שימוש ב-VPN ב-GOOGLE TV
היי רבותיי,
מכיוון שה-GOOGLE TV שלי חוסם המון אפליקציות שאני מעוניין להוריד ולצפות בהן כגון HBO, HULU וכו', רציתי לשאול האם ניתן איכשהו להפעיל VPN על מנת להוריד את האפליקציות הללו וכיצד? יש לי כבר VPN במחשב של BitDefender.
תודה רבה.
מכיוון שה-GOOGLE TV שלי חוסם המון אפליקציות שאני מעוניין להוריד ולצפות בהן כגון HBO, HULU וכו', רציתי לשאול האם ניתן איכשהו להפעיל VPN על מנת להוריד את האפליקציות הללו וכיצד? יש לי כבר VPN במחשב של BitDefender.
תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי Doli ב 11/09/2022 0:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
Re: שימוש ב-VPN ב-PLEX
VPN על הנתב יאפשר לך הקצאת "IP אמריקאי" למכשיר/ים מסויים/ים ברשת הביתית (דרך Firewall Aliases IP למשל).
פרקטית עדיף לך להוסיף סטרימר נפרד לשרותי "חוץ" (FIRE TV בסיסי למשל) שכן מכשיר עם IP אמריקאי לא יאפשר לך צפייה בשרותי IPTV ישראלים (אם רלוונטי).
פרקטית עדיף לך להוסיף סטרימר נפרד לשרותי "חוץ" (FIRE TV בסיסי למשל) שכן מכשיר עם IP אמריקאי לא יאפשר לך צפייה בשרותי IPTV ישראלים (אם רלוונטי).
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
אני אשמח להסבר יותר פשטני כיוון שלא הבנתי כלום ממה שרשמת. שולח לך הודעה פרטית.07/09/2022 11:02sigamore כתב: VPN על הנתב יאפשר לך הקצאת "IP אמריקאי" למכשיר/ים מסויים/ים ברשת הביתית (דרך Firewall Aliases IP למשל).
פרקטית עדיף לך להוסיף סטרימר נפרד לשרותי "חוץ" (FIRE TV בסיסי למשל) שכן מכשיר עם IP אמריקאי לא יאפשר לך צפייה בשרותי IPTV ישראלים (אם רלוונטי)....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
1. לא הבנתי מה הקשר לפלקס
2. Bitdefender זה סיוט
3. המחשב לא מספק לסטרימר שלך ip אלא הנתב
4. הסבירו לך שכדאי שלא לתת לסטרימר ip אמריקאי אם אתה משמש בו לאפליקציות ישראליות כי אז לא תהיה לך גישה אליהן, בדיוק באותו אופן שמ-ip ישראלי אחן לך גישה לאמריקאיות.
2. Bitdefender זה סיוט
4. הסבירו לך שכדאי שלא לתת לסטרימר ip אמריקאי אם אתה משמש בו לאפליקציות ישראליות כי אז לא תהיה לך גישה אליהן, בדיוק באותו אופן שמ-ip ישראלי אחן לך גישה לאמריקאיות.
1. סליחה, טעות מחוסר ריכוז שלי. משנה.10/09/2022 9:10ChinggisKhan כתב: 1. לא הבנתי מה הקשר לפלקס
2. Bitdefender זה סיוט
4. הסבירו לך שכדאי שלא לתת לסטרימר ip אמריקאי אם אתה משמש בו לאפליקציות ישראליות כי אז לא תהיה לך גישה אליהן, בדיוק באותו אופן שמ-ip ישראלי אחן לך גישה לאמריקאיות....
2. סיוט גדול, פניתי אליהם כיוון שזה ליטרלי חוסם לי הכל החל מוויפיי ועד אתרים.
3. אוקייי ומה זה אומר?
4. אז מה עושים? למעשה אין דרך לצפות גם וגם?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
מה שזה אומר שאתה צריך vpn על הנתב שלך. אם הוא תומך וכו' כדאי לבדוק ולשאול בשרשור מסודר בפורום רשתות.
כדי לצפות גם בזה וגם בזה אתה צריך נניח להגדיר את הסטרימר של גוגל מאחורי כתובת אמריקאית ואת הטלוויזיה (במידה והיא מסוגלת להריץ את האפליקציות הישראליות שאתה צריך, במידה ולא אז סטרימר אחר) עם כתובת ישראלית.
כדי לצפות גם בזה וגם בזה אתה צריך נניח להגדיר את הסטרימר של גוגל מאחורי כתובת אמריקאית ואת הטלוויזיה (במידה והיא מסוגלת להריץ את האפליקציות הישראליות שאתה צריך, במידה ולא אז סטרימר אחר) עם כתובת ישראלית.