותו לארץ (דיל-טס וכו'), ואז ביצוע אקטיבציה שלו?
https://www.amazon.com/Visa-Gift-Card-p ... 33&sr=1-17