מי היא היום חברת הסיבים הטובה ביותר?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
קשה לי לראות איך אתה מקבל תשובה מוסמכת לשאלה הזו...
אני למשל עם פרטנר כשנה וחצי (1000/100) -- אין לי תלונות כלל !! מהירות, יציבות וכו׳ הכל בסדר גמור.
האם הם הטובים ביותר? תלוי את מי תשאל
הרי תוך דקה יגיע מישהו שיישבע שהם הגרועים שבגרועים ...
אישית יש חברה אחת שלא הייתי מתקרב אליה בלי קשר לסיבים ... ניחוש ??
אני למשל עם פרטנר כשנה וחצי (1000/100) -- אין לי תלונות כלל !! מהירות, יציבות וכו׳ הכל בסדר גמור.
האם הם הטובים ביותר? תלוי את מי תשאל
הרי תוך דקה יגיע מישהו שיישבע שהם הגרועים שבגרועים ... אישית יש חברה אחת שלא הייתי מתקרב אליה בלי קשר לסיבים ... ניחוש ??
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
רק חסרון אחד יש להם - התלות בחשמל בבניין וגם בעיה עתידית לשדרוג הרשת - כאשר ירצו לתת מעל 1 גיגה הורדה/העלאה - יצטרכו להחליף אלפים רבים של מתגים בבניינים24/08/2022 12:03sigamore כתב: קשה לי לראות איך אתה מקבל תשובה מוסמכת לשאלה הזו...
האם הם הטובים ביותר? תלוי את מי תשאלהרי תוך דקה יגיע מישהו שיישבע שהם הגרועים שבגרועים ...
אישית יש חברה אחת שלא הייתי מתקרב אליה בלי קשר לסיבים ... ניחוש ??...
- sigamore
- חבר מביא חבר

"חשמל בבניין" -- לא הבנתי מה הבעייה ואיך זה משליך על דירוג החברה.24/08/2022 14:22gabif כתב: רק חסרון אחד יש להם - התלות בחשמל בבניין וגם בעיה עתידית לשדרוג הרשת - כאשר ירצו לתת מעל 1 גיגה הורדה/העלאה - יצטרכו להחליף אלפים רבים של מתגים בבניינים...
"שדרוג אלפי מתגים" - לא מאמין שזה אמור להטריד את משתמש הקצה בשלב הזה.
הבהרה - אין לי דבר וחצי דבר עם פרטנר (למען האמת לא מאוהדיהם הגדולים כלל). פשוט הם הראשונים שנכנסו פה לשכונה (שנה לפני המתחרים), לא גבו / גובים דמי התקנה, ממיר אופטי ללא עלות (לפחות בזמנו), אין חובה לקחת נתב, מחיר סביר (80 ל 1000/100), יציב... וכו' וכו'
מה לדעתך יתנו המתחרים שיטלטל את עולמי ?
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
אני עם פרטנר 1000/250 ומאד מסופק, בעיקר מאז שהחלפתי ראוטר מ tp-link archer ax50 ל ASUS rt-ax86u.
עם ה TP LINK היו ניתוקים רגעיים רבים וגם לאחר חיפוש בגוגל, לחיצה על תוצאות לוקחת כ 10 שניות עד לתגובה. ואם זה לא מספיק, לאחר שבוע שימוש, בדיקת SPEED TEST מראה חצי מהמהירות.
עם האסוס החדש כל הבעיות נפתרו, עד שהרגשתי צורך להתקשר לשירות פרטנר ולהתנצל על הצעקות עליהם כאשר ההיתי בטוח שהבעיה אצלהם עד לרגע שהם בקשו ממני לתחבר ישירות למתאם ללא ראוטר.. אז הבנתי שהוא הבעיה. הוא כרגע הומר ל AP ששם הוא מתפקד מצויין.
עם ה TP LINK היו ניתוקים רגעיים רבים וגם לאחר חיפוש בגוגל, לחיצה על תוצאות לוקחת כ 10 שניות עד לתגובה. ואם זה לא מספיק, לאחר שבוע שימוש, בדיקת SPEED TEST מראה חצי מהמהירות.
עם האסוס החדש כל הבעיות נפתרו, עד שהרגשתי צורך להתקשר לשירות פרטנר ולהתנצל על הצעקות עליהם כאשר ההיתי בטוח שהבעיה אצלהם עד לרגע שהם בקשו ממני לתחבר ישירות למתאם ללא ראוטר.. אז הבנתי שהוא הבעיה. הוא כרגע הומר ל AP ששם הוא מתפקד מצויין.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20180
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ניסיתי את זה, לא הצליח....
אני משלם 100 ש"ח על חיבור 1 גיגה.
כדי לעלות ל-1000\250 הם רצו 130 ש"ח.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
אני שלמתי 90 על 1000/100 ובכדי לעלות ל 1000/250 בקשו עוד 10 ש"ח אז עכשיו 100 כולל הכל. תאיים להתנתק.24/08/2022 19:14TheCoolest כתב: ניסיתי את זה, לא הצליח.
אני משלם 100 ש"ח על חיבור 1 גיגה.
כדי לעלות ל-1000\250 הם רצו 130 ש"ח....
לעניות דעתי אנחנו עוד לא במקום של לתת בהן סימנים - ברוב המקומות יש חברה אחת, מקסימום שתיים.
כרגע זה בעיקר בזק/סלקום מול פרטנר כשסלקום בנפרד או הוט/אנלימיטד לא פרוסים באופן רציף.
כרגע הבחירה היא יותר לפי המחיר (פרטנר), השירות הפחות גרוע (פרטנר), והאפשרות לציוד פרטי (פרטנר).
