מעבר ליס פלוס

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
Tomerico2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
שם מלא: תומר כהן
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני יודע שהנושא כבר דובר רבות אבל תריך את עזרתכם..
מעוניין לעבור ליס פלוס אך מכיוון שאין אפליקצייה מובנית בטלויזיה צריך סטרימר
1.האם בסטרימר של יס(אפל טי וי או אנדרויד)איכות השידור תשתפר?
2.האם יהיה דיליי בשידורי ספורט?יודע שיס הוציאו עידכון לסטרימר של אנדרויד ומתלבט אם לקחת אותו או את האפל טיוי
3.קראתי שיש אנשים שקונים סטרימרים אחרים,מה ההבדל בינם לבין מה שיס מציעים.
4.הכי חשוב לי איכות הצפייה,האם בסטרימרים אחרים איכות הצפייה תיהיה טובה יותר.והאם יש משמעות לצפייה בתכני נטפליקס דרך הסטרימר ולא דרך האפליקצייה המובנית בטלויזיה?
תודה למי שיכול לשפוך לי קצת אור

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78909
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

1.ֶהממיר שלהם חינם והאיכות טובה
2. השיפורים שהם הכניסו לספורט בדיליי השידור עובדים כיום רק בממירי אנדרואיד. אם זה חשוב לך, זה הממיר לקחת. אגב, יתכן שזה גם לא יעבוד כראוי באפליקציות שהם יפתחו למסכים שאינם אנדרואיד כי הטכנולוגיה כיום קיימת רק שם.
3.ֶאפל tv כולל יתרונות בעיקר בממשק משתמש אם אתה צרכן של עוד שירותים או סטרימר. אם אתה בעיקר צורך תכני יס, זה מיותר לך.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #3 

1. תשתפר ביחס למה? לממיר רגיל? אין הבדל. זה עדיין לא מתקרב לאיכות הוידאו או האודיו בנטפליקס

2. אני מריץ יס פלוס על שילד חדש ויש דיליי של כ 30 שניות (אני יודע כי יש לי חברים ששולחים לי הודת וואטסאפ על גול שעוד לא ראיתי)

3. אני לא לקחתי מהם סטרימר - מריץ יס פלוס על שילד ומיבוקסים - פשוט מעדיף שהמכשיר יהיה שלי ואוכל לעבור איתו בן חברות וגם לא רואה טעם לשלם שכירות על משהו שניתן לרכוש באופן פרטי

4. לא יודע מה איכות הצפייה בנטפליקס על ממיר האנדרואיד שלהם (מניח שבאפל TV שלהם זה אותו הדבר) אבל אני מניח שלפחות באנדרואיד השילד למשל יתן איכות צפייה טובה יותר מאשר הממיר שלהם

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #4 

ממיר האנדרואיד שלהם חינמי, אין עליו דמי שכירות (אני משלם להם על אפלtv סכום 10₪ לחודש, אבל כלום על ממיר אנדרואיד).

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #5 

27/08/2022 10:57  
oferlaor כתב:
ממיר האנדרואיד שלהם חינמי, אין עליו דמי שכירות (אני משלם להם על אפלtv סכום 10₪ לחודש, אבל כלום על ממיר אנדרואיד).
...
אני משלם על כל ממיר אנדואיד 10 שקל

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #6 

מוזר, אולי הראשון חינם. תבדוק שוב, אני יודע שפעם לקחו אבל הסיבה שלקחתי את הממיר השני היה בזכות זה שזה היה בחינם...

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #7 

27/08/2022 11:36  
oferlaor כתב:
מוזר, אולי הראשון חינם. תבדוק שוב, אני יודע שפעם לקחו אבל הסיבה שלקחתי את הממיר השני היה בזכות זה שזה היה בחינם...
...
את אולטרה אני מחזיר השבוע
A5998E6B-2598-4834-81E8-53A440326F8C.jpeg

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #8 

אז כתוב לך - זה בגלל שזה השני. הראשון בחינם.

Tomerico2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
שם מלא: תומר כהן
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

27/08/2022 10:25  
oris74 כתב:
1. תשתפר ביחס למה? לממיר רגיל? אין הבדל. זה עדיין לא מתקרב לאיכות הוידאו או האודיו בנטפליקס

2. אני מריץ יס פלוס על שילד חדש ויש דיליי של כ 30 שניות (אני יודע כי יש לי חברים ששולחים לי הודת וואטסאפ על גול שעוד לא ראיתי)

3. אני לא לקחתי מהם סטרימר - מריץ יס פלוס על שילד ומיבוקסים - פשוט מעדיף שהמכשיר יהיה שלי ואוכל לעבור איתו בן חברות וגם לא רואה טעם לשלם שכירות על משהו שניתן לרכוש באופן פרטי

4. לא יודע מה איכות הצפייה בנטפליקס על ממיר האנדרואיד שלהם (מניח שבאפל TV שלהם זה אותו הדבר) אבל אני מניח שלפחות באנדרואיד השילד למשל יתן איכות צפייה טובה יותר מאשר הממיר שלהם
...
תשתפר ביחס לממיר יס מקס טוטאל?
האם בסטרימר אחר האיכות שידור תיהיה טובה יותר?(שילד,מייבוקס)
ועדיין לא הבנתי אם יש טעם לצפות בנטפליקס דרך הסטרימר אם גם ככה יש לי את זה בטלויזיה החכמה.
בכללית כל הרעיון של מעבר לסטרימר זה בשביל לקבל איכות שידור טובה יותר בצפייה ביס.האם יש טעם לעבור?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #10 

אין שיפור ביחס לשידורי הלווין מבחינת איכות התמונה. לפיות ממה שאני חוויתי.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #11 

אם אתה מחפש לעבור בגלל שיפור איכות צפייה אז אין טעם.

מבחינתי היתרון הוא שברגע שיש לך סטרימר אז כל שירותי הצפייה נמצאים על אותו מקור ולא צריך להחליף. חוץ מזה - ברגע שיש לך סטרימר פרטי אתה יכול לעבור הין חברות טלויזיה בלי בעיה

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 356 פעמים

שליחה #12 

איכות התמונה שלהם מעולה רק בממיר אפל TV. הם מספקים אותו אם מתעקשים, אחרת תקבל ממיר אנדרויד סיני עם איכות תמונה נוראית שאינו תומך באטמוס או דולבי ויזן או HDR מכל סוג, אם תרצה להתקין עליו גם נטפליקס או דיסני+. מה הכי הזוי, שהם הוסיפו תמיכה בדולבי דיגיטל + אבל מלבד סרט אחד מורטל קומבט שהוא 5.1, הכל 2.0. מהתמיכה שלהם אמרו לי שזה עדיין בנסיון ולכן יש רק סרט אחד לבדיקה. לא ברור מתי יהיה המעבר המלא ל DD+ 5.1.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

לא התרשמתי שהמציא שלהם נותן תמונה רעה (או טובה) מהאפל tv. אני משתמש בו כי אני אוהב את הממשק ואת infuse

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”