ממיר בהוט עם יציאה דיגיטאלית?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
למרות שאתה בודאי לא הכתובת לכךgolan-rca כתב:אתה מתכוון בצורה פרטית, לקנות ממיר שיש לו יציאה דיגיטלית ולחבר עצמאית להוט?
אין אפשרות...
מדוע בתנאי שוק חופשיים ומיכיוון שבין כה ובין כך אני משלם דמי מינוי מלאים, אני לא יכול לרכוש מכשיר מכספי הפרטי שישרת את צרכי ולא את צרכי הוט ? ? ?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
שלילי מרטין. ערוץ HOT HD כרגע איננו מוצפן. כל מי שרוכש ממיר כבלים HD (דגש על כבלים כיוון שהתדרים בכבלים נמוכים בעוד שבלווין הם גבוהים מ-1GHZ), יוכל לקלוט את הערוץ בתדר 466 MHZ בשיטת MPEG2, QUAM256,יש רק להכניס את קצב הסינבולים הנכון, וכמובן לקבל אות (=להיות מחובר) מ-HOT בעוצמה של לא פחות מ-56 DB.
לאחרונה חלה ירידה משמעותית באיכות הערוץ עקב הוספת ערוצים נוספים לתדר 466, וצמצום רוחב הסרט בכמעט חצי.
קיימת פיקסיזציה ושטף קוביות בתמונה מהירה.
לאחרונה חלה ירידה משמעותית באיכות הערוץ עקב הוספת ערוצים נוספים לתדר 466, וצמצום רוחב הסרט בכמעט חצי.
קיימת פיקסיזציה ושטף קוביות בתמונה מהירה.
The Black Wax
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הטעות שלך היא בהנחה הבסיסית שיש כאן שוק חופשי.rannp כתב:למרות שאתה בודאי לא הכתובת לכךgolan-rca כתב:אתה מתכוון בצורה פרטית, לקנות ממיר שיש לו יציאה דיגיטלית ולחבר עצמאית להוט?
אין אפשרות...![]()
מדוע בתנאי שוק חופשיים ומיכיוון שבין כה ובין כך אני משלם דמי מינוי מלאים, אני לא יכול לרכוש מכשיר מכספי הפרטי שישרת את צרכי ולא את צרכי הוט ? ? ?...
roeek,roeek כתב:שלילי מרטין. ערוץ HOT HD כרגע איננו מוצפן. כל מי שרוכש ממיר כבלים HD (דגש על כבלים כיוון שהתדרים בכבלים נמוכים בעוד שבלווין הם גבוהים מ-1GHZ), יוכל לקלוט את הערוץ בתדר 466 MHZ בשיטת MPEG2, QUAM256,יש רק להכניס את קצב הסינבולים הנכון, וכמובן לקבל אות (=להיות מחובר) מ-HOT בעוצמה של לא פחות מ-56 DB.
קיימת פיקסיזציה ושטף קוביות בתמונה מהירה....
היכן ניתן להשיג כזה ממיר?
תודה
אכן אכן,
ניתן למצוא ממיר כזה באתר שלהם (בלי מחיר...)
http://www.telran.co.il/lastone.aspx?ca ... 0000000223
ניתן למצוא ממיר כזה באתר שלהם (בלי מחיר...)
http://www.telran.co.il/lastone.aspx?ca ... 0000000223
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
roeek,
לך, יותר מכולם, צריך להיות ברור שזה שזה פתוח כרגע בשלב הניסוי לא אומר כלום מה יהיה ברגע שהם ישיקו את השירות.
יותר מזה, אני מוכן להמר שהם יצפינו את זה כמו טטהלה....ולכן, לדעתי, ללכת לקנות עכשיו ממיר בצורה פרטית, זה ביזבוז כסף לחלוטין.
לך, יותר מכולם, צריך להיות ברור שזה שזה פתוח כרגע בשלב הניסוי לא אומר כלום מה יהיה ברגע שהם ישיקו את השירות.
יותר מזה, אני מוכן להמר שהם יצפינו את זה כמו טטהלה....ולכן, לדעתי, ללכת לקנות עכשיו ממיר בצורה פרטית, זה ביזבוז כסף לחלוטין.
ברור שהערוץ או הערוצים הללו יוצפנו
בעתיד.
גם אני חושב שזה בזבוז, אבל רן שאל ומחובתנו לענות לו ולספק לו מידע מדוייק נכון לרגע זה.
ככלל ממיר כבלים HD אינו שימושי כלכך כיוון שאם בכוונת המשתמש לרכוש צלחת פרטית לערוצי ה-HD האירופים החינמיים, הוא לא יוכל לקלוט אותם..
בעתיד.
גם אני חושב שזה בזבוז, אבל רן שאל ומחובתנו לענות לו ולספק לו מידע מדוייק נכון לרגע זה.
ככלל ממיר כבלים HD אינו שימושי כלכך כיוון שאם בכוונת המשתמש לרכוש צלחת פרטית לערוצי ה-HD האירופים החינמיים, הוא לא יוכל לקלוט אותם..
The Black Wax
אוקי הבנתי.
אבל תנו לי להקשות עליכם עוד קושיה שנריאת לי קשורה לחלוטי אבל בהחלט יתכן שממש לא:
יש לי ממיר קטן של הוט (ZAP או משהו כזה) שיש לו יציאהשנראית כמו יציאה של סיב אופטי וכתוב עליה SPDIFout . האם זאת יציאה דיגיטאלית? האם זו יציאה דיגטאלית רק של קול?
האם זה אומר משהו על יכולות מופלאות ניסתרות של הממיר?
מה הסיכוי שיהיה גם ממיר HD בגודל כזה? נראה לי הרבה יותר אלגנטי מהקופסא הגדולה שהוזכרה למעלה...
תודה מראש על כל תשובה
רן
אבל תנו לי להקשות עליכם עוד קושיה שנריאת לי קשורה לחלוטי אבל בהחלט יתכן שממש לא:
יש לי ממיר קטן של הוט (ZAP או משהו כזה) שיש לו יציאהשנראית כמו יציאה של סיב אופטי וכתוב עליה SPDIFout . האם זאת יציאה דיגיטאלית? האם זו יציאה דיגטאלית רק של קול?
האם זה אומר משהו על יכולות מופלאות ניסתרות של הממיר?
מה הסיכוי שיהיה גם ממיר HD בגודל כזה? נראה לי הרבה יותר אלגנטי מהקופסא הגדולה שהוזכרה למעלה...
תודה מראש על כל תשובה
רן
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תודה LOR וrooek
עכשיו יש לי ממש התלבטות -אי אוהב את ה גודל של ה ZAP.
ואין לי כח להחליף ממירים עכשיו ובעוד מספר חודשים (לפי ה בחורה מהוט לפני סוף השנה) להחליף לממיר HD.
אבלמצד ני SOUND דיגטאשלי נשמע מפתה.
האם בממיר ה NDS (שהציעו לי ב HOT) יש יציאה גם של סיב אופטי?
עכשיו יש לי ממש התלבטות -אי אוהב את ה גודל של ה ZAP.
ואין לי כח להחליף ממירים עכשיו ובעוד מספר חודשים (לפי ה בחורה מהוט לפני סוף השנה) להחליף לממיר HD.
אבלמצד ני SOUND דיגטאשלי נשמע מפתה.
האם בממיר ה NDS (שהציעו לי ב HOT) יש יציאה גם של סיב אופטי?