חיבור HDMI
ה-LCD מתהדרת בשלושה חיבורי HDMI , הוראות התקנה ממליצות לחבר HDMI , בתור חיבור האיכותי ביותר , אם לא, אז קומפוננטהוא הבא באיכות , ואם לא אז SCART.
הממיר הוא דווקא חדיש , דוקסיס ADB 7200, אבל אין לו לא HDMI ולא קומפוננט. מה שיש לו זה רק SCART או RCA רגיל(צהוב+לבן+אדום) .
אז איך כדאי לחבר?
גם ב DVD איני רואה חיבור HDMI. וגם במחשב (נייד וישן) לא. אז מה מחברים לכניסת HDMI?
הממיר הוא דווקא חדיש , דוקסיס ADB 7200, אבל אין לו לא HDMI ולא קומפוננט. מה שיש לו זה רק SCART או RCA רגיל(צהוב+לבן+אדום) .
אז איך כדאי לחבר?
גם ב DVD איני רואה חיבור HDMI. וגם במחשב (נייד וישן) לא. אז מה מחברים לכניסת HDMI?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
מחברים לכניסת HDMI מכשירים מתקדמים יותר שאולי תקנה בעתיד ולשמחתך המסך כבר תומך בהם:
מחשב
DVD עם יציאת HDMI
HD-DVD
Blue-ray
PS3
XBOX 360 Elite
לגבי ממירי HD עבור HOT או YES אני לא סגור אם יגיעו עם HDMI (מקסימום קומפוננט עושה עבודה טובה)
מחשב
DVD עם יציאת HDMI
HD-DVD
Blue-ray
PS3
XBOX 360 Elite
לגבי ממירי HD עבור HOT או YES אני לא סגור אם יגיעו עם HDMI (מקסימום קומפוננט עושה עבודה טובה)
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
חוץ מהרגשה שניצלת את כניסת ה-HDMI לא תקבל שום דבר. יתרה מכך, יכול להיות גם שהדוגם בממיר הזה (שמקבל אנלוגי S-video/Composite והופך לדיגיטאלי) אפילו יהיה גרוע יותר מלהכניס ישר לטלויזיה אות אנלוגי.
הממיר הזה יכול להיות שימושי רק במקרים שאין כניסות אנלוגיות (גם אז כמובן, הוא לא ישפר את התמונה יותר ממה שהמקור הוציא).
הממיר הזה יכול להיות שימושי רק במקרים שאין כניסות אנלוגיות (גם אז כמובן, הוא לא ישפר את התמונה יותר ממה שהמקור הוציא).
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
אני לא יודע אם אני טועה אבל חס וחלילה לא רוצה גם להטעות אבל ממה שקראתי הוא מקודד את האות האנלוגי לדיגיטלי ונראה שהוא משפר את הרזולוציה.
תקן אותי אם טעיתי
http://cgi.ebay.com/ATLONA-VIDEO-S-VIDE ... dZViewItem
[/url]
תקן אותי אם טעיתי
http://cgi.ebay.com/ATLONA-VIDEO-S-VIDE ... dZViewItem
[/url]
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לדעתי אתה טועה. אתה לא יכול לשפר את איכות התמונה ע"י דגימה. עליך להוסיף אינפורמציה לתמונה על מנת לשפר אותה וזה לא פשוט.
אלא אם כן יש בממיר הזה DSP עם אלגוריתם שונים לשיפור התמונה. קשה לי להאמין וגם אם כן, לא ברור מה טיבו.
מכל מקום לקחת אות SDTV ומטה ולהפוך אותו ל-HD, נראה לי לא מציאותי. הייתי אומר אפילו שלקחת אותו קומפוזיט SDTV ולשפר אותו ל-RGB SDTV זה אפילו לא מעשי.
הרבה מאוד אינפורמציה שנמצאת במקור ונמצאת בתמונה HD חסרה בתמונת composite.
אלא אם כן יש בממיר הזה DSP עם אלגוריתם שונים לשיפור התמונה. קשה לי להאמין וגם אם כן, לא ברור מה טיבו.
מכל מקום לקחת אות SDTV ומטה ולהפוך אותו ל-HD, נראה לי לא מציאותי. הייתי אומר אפילו שלקחת אותו קומפוזיט SDTV ולשפר אותו ל-RGB SDTV זה אפילו לא מעשי.
הרבה מאוד אינפורמציה שנמצאת במקור ונמצאת בתמונה HD חסרה בתמונת composite.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: