קו טלפון ביתי ללא נתב מהחברה
אם מדובר על חברות טלפון כדוגמת פרטנר או סלקום אתה חייב את הנתב שלהם בשביל קו הטלפון. באם אתה מעוניין בנתב פרטי אתה יכול לחבר ממיר סיר לראוטר פרטי שלך ואז לאחת מהיציאות לחבר את הראוטר שלהם בתור ממיר לקו טלפון.
אם אתה מעוניין בקו נייח של בזק בכלל אין בעיה כי זאת תשתית אחרת (נחושת). אתה מתחבר לבזק בנחושת רק לטלפון ובסיבים לפרטנר ומחבר ממיר סיב לראוטר פרטי שלך.
אם אתה מעוניין בקו נייח של בזק בכלל אין בעיה כי זאת תשתית אחרת (נחושת). אתה מתחבר לבזק בנחושת רק לטלפון ובסיבים לפרטנר ומחבר ממיר סיב לראוטר פרטי שלך.
אני לא בטוח מה המצב היום, אני מחובר כבר שנים לקו אינטרנטי של בזק בינלאומי, עם ממיר שיחות שפשוט מחובר כצרכן נוסף ברשת הביתית. אני לא מתנתק ממנו כי החיבור לשירות לא עולה לי כסף, רק השיחות, וגם זה רק מעבר לסף מסויים שמוגדר בחבילה.
קו טלפון נייח של בזק לא קשור לתשתית האינטרנט. ודאי שאפשר לשלב אותו עם כל סוג חיבור לאינטרנט שתרצה, אבל המחיר למיטב זכרוני הוא דמי מנוי קבועים של מינימום 25 ש"ח לחודש.
קו טלפון נייח של בזק לא קשור לתשתית האינטרנט. ודאי שאפשר לשלב אותו עם כל סוג חיבור לאינטרנט שתרצה, אבל המחיר למיטב זכרוני הוא דמי מנוי קבועים של מינימום 25 ש"ח לחודש.