מעבר לאינטרנט 500 מגה הוט
היום אני מחובר דרך בזק בינלאומי ספק+תשתית 100 מגה (מקבל בפועל 90 קבוע).
עד היום שילמתי 60 שקלים אבל המבצע תיכף נגמר והם רוצים להעלות לי את המחיר ל-120 כולל שכירות של הראוטר.
שוקל לעבור להוט 500 מגה אבל חושש מבחינת איכות האינטרנט, השירות והתמיכה.
אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות.
לציין שאין אצלנו אפשרות לסיבים אופטיים של אף חברה.
עד היום שילמתי 60 שקלים אבל המבצע תיכף נגמר והם רוצים להעלות לי את המחיר ל-120 כולל שכירות של הראוטר.
שוקל לעבור להוט 500 מגה אבל חושש מבחינת איכות האינטרנט, השירות והתמיכה.
אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות.
לציין שאין אצלנו אפשרות לסיבים אופטיים של אף חברה.
כשאין בעיות אז האינטרנט הוא באמת 500/12 יציב.
א-ב-ל, זו הוט ! ולמרות שהנציגים מתעקשים - אין הוט אחרת !
אין שירות, אין תמיכה, אין קשר בין המציאות לבין מה שאנשי המכירות/שירות הלקחות והטכני אומרים.
ובסופו של דבר מה שלא תעשה לבד לא יקרה.
מה שכן, הם זולים (לפחות בשנה הראשונה) - 58 ש"ח ל-500MB לא תמצא גם בסיבים.
א-ב-ל, זו הוט ! ולמרות שהנציגים מתעקשים - אין הוט אחרת !
אין שירות, אין תמיכה, אין קשר בין המציאות לבין מה שאנשי המכירות/שירות הלקחות והטכני אומרים.
ובסופו של דבר מה שלא תעשה לבד לא יקרה.
מה שכן, הם זולים (לפחות בשנה הראשונה) - 58 ש"ח ל-500MB לא תמצא גם בסיבים.
הייתי מחובר כך מאז שהשיקו את המהירות הזו ועד החודש האחרון, כשחיברו את הבניין שלי לשתי חברות סיבים שונות.
המהירות היתה יציבה. ההוטבוקס (4) פעל במצב ברידג' במשך חודשים רבים ללא צורך באיתחולים. לא באמת הרגשתי את השגיאות שהצטברו בטבלת הערוצים (והצטברו. היתה בעיית תשתית בבניין). הצלחתי להשיג חיבור ללא CGNAT, אבל זה מנע ממני להתמקח על המחיר, שלא היה זול.
ברגע שהתחברתי לסיבים ביקשתי להתנתק, ולא הערימו קשיים בעניין, רק הציעו חיבור לסיבים של הוט במחיר זול למשך תקופה מוגבלת. לא רציתי, כי מכריחים לשכור ציוד שלהם.
המהירות היתה יציבה. ההוטבוקס (4) פעל במצב ברידג' במשך חודשים רבים ללא צורך באיתחולים. לא באמת הרגשתי את השגיאות שהצטברו בטבלת הערוצים (והצטברו. היתה בעיית תשתית בבניין). הצלחתי להשיג חיבור ללא CGNAT, אבל זה מנע ממני להתמקח על המחיר, שלא היה זול.
ברגע שהתחברתי לסיבים ביקשתי להתנתק, ולא הערימו קשיים בעניין, רק הציעו חיבור לסיבים של הוט במחיר זול למשך תקופה מוגבלת. לא רציתי, כי מכריחים לשכור ציוד שלהם.
כן,...
זה התחיל עם הוט והתאויוט ב-80 ש"ח ל-200MB עם ראוטר שיודע לתת רק 40MB.
אחרי בקשת ניתוק, וצילום הראוטר בפח הזבל הוצע פיצוי: 58 ש"ח לחודש ל-500/12 למשך שנה.
בתקווה שעד אז יגיעו פרטנר לאזור (כבר כמה חודשים יש סיב לא מאוקטב בכניסה לדירה).
ואחרי 3 חודשים סוף סוף הגיע חשבונית שאפשר להבין:
המילה "זול" והמילה "זוגלובק", שניהם מתחילים באות "ז" ובשני המצבים "תקבל נקניקיה",...
בהוט יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה,
הזול בסופו של דבר עולה ביוקר,
מניסיון!