איפה קונים סוללות ליתיום 18650 בארץ?
-
technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
עד כמה נפוצות סוללות 18650 בארץ? לפי פורומים לפנסים ראיתי שהן נפוצות בארה"ב. הבנתי שבעיה לייבא אותם אישית עקב הגבלות אוויריות. לא יודע לגבי יבוא ימי.
זוכר מקרים של שריפות כאשר סוללות היו בטעינה. האם סוללות יכולות להעלות באש בעצמם?
מצאתי כאלה באתר ישראלי. הוא אמין? נדמה לי די זול בשביל 2 יחידות של 9,800 מיליאמפר. תוהה מה הקיבולת האמיתית... מבחינת איכות יש מותגים או יש רק גנרים ?
https://www.abshop.co.il/product/%d7%96 ... 0mah-3-7v/
זוכר מקרים של שריפות כאשר סוללות היו בטעינה. האם סוללות יכולות להעלות באש בעצמם?
מצאתי כאלה באתר ישראלי. הוא אמין? נדמה לי די זול בשביל 2 יחידות של 9,800 מיליאמפר. תוהה מה הקיבולת האמיתית... מבחינת איכות יש מותגים או יש רק גנרים ?
https://www.abshop.co.il/product/%d7%96 ... 0mah-3-7v/
- moshikobig10
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
צריך לקנות סוללות איכותיות ומטען מתאים . סוללות ליתיום יון זה לא משחק וכדאי להתרחק מסוללות סיניות של חברות עלומות.
קיבולת הסוללות האלו בממוצע 3000 מיליאמפר שעה. יש לי כאלו שקניתי לפני שנים עדיין עובדות בפנסים.
יש באלי אקספרס, הם שולחים דרך HFD אז אין בעיה במשלוח.
אנשים מעלים ביקורות באלי אקספרס עם תמונות של בדיקת בטריות עם מודד. אז אתה רואה קיבולת אמיתית של הסוללה.
קנה רק כאלו עם אלפי ביקורות.
יש באלי אקספרס, הם שולחים דרך HFD אז אין בעיה במשלוח.
אנשים מעלים ביקורות באלי אקספרס עם תמונות של בדיקת בטריות עם מודד. אז אתה רואה קיבולת אמיתית של הסוללה.
קנה רק כאלו עם אלפי ביקורות.
אפשר לקנות בארץ מאתר של של גרין גו אנרגי או סולן
הקיבול המקובל הוא באזור 4000 מיליאמפר שעה
ממולץ לקנות סוללות של פנסוניק או lg, יש גם חברה סינית בשם eve שגם טובה.
לא ממליץ לקנות באתרים סינים או חברות לא ידועות.
18650 זה תא עם קיבול גבוה ובמידה ומתפשרים באיכות אז גם הבטיחות נפגעת וזה רימון קטן.
במידה והשימוש שלך דורש זרם גבוה ( 3-4 אמפר) אז לקנות רק סמסונג או lg.
במידה וזה זרמים נמוכים של עד 1 אמפר אז eve יותר מוצלחים.
בכל מקרה לא לטעון בזרם הגבוה מ - 1 אמפר ורצוי אפילו 0.5 אמפר.
זה יגדיל את מספר המחזורים שתקבל.
בגדול, בצריכה של זרמים נמוכים תקבל כ-400 מחזורים
ובצריכה של זרמים גבוהים כ-100 מחזורים.
הקיבול המקובל הוא באזור 4000 מיליאמפר שעה
ממולץ לקנות סוללות של פנסוניק או lg, יש גם חברה סינית בשם eve שגם טובה.
לא ממליץ לקנות באתרים סינים או חברות לא ידועות.
18650 זה תא עם קיבול גבוה ובמידה ומתפשרים באיכות אז גם הבטיחות נפגעת וזה רימון קטן.
במידה והשימוש שלך דורש זרם גבוה ( 3-4 אמפר) אז לקנות רק סמסונג או lg.
במידה וזה זרמים נמוכים של עד 1 אמפר אז eve יותר מוצלחים.
בכל מקרה לא לטעון בזרם הגבוה מ - 1 אמפר ורצוי אפילו 0.5 אמפר.
זה יגדיל את מספר המחזורים שתקבל.
בגדול, בצריכה של זרמים נמוכים תקבל כ-400 מחזורים
ובצריכה של זרמים גבוהים כ-100 מחזורים.
אני קניתי 5 או 6 סוללות נטענות כאלה באליאקספרס והן מפתיעות לטובה: מחזיקות שנים בתוך הפנסים בלי להתרוקן.
האור של הפנסים חזק מאוד - אלה הפנסים הכי שימושיים שהיו לי: גם קטנים, גם עמידים מאוד וגם עם אור חזק.
בטעינה הן לא מתחממות כמעט אבל ליתר ביטחון אם אני טוען סוללה כזאת, לא מתרחק מהמטען ולא בשעות הלילה
האור של הפנסים חזק מאוד - אלה הפנסים הכי שימושיים שהיו לי: גם קטנים, גם עמידים מאוד וגם עם אור חזק.
בטעינה הן לא מתחממות כמעט אבל ליתר ביטחון אם אני טוען סוללה כזאת, לא מתרחק מהמטען ולא בשעות הלילה