רכישת Nokia G-010s-a מאיביי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
shareall123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
לאחרונה התחברתי לסיבים דרך בזק בינלאומי בתשתית בזק.
כרגע אני עם הראוטר של בזק בינלאומי (FIBER+) אבל הוא נחות משמעותית מהקאוטר הפרטי שלי (ASUS RT-AC68U) ואני מעוניין לעבור לציוד פרטי.
ממיר אופטי הצלחתי להשיג מ- KSP (חזר למלאי לאחרונה) אך מתאם SFP אני לא מצליח למצוא, כולל בבזק סטור שטוענים שהמוצר לא במלאי וגם לא יהיה כי מעכשיו הראוטרים שהם מספקים לא צריכים אותו יותר...

הצלחתי למצוא את המתאם Nokia G-010s-a באיביי (משלוח לכתובת בארה"ב) -
https://www.ebay.com/itm/255515266325?e ... ondition=3

האם הוא אמור להתאים או שיש עוד משהו שצריך לקחת בחשבון (גרסת קושחה או כל דבר אחר)?

תודה

nb12
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

01/09/2022 18:08  
shareall123 כתב:
שלום,
לאחרונה התחברתי לסיבים דרך בזק בינלאומי בתשתית בזק.
כרגע אני עם הראוטר של בזק בינלאומי (FIBER+) אבל הוא נחות משמעותית מהקאוטר הפרטי שלי (ASUS RT-AC68U) ואני מעוניין לעבור לציוד פרטי.
ממיר אופטי הצלחתי להשיג מ- KSP (חזר למלאי לאחרונה) אך מתאם SFP אני לא מצליח למצוא, כולל בבזק סטור שטוענים שהמוצר לא במלאי וגם לא יהיה כי מעכשיו הראוטרים שהם מספקים לא צריכים אותו יותר...

הצלחתי למצוא את המתאם Nokia G-010s-a באיביי (משלוח לכתובת בארה"ב) -
https://www.ebay.com/itm/255515266325?e ... ondition=3

האם הוא אמור להתאים או שיש עוד משהו שצריך לקחת בחשבון (גרסת קושחה או כל דבר אחר)?

תודה
...
לפי מה שהבנתי (מבזב"ל), אם רוצים להתחבר עם ציוד פרטי חייבים את מתאם ה-SFP לקנות מבזק כי הם אלה שעושים לו אטקיבציה, אז איך עכשיו הם יעשו אקטיבציה אם זה לא מגיע משם?

itfan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #3 

01/09/2022 18:08  
shareall123 כתב:
...
אמור להתאים, כן, אבל כמעט בטוח שיהיה צריך לשדרג לו את הקושחה לגרסה 3FE46398BGCB22 שמאושרת לשימוש ע"י בזק. אפשר למצוא את מה שנדרש לצורך כך בקישור הבא:
https://github.com/hwti/G-010S-A
אבל זה לא משהו שמתאים לכל אחד.

shareall123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0

שליחה #4 

01/09/2022 18:33  
nb12 כתב:
לפי מה שהבנתי (מבזב"ל), אם רוצים להתחבר עם ציוד פרטי חייבים את מתאם ה-SFP לקנות מבזק כי הם אלה שעושים לו אטקיבציה, אז איך עכשיו הם יעשו אקטיבציה אם זה לא מגיע משם?
...
אין לי בעיה לרכוש מהם, הבעיה שאין להם במלאי... :-)
אני גם לא חושב שזה משנה, כל עוד הקושחה מתאימה. הרי גם את ה- ZTE שכולם מדברים עליו כאן אני רוכש מ- aliexpress ואז מאקטב מול בזק.
01/09/2022 18:46  
itfan כתב:

אמור להתאים, כן, אבל כמעט בטוח שיהיה צריך לשדרג לו את הקושחה לגרסה 3FE46398BGCB22 שמאושרת לשימוש ע"י בזק. אפשר למצוא את מה שנדרש לצורך כך בקישור הבא:
https://github.com/hwti/G-010S-A
אבל זה לא משהו שמתאים לכל אחד.
...
מבאס... זה די גדול עלי :-) כנראה שהפתרון הוא לנסות לאתר ZTE עם גרסת קושחה מתאימה.

nb12
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

01/09/2022 18:49  
shareall123 כתב:
אין לי בעיה לרכוש מהם, הבעיה שאין להם במלאי... :-)
אני גם לא חושב שזה משנה, כל עוד הקושחה מתאימה. הרי גם את ה- ZTE שכולם מדברים עליו כאן אני רוכש מ- aliexpress ואז מאקטב מול בזק.
...
אם כבר הבעיה היא שאמרו לך שזה גם לא יהיה במלאי.

hagai147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #6 

אני התחברתי לבזק לפני חודש והטכנאים הביאו איתם את מתאם הסיב. מציע שתנסה להתחבר לבזק ולבקש SFP. מקסימום תעשה כמה ימים אצל בזק (לא תשלם התקנה כי כבר יש לך סיב שנכנס לדירה) יביאו לך SFP ואז תחזור לבזק בינלאומי שמח וטוב לבב ושוב לא תשלם התקנה.
התארגנות על ציוד פרטי נראה לי כמו משהו שחייבים לדאוג לו במועד ההתקנה ולא לאחר מכן כשאתה כבר לקוח משלם...

nb12
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

02/09/2022 19:46  
hagai147 כתב:
אני התחברתי לבזק לפני חודש והטכנאים הביאו איתם את מתאם הסיב. מציע שתנסה להתחבר לבזק ולבקש SFP. מקסימום תעשה כמה ימים אצל בזק (לא תשלם התקנה כי כבר יש לך סיב שנכנס לדירה) יביאו לך SFP ואז תחזור לבזק בינלאומי שמח וטוב לבב ושוב לא תשלם התקנה.
התארגנות על ציוד פרטי נראה לי כמו משהו שחייבים לדאוג לו במועד ההתקנה ולא לאחר מכן כשאתה כבר לקוח משלם...
...
בסוף היה במלאי והבעיה נפתרה אבל כן ללא ספק, חשוב לדאוג לדברים האלה מבעוד מועד ולא אח"כ.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”