כרגע זה בעיקר בזק/סלקום מול פרטנר כשסלקום בנפרד או הוט/אנלימיטד לא פרוסים באופן רציף.
כרגע הבחירה היא יותר לפי המחיר (פרטנר), השירות הפחות גרוע (פרטנר), והאפשרות לציוד פרטי (פרטנר).
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
נענה מזווית אחרת - אין חברה הטובה ביותר,יש "איפה יש לך מזל ואיפה תתרחק\תתנתק אחרי יום" 
כמו בעבר שהיו שנהנים מ xDSL בבזק כי הוט זוועה אצלם,וחלק בדיוק ההפך - עכשיו אותו הדבר עם הסיבים,יש שסובלים ויש שטסים ומורידים כאילו אין מחר
כמו בעבר שהיו שנהנים מ xDSL בבזק כי הוט זוועה אצלם,וחלק בדיוק ההפך - עכשיו אותו הדבר עם הסיבים,יש שסובלים ויש שטסים ומורידים כאילו אין מחר
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- forum_admin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
הרשת של בזק הכי חדישה... בעלת תכנון לטווח הארוך (שדרוג לקצבים של 10גיגה).
הייתי בסלקום כשנתיים, כמעט 0 תקלות.. סהכ חוויה איכותית..
אך כיום לא הייתי מתקרב לא לפרטנר ולא לסלקום,
בגלל הקומבינות והחאפריות... אם תרצה אפרט לך יותר על סוגי הציודים הזולים, שיטות החיבור העקומות, תכנון כושל.. ועוד.....
בגלל הקומבינות והחאפריות... אם תרצה אפרט לך יותר על סוגי הציודים הזולים, שיטות החיבור העקומות, תכנון כושל.. ועוד.....
המתקינים (פורסי הסיב) הם קבלנים שעובדים לעיתים עם כל החברות.24/08/2022 23:40forum_admin כתב: הרשת של בזק הכי חדישה... בעלת תכנון לטווח הארוך (שדרוג לקצבים של 10גיגה).
בגלל הקומבינות והחאפריות... אם תרצה אפרט לך יותר על סוגי הציודים הזולים, שיטות החיבור העקומות, תכנון כושל.. ועוד........
סלקום (בחלק גדול מהמקומות) זה בזק לטוב ולרע.
לאף חברה אין מונופול על "סוגי הציודים הזולים, שיטות החיבור העקומות, תכנון כושל.. ועוד....."
- forum_admin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
לא מבין מה הקשר של מונופול, לרשת. (לא התכוונתי לסיימי קצה)25/08/2022 18:06em28 כתב: המתקינים (פורסי הסיב) הם קבלנים שעובדים לעיתים עם כל החברות.
סלקום (בחלק גדול מהמקומות) זה בזק לטוב ולרע.
לאף חברה אין מונופול על "סוגי הציודים הזולים, שיטות החיבור העקומות, תכנון כושל.. ועוד....."...
להבנתי העניין הוא שבפרטנר מתקינים בכל בניין מתג, וכל דירה מקבלת סיב שמחובר באופן ישיר לאחת היציאות במתג. זו הכוונה כשהם קוראים לזה "Private Fiber". המתג הזה דורש חיבור לחשמל וקיימת צריכת חשמל כלשהי. זאת בניגוד לבזק ואנלימיטד, שם יש יציאה אחת בציוד שנמצא מחוץ לבניין (האמת שאני לא יודע באיזה קנה מידה זה - האם שמים את הציוד ברמת הרחוב עם יציאה לכל בניין? או שיכול להיות שיש כמה בניינים על אותה יציאה ובכלל מעבירים את הסיבים מכל השכונה למקום אחד? מישהו יודע?) ומשם יש מפצלים אופטיים פאסיביים כך שכל הבניין "מתחלק" בסיב (אם כי השיטה של פרטנר לא בהכרח יותר טובה אם זה כן יציאה אחת לכל בניין, מכיוון שבתשתית הפאסיבית הדירות מתחלקות במהירות הורדה של 2.4 ג׳יגה להבנתי, בעוד המתג של פרטנר מחובר החוצה לרשת שלהם בחיבור של 1 ג׳יגה סה״כ).24/08/2022 15:36sigamore כתב: "חשמל בבניין" -- לא הבנתי מה הבעייה ואיך זה משליך על דירוג החברה.
[…]
מחיר סביר (80 ל 1000/100), יציב... וכו' וכו'...
ולגבי המחיר - האם זה מחיר מיוחד עקב עבודה בחברה מסוימת או משהו כזה? המחיר שאני ראיתי היה ₪90 ל־300/30, ומשם רק הולך ועולה, ושלושה נציגי מכירות שונים אמרו חד משמעית שלציבור הרחב אין דבר כזה מחיר נמוך יותר.
זה רלוונטי בעיקר, אם לא רק למי שיש בתוך הבית אמצעי גיבוי להפסקות חשמל - אל פסק רציני, גנרטור או שניהם....
במקרה כזה זו באסה להישאר בכל זאת מנותק מהאינטרנט רק כי לחשמל של חדר המדרגות אין גיבוי.
- sigamore
- חבר מביא חבר

לקוח משלם רגיל לכל דבר ועניין!01/09/2022 1:48מ-ב כתב:
ולגבי המחיר - האם זה מחיר מיוחד עקב עבודה בחברה מסוימת או משהו כזה? המחיר שאני ראיתי היה ₪90 ל־300/30, ומשם רק הולך ועולה, ושלושה נציגי מכירות שונים אמרו חד משמעית שלציבור הרחב אין דבר כזה מחיר נמוך יותר....