שלום לכולם
מחפש לקנות טלויזיה 65 אינץ ומעלה,
עד רגע זה הבנתי מהפורום שבתקציב של 5000-6000 ההמלצה של רובכם זה הדגם של סוני x90j.
השאלה שלי היא כמה כסף צריך להוסיף בכדי לקבל טלויזיה איכותית יותר (איכות תמונה) והאם התוספת הכספית באמת שווה את זה , כי יכול להיות מצב של טלויזיה שאכן טובה יותר אבל זה לא ממש מורגש בצפיה...
אז השאלה היא כמה צריך לשים כדי לקבל רמה אחת מעל ה x90j ומה הדגמים .
המון תודה !
כנראה שבאמת שווה יהיה לחכות לבלאק פריידי, אבל על איזה דגם ללכת לא יודע... רוצה יותר טוב מ x90j עד תקרת מחיר של 6500 מה האופציות ? C2 של lg זה 8K+ אז משהו שבניהם אני מחפש, מחברות סמסונג lg או סוני מה הדגמים שאוכל לחפש ??
ראיתי שיש ב 5500 Q80 של סמסונג, היא טובה יותר באיכות צפיה מ x90j לא?
ומה בנוגע לסדרה a של lg ?
שוב חוזר ואומר , אני מעוניין בטובה יותר מ x90j של סוני , ונרהא ש a של lg טובה יותר גם לא ?
LG A1 זה מסך OLED. אבל זה הדגם הכי בסיסי של החברה עם כמה מגבלות.
ציפוי נגד השתקפויות פחות טוב, פאנל 60HZ, מעבד פחות חזק\טוב, בהירות נמוכה (גם יחסית ל-OLED מודרני)
אם היית מסתכל על סדרה B ומעלה, הייתי אומר שזה יותר טוב, ה-A1 זה תלוי מאד בדרישות שלך מהמסך ולאילו תכנים הוא הולך לשמש ובאיזו סביבת צפיה הוא יהיה.
מעדכן שהצלחתי להשיג את b1 של 65 אינץ התקנה כבר להיום! - מחיר 6000 שח
והבנתי שיש לו עוד כמה יחידות מי שמעוניין, טרקלין חשמל צומת קרית אתא.
שוב מוודא, בסכום הזה אין טלויזיה אחרת טובה יותר שיכולתי לקנות נכון ? והבאה בתור אחריה ברמה (גבוה יותר) מה הקפיצת מחיר ? 1000/2000 או יותר ?
אם אין C1, אז כנראה שכן.
ראיתי שמישהו הצליח להשיג מחיר של 7,600 עבור C2 של LG. זה דגם הרבה יותר טוב, אבל סביר להניח שלא נראה מחיר שמתקרב ל-6K בחודשיים הקרובים.