חיבור לעמוד תקשורת לא של הדירה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Yairnachum פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
שם מלא: יאיר נחום
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש ליד הדירה שלי שתי עמודי תקשורת, אחד בלי סיבים ש״רשמית״ שייך לדירה שלי ועוד אחד עם סיבים שלא שייך כמובן… 🤦🏽‍♂️ שניהם במרחק מטרים ספורים מהדירה שלי..
השאלה אם יש דרך לבקש מאיזה שהוא ספק שיחבר אותי לעמוד עם הסיבים, (שאני מתקשר והם שואלים את הכתובת הכתובת מוגדרת אצלם כלא מחוברת לתשתית מן הסתם..)
אבל זה באמת סיטואציה הזויה, כי בזק שאמורים לפרוס את התשתית ביישוב טוענים שאין כרגע צפי לפריסה בעמוד תקשורת ששייך לבניין שלי, אבל בעמוד שכמה מטרים לידו כבר יש סיבים למעלה מחצי שנה ואף אחד לא מתחבר אליהם!! (שכונה מבוגרת..)

אם מישהו יודע על ספק שיסכים לחבר אותי או אפילו דרך לעשות את זה diy אני אשמח לעזרתו🙏🏼
תודה מראש!

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4308
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 903 פעמים

שליחה #2 

רק ספק תשתית יכול להחליט, אם לחבר אותך או לא. ומן הסתם לעשות את זה לתשתית שמותקנת ורשומה בכתובת שלך. אם מדובר על תשתית של בזק ואצלם בכתובת שלך מופיע שאין אפשרות לחיבור, אז כל שאר הספקי תשתית בטוח שלא יוכלו לחבר אותך על תשתית של בזק, עד שהם לבד לא יגיעו עם התשתית שלהם לכתובת שלך.
אם באזור שלך בזק כבר פשסו תשתית של סיבים אופטיים ואחרי חצי שנה אין בכלל כמות של מתחברים לתשתית זו, אז בטח שהם לא ימהרו להשקיע עוד כסף במקום שאין ביקוש ולא ימשיכו את הפריסה באזור שאין בו כמות של הזמנות. כך גם ספקי תשתית אחרים, אחרי שרואים מה קרה עם בזק.

kmvsbemjammmawhezw
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #3 

אם לא רוצים לחבר אותך, תציע להם שאתה תעביר סיב עד הקופסא והם יחברו את הכבל שמונח ליד הקופסא.
אולי יסכימו.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”