הDVD משפר את האיכות הסרטים וסדרות שאני רואה אבל שאני מחבר אותו לרסיבר עם כבל אופטי אז הוא משמיע רק 2 ערוצי ולא 5.1 והוא גם לא מפעיל לי קיבצי OGM שה811 מפעיל ! וחוץ מזה גם ההרצה והתפריטים הרבה פחות טובים מב811 אני מקווה שיוציאו לו עידכון כי כרגע הוא קצת מאכזב ואני נאלץ להשתמש גם בו וגם ב811 בשביל OGM
קניתי תדיווידי APEX HDMI-850 והאמת שאני קצת מאוכזב....
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ממנו לעומת הAPEX811 שיש לי!
הDVD משפר את האיכות הסרטים וסדרות שאני רואה אבל שאני מחבר אותו לרסיבר עם כבל אופטי אז הוא משמיע רק 2 ערוצי ולא 5.1 והוא גם לא מפעיל לי קיבצי OGM שה811 מפעיל ! וחוץ מזה גם ההרצה והתפריטים הרבה פחות טובים מב811 אני מקווה שיוציאו לו עידכון כי כרגע הוא קצת מאכזב ואני נאלץ להשתמש גם בו וגם ב811 בשביל OGM
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

טוב סידרתי את זה הייתי צריך לשנות תדיגיטלי מPCM לRAW אבל אם כבר מדברים על ה5.1 רציתי לשאול אם שזה 5.1 בDVD או בXBOX360 אז אני אמור לשמוע את כל הסאונד בחמשת הרמקולים בבת אחת או שזה אמור להיות כמו שאני שומע עכשיו שזה הרוב הזמן מהקדמיים ומידי פעם יש מוזיקה או אפקטים או צלילים מסויימים שמגיעים מהרמקולים האחוריים ?MartinHSabag כתב:אתה בטוח שהגדרת שלא יעשה בטעות DOWNMIX ל-STEREO ?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

אני כבר הרבה זמן עם הרמקולים האלה אבל חשבתי שזה כאילו שכל הסאונד מקיף אותך בבת אחתMartinHSabag כתב:תלוי בפס קול.....
בד"כ, וזה כל הרעיון למעשה, זה שכל רמקול משמיע משהו אחר....אתה רוצה להגיד לי שזו פעם ראשונה שאתה שומע בסראונד?...
יש מצב אולי גם אולי לא מוגדר טוב ברסיבר או משהו ולכן אני לא מתלהב מהסאונד או שזה אולי בגלל הרמקולים שהם די זולים הם של LUXOR כאלה
http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=39023
והרסיבר הוא נדמה לי RXV630וYamaha
מאוד מפתיע מה שאתה אומר , בהנחה שאתה מחובר כמו שצריך (אופטי או קוקסיאלי) לרסיבר והרסיבר נמצא במצב הסאונד הנכון, כי גם ברמקול מעאפן יש חוויה בשמיעת סאונד 5.1, יכול להיות שאתה שומע סרט שלא מקודד כ 5.1 או שזה פשוט סרט דרמה בעל אפקטים דלים במיוחד.
דרך אגב ניתן לראות הבדל בולט לעין באיכות התמונה מה-811?
דרך אגב ניתן לראות הבדל בולט לעין באיכות התמונה מה-811?
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
הריצפה עקומה . . . (אל תיעלב)bloodomen2 כתב:ממנו לעומת הAPEX811 שיש לי!
הDVD משפר את האיכות הסרטים וסדרות שאני רואה אבל שאני מחבר אותו לרסיבר עם כבל אופטי אז הוא משמיע רק 2 ערוצי ולא 5.1 והוא גם לא מפעיל לי קיבצי OGM שה811 מפעיל ! וחוץ מזה גם ההרצה והתפריטים הרבה פחות טובים מב811 אני מקווה שיוציאו לו עידכון כי כרגע הוא קצת מאכזב ואני נאלץ להשתמש גם בו וגם ב811 בשביל OGM...
קיבלתי את המכשיר השבוע , דבר ראשון עברתי על כל הפרמטרים מול כל הידע שצברתי מקריאה רבתי של כל מה שכתוב על המכשיר , באינטרנט במנואל ואיפה לא . . .
ניסיתי DVD מקורי , תצוגת תמונות , DIVX עם כתוביות מובנות ועם קובץ נפרד מכניסת USB עם SANDISK 2G - עובד מעולה ! ! !
כמובן שמחובר HDMI לטלויזיה LCD "פושטית" - ובכל-זאת נראה טוב ! ! !
היתרון העיקרי מול צפיה דרך המחשב לטלויזיה - אין כאן את הקפיצות המעצבנות בכל פעם שהמחשב עובד קשה על משהו אחר . . .
אני נהנה - מקוה שגם לכם טוב ,
יואל .
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

