מכירת מוצרים נוספים ע"י טכנאי ניופאן

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
eranlotan פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הבוקר בשעה טובה הגיע אלי טכנאי של ניופאן לחבר את הטלויזיה החדשה. הבחור ניסה למכור לי כל מיני כבלים שונים ומשונים והדבר היחידי שהוא הצליח בסופו של דבר "להשחיל" לי היה מגן נגד נפילות מתח שעלה לי 190 ש"ח.
בהנחה שבסופו של דבר אני אצטרך כבלים (כרגע אני מחובר לכלבים אנלוגיים והדיוידי מחובר דרך S-VIDEO) ובגלל שקניתי 2 טלויזיות אז הנציג הנחמד אמור לחזור אלי שוב (ודרך אגב - הוא באמת היה מאוד נחמד) - עד כמה איכותיים הכבלים שהוא מוכר? איך המחירים שלהם יחסית למה שאפשר לקנות בחנויות בעולם שמחוץ לניופאן? האם שווה לעשות את כל הקניות אצלו או שללכת לקומות עם יותר מבחר או יותר הבנה בתחום הזה?

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

את אותו המגן אתה יכול לקנות בכל חנות למוצרי חשמל\ אלקטרוניקה ב100₪ ופחות.

eranlotan פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תיארתי לעצמי :( :cry: :evil: ........ מזל שהוא הצליח להשחיל לי רק את זה, כמובן שהוא טען שזה במבצע רק למי שקנה טלויזיה וככה זה עולה 250 וכו' וכו' וכו'. אבל בגלל שאני מנסה לא לבכות על חלב שנשפך (וכסף שנזרק): איך הכבלים שהוא מוכר?

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #4 

תתן יותר מידע על הכבלים כדי שנוכל לדעת..

rannp
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #5 

אם קנית את זה עם המפצל ל4 וחוט מאריך - אז לא נפלת יותר מידי - בחנויות זה בין 150 ל 200. אם קניתה את המפצל המשולש אופ פחות אז אכן המחיר מעט יותר גבוה ממחיר השוק

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

ערן אני מציע שאת כל הכבלים תקנה (או תזמין) מחנות סטריאו.

ido80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151

אל תמהר לבכות

שליחה #7 

לכל כבל יש דרגת איכות משלו שבד"כ משפיעה על המחיר. למשל אם תלך לחברת שקם אלק' ותבקש כבל SCART ל SCART תקבל היצע של לפחות 3 סוגי כבלים שונים (למרות שמדובר בדיוק באותו חיבור מכל צד)- ובמחירים בין 100 ל 250 שקל. כך שמוקדם לומר ש"רימו" אותך. גם DVD אפשר להשיג היום ב 150 ש"ח וב 1000 ש"ח ורואים הבדלים. על כל פנים אם יש לך ספקות, תבדוק מחירים בחנויות אחרות לקולנוע ביתי לפני שאתה רוכש ציוד ממתקינים.

כשאחי קנה את הטושיבה שלו, הציעו לו כבל שמתאם בין SCART ל COMPONENT ב 125 ש"ח כשמשהו דומה עולה 300 ש"ח בחנויות (אבל בחנויות הוא גם יותר איכותי עם TRANSCODER). אחי לא קנה ואני די מצטער.
בקשר למה שקנית מהמתקין - תחשוב שהוא גם חסך לך נסיעה וזמן. וכנראה גם את התענוג המפוקפק של להקשיב לאנשי מכירות שמנסים להוציא ממך עוד כסף.
בברכה ובידידות,
עידו.
:?: :!:

eranlotan פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

עידו - זה רנדי סאבאג' רק מאוד זקן שאצלך בתמונה?
סביר להניח שאני צריך ציוד וכבלים די בסיסיים - סביר להניח שגם ככה אני לא אבחין מי יודע מה בשינוי, מה עוד שבינתיים אני בכלל מחובר לכבלים אנלוגיים.
בכל אופן השאלה היא עקרונית - האם להתרחק מהציוד שמוכרים המתקינים וללכת לחנויות טובות כמו שהציע אבי או שלמשתמש ביתי מספיקים הכבלים שימכור לו המתקין ואז המסקימום שיש להפסיד זה שהוא מוכר אותם בכפול כסף ממה שאפשר להשיג בחוץ?

rannp
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #9 

יתרון נוסף - אתה היכול לבוא בתלונות למתקין ולחברה המספקת את המוצר/ההתקנה וכך הם יהיו מחויבים לטפל ביותר יעילות.

שורה תחתונה - אם אין לך זמן סבלנות ומעונין לראות את הכל עובד ב 0 מאמץ - שיטת הטכנאי יעילה

eranlotan פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

rannp כתב:
שורה תחתונה - אם אין לך זמן סבלנות ומעונין לראות את הכל עובד ב 0 מאמץ - שיטת הטכנאי יעילה
...
כן, יש לזה גם צד חיובי...........

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”