Email Spam

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
yari פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 310
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

סיפור על SPAM
משתף אתכם בדבר שקרה לי לאחרונה.

יש לי דומיין משלי. אני אדם פרטי והדואר האלקטרוני שלי הוא עם שם הדומיין. יש לי כמה כתובות דואר. אחת מהן משמשת אותי להתכתבויות שוטפות.
לפני כ 10 ימים חטפתי התקפת SPAM לכתובת הדואר הנ"ל. כל כ 10 שניות הגיע דואר אלקטרוני. הגיעו ממאות מקומות בכל השפות (למעט עברית וערבית).
פניתי לספק המייל שלי (חברת Dotster האמריקאית) הם הציעו לי להשתמש ב SPAM פילטר שלהם בעלות של כ 10 דולר לשנה. הסכמתי.
מיד כמות ה SPAM ירדה (עד אז קיבלתי למעלה מ 1000 הודעות)
מה שנשאר (עד היום) זה הודעות דואר מ Newsletters שלכאורה מגיעים מחברות חוקיות וקיימות שכמובן מעולם לא נרשמתי אליהם. (למשל: USA Today, הספרייה הלאומית הצרפתית ועוד הרבה). מקבל בין 20 ל 30 ביום.
לחברה הנ"ל יש אפשרות ל Black List אבל הוא לא עובד טוב. כרגע אני מכניס את מרבית האימיילים הנ"ל ל Spam, בקליינט של האימייל, באופן אוטומטי עם פילטר. מדי פעם מופיע אחד חדש !
כמובן שקיימת גם אפשרות לעשות Unsubscribe לכל ה Newsletters האלו. הם נראים חוקיים לגמרי. אבל הבנתי שכנראה לא כדאי לעשות זאת.

נ.ב. האם יתכן שמתקפת הספאם הזאת נועדה להסוות פעילות לא חוקית שנעשתה באותו הזמן בחשבון הפייפאל שלי ? כי פייפאל שלחו לי אז התראה על אפשרות לפריצה בחשבון והתברר שמישהו עשה שם רכישה, על חשבוני, בכ 1000 דולר, לכתובת אמריקאית. כמובן שדיווחתי על זה כהונאה והכסף הוחזר. וכן, מהחברה שממנה נרכש הציוד גם מגיעים newsletters עם כל השאר.

מקווה שיש בזה עניין לחברים כאן.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78870
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #2 

כן, זה טריק ישן. הפצצת Dos שאולי יאפשר להם לעשות שימוש ארוך טווח יותר בחשבון

שלח תגובה