AC3filter
אהלן
מישהו יכול לעשות סדר בכל הגרסאות של התוכנה? מה ההבדל בין כל אחת?
ובלי שום קשר, הורדתי את ה AC3Filter v1.01a RC5 (מהאתר http://www.afterdawn.com/software/video ... filter.cfm) וכאשר אני מפעיל אותה אני מקבל הודעה שהיא עובדת במצב OFFLINE ואני לא יכול לראות מוזיקה מתנגנת בזמן אמת.
מישהו יודע איך אני כן יכול לראות? אולי גירסה אחרת?
מישהו יכול לעשות סדר בכל הגרסאות של התוכנה? מה ההבדל בין כל אחת?
ובלי שום קשר, הורדתי את ה AC3Filter v1.01a RC5 (מהאתר http://www.afterdawn.com/software/video ... filter.cfm) וכאשר אני מפעיל אותה אני מקבל הודעה שהיא עובדת במצב OFFLINE ואני לא יכול לראות מוזיקה מתנגנת בזמן אמת.
מישהו יודע איך אני כן יכול לראות? אולי גירסה אחרת?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
סרט שקודד ב 5.1
אני שומע באמת מכל ה 6 רמקולים בצורה טובה (כלומר דיבור באמת רק מהסנטר וכדומה)..
אבל אני לא רואה את זה בתוכנה (כאילו יש את ה"בארים" האלה לכל ערוץ, לא מופיע שם כלום)
וגם התוכנה אומרת את זה במפורש (מצב OFFLINE...)
מישהו יודע איך לסדר את זה?
אני שומע באמת מכל ה 6 רמקולים בצורה טובה (כלומר דיבור באמת רק מהסנטר וכדומה)..
אבל אני לא רואה את זה בתוכנה (כאילו יש את ה"בארים" האלה לכל ערוץ, לא מופיע שם כלום)
וגם התוכנה אומרת את זה במפורש (מצב OFFLINE...)
מישהו יודע איך לסדר את זה?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
זה מה שבחרתי...
שוב אני שומע טוב אבל פשוט לא רואה את זה בתוכנה בזמן אמת.. והתוכנה גם מודיעה שזה יקרה כאשר אני טוען אותה.
הוא לא נותן לי לצרף את ה WARNING בגלל שהרוחב שלה יותר מ 640 אז אני אצטט אותה:
"
this utility is OFFLINE filter configuration only! This means that wou will not see any activitiy of currently playing applications and configuration setting will not affect them. you'll need to restart your player for changes take in effect"
שוב אני שומע טוב אבל פשוט לא רואה את זה בתוכנה בזמן אמת.. והתוכנה גם מודיעה שזה יקרה כאשר אני טוען אותה.
הוא לא נותן לי לצרף את ה WARNING בגלל שהרוחב שלה יותר מ 640 אז אני אצטט אותה:
"
this utility is OFFLINE filter configuration only! This means that wou will not see any activitiy of currently playing applications and configuration setting will not affect them. you'll need to restart your player for changes take in effect"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
boim,
על מנת להשתמש בתוכנה בזמן אמת, יש צורך לעשות שימוש בנגן אשר נותן לך גישה ל filter properties
מומלץ לעשות שימוש בנגן כזה בשביל שתוכל לראות את current activity, levels, bitstream ועוד הרבה מידע שה AC3 מאפשר.
העובדה שאתה משתמש בנגן במצב offline לא אמורה להגביל אותך מבחינת שמע (אבל כן מבחינה אינפורמטיבית).
על מנת להשתמש בתוכנה בזמן אמת, יש צורך לעשות שימוש בנגן אשר נותן לך גישה ל filter properties
מומלץ לעשות שימוש בנגן כזה בשביל שתוכל לראות את current activity, levels, bitstream ועוד הרבה מידע שה AC3 מאפשר.
העובדה שאתה משתמש בנגן במצב offline לא אמורה להגביל אותך מבחינת שמע (אבל כן מבחינה אינפורמטיבית).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
תנסה להשתמש באחד מהנגנים הבאים, הם מאפשרים גישה לפילטרים מתוכם:
BSPlayer, Sasami, ZoomPlayer, LightAlloy.
לגבי הגדרות בנגנים, יש הסבר מקיף ביותר באתר הבא:
http://ac3filter.sourceforge.net/
BSPlayer, Sasami, ZoomPlayer, LightAlloy.
לגבי הגדרות בנגנים, יש הסבר מקיף ביותר באתר הבא:
http://ac3filter.sourceforge.net/
טוב,
אני רוצה להודות לזיו שעזר לי לפתור את הבעיה וסוף סוף אני רואה את כל האופציות בזמן אמת...
הפתרון מתועד בצורה מעולה בקובץ WORD עם תמונות.. הבעיה היא שאי אפשר להעלות אותו...
אם למישהו פה יש פתרון, אז כדאי כי חבל לבזבז את ההשקעה שלו..
אני רוצה להודות לזיו שעזר לי לפתור את הבעיה וסוף סוף אני רואה את כל האופציות בזמן אמת...
הפתרון מתועד בצורה מעולה בקובץ WORD עם תמונות.. הבעיה היא שאי אפשר להעלות אותו...
אם למישהו פה יש פתרון, אז כדאי כי חבל לבזבז את ההשקעה שלו..
בשביל שזה יעבוד, איך זה אמור להיות מחובר מבחינה תכנית לרסיבר..? חיבור דיגיטלי?
חיברתי את זה עכשיו אנלוגי ואני קצת מתבייש אבל אני לא מאמין שגילית את זה רק עכשיו אזיה דבר אדיר זה!!! איך עד היום לא עשיתי את זה! עצוב עצוב..
זה יעבוד יותר טוב עם חיבור דיגיטלי נכון.?
חיברתי את זה עכשיו אנלוגי ואני קצת מתבייש אבל אני לא מאמין שגילית את זה רק עכשיו אזיה דבר אדיר זה!!! איך עד היום לא עשיתי את זה! עצוב עצוב..
זה יעבוד יותר טוב עם חיבור דיגיטלי נכון.?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: