פתרון לרשת עבור מחשב נייח
-
Natimenash
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום
יש לי בבית סיב אופטי של סלקום 1000 מגה עם ראוטר שלהם הנמצא בסלון. מדובר בדירת 3 חדרים קטנה לכן יש קליטה טובה בכל הבית.
אני מחפש פתרון עבור מחשב נייח שיש לי בממד. אין שם טלויזיה אבל יש תשתית לרשת.
יס אומרת שבשביל שהיא תחבר מוקה היא צריכה שם טלויזיה ואין לי.
מה הפתרון הקל ביותר שיתן לי חיבור קווי למחשב בצורה יציבה? יש של קליטת wifi יחסית טובה, מהנייד אני מגיע למהירות הורדה של 100 מגה.
תודה על העזרה
יש לי בבית סיב אופטי של סלקום 1000 מגה עם ראוטר שלהם הנמצא בסלון. מדובר בדירת 3 חדרים קטנה לכן יש קליטה טובה בכל הבית.
אני מחפש פתרון עבור מחשב נייח שיש לי בממד. אין שם טלויזיה אבל יש תשתית לרשת.
יס אומרת שבשביל שהיא תחבר מוקה היא צריכה שם טלויזיה ואין לי.
מה הפתרון הקל ביותר שיתן לי חיבור קווי למחשב בצורה יציבה? יש של קליטת wifi יחסית טובה, מהנייד אני מגיע למהירות הורדה של 100 מגה.
תודה על העזרה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
לא הבנתי משהו: אם יש תשתית לרשת למה צריך מוקה ?
אם ישנה רק תשתית cox אני באופן אישי היתי משחיל במקומה כבל רשת. יש כאלו שהיו משאירים אותה למקרה ו... אבל אני חושב שהעולם כבר עבר לטלוויזיה על גבי אינטרנט ולא רואה שמישהו בכיוון של ללכת אחורה
אם ישנה רק תשתית cox אני באופן אישי היתי משחיל במקומה כבל רשת. יש כאלו שהיו משאירים אותה למקרה ו... אבל אני חושב שהעולם כבר עבר לטלוויזיה על גבי אינטרנט ולא רואה שמישהו בכיוון של ללכת אחורה
-
Natimenash
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כך נראה הארון תקשורת אצלי, הטכנאי של סלקום אמר שיש לי כבלי רשת בדירות ורק צריך לחבר ראשים.
תוכל לעזור לי להבין למה הוא התכוון?
אני רואה כבל שמחובר למרכזיה כזאת, הכבל המחובר יוצא מהסלון איפה שהראוטר, יכול להיות שאם אחבר את הכבל הזה לראוטר יהיו לי נקודות בכל החדרים?
תוכל לעזור לי להבין למה הוא התכוון?
אני רואה כבל שמחובר למרכזיה כזאת, הכבל המחובר יוצא מהסלון איפה שהראוטר, יכול להיות שאם אחבר את הכבל הזה לראוטר יהיו לי נקודות בכל החדרים?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
הוא התכוון לזה שכנראה השחילו כבל וצריך לחבר (ללחוץ) לו קונקטורים. חבל שלא נתת לו 200 שקל מזומן שיעשה לך את זה.
זה לא משהו מסובך לעשות, הקונקטורים עצמך עולים גרושים ויש אינסוף מדריכים טובים איך לעשות את זה. בהנחה שהכבלים תקינים וטובים (אי אפשר לדעת מהתמונה) זה no brainer. כל כבל כזה אתה מחבר לראוטר ואז יש לך נקודה קווית בכל חדר שמחובר (לא יודע כמה יציאות יש, אולי צריך סוויטש שעולה 80 שקל).
אפשרות נוספת אם אין לך ראש-זמן לזה, להזמין בעל מקצוע. לוקחים סביב 200 שקל לנקודה כולל השחלה, לא יודע כמה יעלה בלי השחלה.
זה לא משהו מסובך לעשות, הקונקטורים עצמך עולים גרושים ויש אינסוף מדריכים טובים איך לעשות את זה. בהנחה שהכבלים תקינים וטובים (אי אפשר לדעת מהתמונה) זה no brainer. כל כבל כזה אתה מחבר לראוטר ואז יש לך נקודה קווית בכל חדר שמחובר (לא יודע כמה יציאות יש, אולי צריך סוויטש שעולה 80 שקל).
אפשרות נוספת אם אין לך ראש-זמן לזה, להזמין בעל מקצוע. לוקחים סביב 200 שקל לנקודה כולל השחלה, לא יודע כמה יעלה בלי השחלה.
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
הי
אם הבנתי נכון אז הראוטר בסלון כי לשם פרסו את הסיב.
לפי התמונה, יש לך כבלי רשת פרוסים לחדרים.
הפתרון המהיר והפשוט, לאתר את הכבל שמגיע לסלון ןאת ככבל שמגיע לחדר הממד ולהרכיב להם מחבר רשת זכר ונקבה בארון תקשןרת בכדי שתוכל לחבר אותם.
הנקודה בסלון תתחבר לראוטר והנקודה בממד למחשב בנייח. והכל יעבוד סבבה
בהצלחה,
אפי
אם הבנתי נכון אז הראוטר בסלון כי לשם פרסו את הסיב.
לפי התמונה, יש לך כבלי רשת פרוסים לחדרים.
הפתרון המהיר והפשוט, לאתר את הכבל שמגיע לסלון ןאת ככבל שמגיע לחדר הממד ולהרכיב להם מחבר רשת זכר ונקבה בארון תקשןרת בכדי שתוכל לחבר אותם.
הנקודה בסלון תתחבר לראוטר והנקודה בממד למחשב בנייח. והכל יעבוד סבבה

בהצלחה,
אפי