משהו בסגנון MKV גם בדרך כלל עם 2 רצועות סאונד וזה בדרך כלל בסדרות אנימהdedor כתב:גם לי היהapex 811 ועכשיו שידרגתי ל850
בינתיים עובד מצוין
סליחה על הבורות אבל מה זה קבצי OGM ?...
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
חברים אני ממש לא רוצה לקלקל לכם את השימחה
אבל לפי מה שהבנתי ממש קשה להוציא עדכונים למכשיר הנ"ל היות שהוא מבוסס על מעבד
של חברת צורן שלא כמו ה811 .
אבל אם חוץ מזה אתם מרוצים מהמכשיר אז שיהיה לכם בכיף
אבל אם חוץ מזה אתם מרוצים מהמכשיר אז שיהיה לכם בכיף
ALFRED3 כתב:חברים אני ממש לא רוצה לקלקל לכם את השימחה
אבל אם חוץ מזה אתם מרוצים מהמכשיר אז שיהיה לכם בכיף...
נכון לעכשיו אני ממש לא רואה כל צורך באיזשהו עדכון , ולכן ענין המעבד אינו רלוונטי . . .
האם אתה יכול לתת איזושהי דוגמא של נחיצות בעידכון ? ! ?
יואל .
טוב , אז אם ככה הכל בסדר .ALFRED3 כתב:בעיקר בכל הקשור לכתוביות בסרטי DIVX ,גודל ,פונטים ,שקיפות , סינכרון הכתוביות,ותפריט MENU של המכשיר....
חששתי שיש משהו שלא חשבתי עליו ולרגע דאגתי . . .
לסיכום - אני ממליץ , אבל אם אמצא איזשהו פגם - אני מבטיח לרוץ ולספר לחברה' . . .
יואל .
שלום,
אני כרגע בעל דיוידי prosound 9900 אשר הצליח לשרת אותי במשך שנה (רק תיקון אחד היה בדרך!). הבעיה היחידה איתו היא שיש סרטים שאו שהוא פשוט קופץ כמה שניות בהם או שבקטעים מהירים בסרט הכל על המסך מתחרבש.
לכן החלטתי שיש צורך לקנות דיוידי חדש בעל כניסת usb שיודע לקרוא סרטים ממנה שיחסוך לי את הצריבה. היחיד שמצאתי שיודע לעשות את זה הוא הדגם הנ"ל שאתם מדברים עליו.
השאלה שלי בעיקר מופנת לאלו שכבר קנו אבל לא רק, והיא: האם הקריאה של סרטים מה-usb עובדת באפון תקין על הרבה סרטי DIVX ? והאים ידועות בעיות "כרוניות" כלשהן לנגנים מסוג זה? . אני לא מדבר על איכות תמונה של HD אלא רק לראות סרט באופן סביר בחדר שינה.
תודה לכל העונים מראש.
אני כרגע בעל דיוידי prosound 9900 אשר הצליח לשרת אותי במשך שנה (רק תיקון אחד היה בדרך!). הבעיה היחידה איתו היא שיש סרטים שאו שהוא פשוט קופץ כמה שניות בהם או שבקטעים מהירים בסרט הכל על המסך מתחרבש.
לכן החלטתי שיש צורך לקנות דיוידי חדש בעל כניסת usb שיודע לקרוא סרטים ממנה שיחסוך לי את הצריבה. היחיד שמצאתי שיודע לעשות את זה הוא הדגם הנ"ל שאתם מדברים עליו.
השאלה שלי בעיקר מופנת לאלו שכבר קנו אבל לא רק, והיא: האם הקריאה של סרטים מה-usb עובדת באפון תקין על הרבה סרטי DIVX ? והאים ידועות בעיות "כרוניות" כלשהן לנגנים מסוג זה? . אני לא מדבר על איכות תמונה של HD אלא רק לראות סרט באופן סביר בחדר שינה.
תודה לכל העונים מראש.
ל- dannykor :
עבר עוד זמן , צפיתי בעוד סרטים וסדרות , עם ובלי תרגום - הכל עובד בסדר גמור .
פעם אחת נדמה היה לי שיש איזו אי-תאימות בין השפתיים לקול - עצרתי ולחצתי PLAY והכל הסתדר . . . או שלא היתה בעיה בכלל . . . בכל אופן הכל נראה בסדר .
יואל .
פעם אחת נדמה היה לי שיש איזו אי-תאימות בין השפתיים לקול - עצרתי ולחצתי PLAY והכל הסתדר . . . או שלא היתה בעיה בכלל . . . בכל אופן הכל נראה בסדר .
יואל .
קודם כל תודה על התגובה המהירה.
רציתי גם לשאול איך נראות הכתוביות בנגן הזה. האם הן קטנות כמו בכל שאר הנגנים או שתיקנו את זה?
וגם אם מנגנים סרט דרך USB האם רמקולים שמחוברים בתצורת 5.1 ערוצים מנגנים היטב , כלומר יש מפענח AC3 גם לסרטים ב-USB ?
תודה.
דני
רציתי גם לשאול איך נראות הכתוביות בנגן הזה. האם הן קטנות כמו בכל שאר הנגנים או שתיקנו את זה?
וגם אם מנגנים סרט דרך USB האם רמקולים שמחוברים בתצורת 5.1 ערוצים מנגנים היטב , כלומר יש מפענח AC3 גם לסרטים ב-USB ?
תודה.
דני