אני בבעיה עם הסראונד האחורי
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
ערב טוב ,
זקוק מאוד לעצתכם
כיום אני עם FXI A6 . (תלוי על הקיר כ 1.6 מהרצפה ).
לבית החדש הם לא יוכלו לעבור ולמעשה חיפשתי נואשות הרבה רמקולים ולא מצאתי אחד שאורכו 15 ס"מ מפני שהקבלן פשוט טיפש !
"הקיר" מאחורי הספה בבית החדש הוא יציאה למרפסת , כך שרק על צד אחד (קיר השמאלי ) אוכל לתלות את הרמקול שאורכו 34 ס"מ ללא כל בעיה.
ואילו הצד הימני יש לו 15 ס"מ של תליית רמקול ואז מתחילה מסגרת האלומיניום של התריס .
אילו פתרונות קיימים לפתרון סוגיה זו ?
איזה רמקול (מעדיף מאוד מדפי ) עונה על צרכיי בצורה כזו שיאפשר לי לתלות אותו על קיר 15 ס"מ ? (מוכן אפילו לחרוג עד ל 18 ס"מ )
רמקול סטליט נתפס אצלי כנחות - ולכן בשלב זה לא לוקח אותו בחשבון .
מצרף סקיצה להמחשה .
תודה רבה על עזרתכם.
זקוק מאוד לעצתכם
כיום אני עם FXI A6 . (תלוי על הקיר כ 1.6 מהרצפה ).
לבית החדש הם לא יוכלו לעבור ולמעשה חיפשתי נואשות הרבה רמקולים ולא מצאתי אחד שאורכו 15 ס"מ מפני שהקבלן פשוט טיפש !
"הקיר" מאחורי הספה בבית החדש הוא יציאה למרפסת , כך שרק על צד אחד (קיר השמאלי ) אוכל לתלות את הרמקול שאורכו 34 ס"מ ללא כל בעיה.
ואילו הצד הימני יש לו 15 ס"מ של תליית רמקול ואז מתחילה מסגרת האלומיניום של התריס .
אילו פתרונות קיימים לפתרון סוגיה זו ?
איזה רמקול (מעדיף מאוד מדפי ) עונה על צרכיי בצורה כזו שיאפשר לי לתלות אותו על קיר 15 ס"מ ? (מוכן אפילו לחרוג עד ל 18 ס"מ )
רמקול סטליט נתפס אצלי כנחות - ולכן בשלב זה לא לוקח אותו בחשבון .
מצרף סקיצה להמחשה .
תודה רבה על עזרתכם.
אתה כותב על אורך אבל מהשרטוט אני מבין שאתה מתכוון לרוחב הרמקולים.
יש רמקולי סראונד צרים, למשל אלה של B&W:
https://www.bowerswilkins.com/en/produc ... heater/m-1
יש רמקולי סראונד צרים, למשל אלה של B&W:
https://www.bowerswilkins.com/en/produc ... heater/m-1
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
הכי טוב סאונד-בר
... אם לא השתכנעת -- חבר (מחו"ל) שחיפש סרואונד אחורי קטנים רכש לאחרונה את ה Elac Debut B5.2 ומדווח על אושר גדול ! מאמין שעם קצת לחץ המידות יתאימו.
... אם לא השתכנעת -- חבר (מחו"ל) שחיפש סרואונד אחורי קטנים רכש לאחרונה את ה Elac Debut B5.2 ומדווח על אושר גדול ! מאמין שעם קצת לחץ המידות יתאימו.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

תודה על תשובותכם חברים
" BANDIT " - אני יודע שעדיף בי / די פולר , הבעיה שלי שלא מצאתי רמקול שיכול להכנס ברוחב של 15 ס"מ ( כפי שאמרתי מוכן לחרוג מעט ל 18 ס"מ ) שיעלה מבחינתי על האלומיניום - מישהוא מכיר רמקול כזה ?
"odedee" - אמת אחי - אכן רוחב . האמת שהעיצוב לא קרץ לי , הזכיר לי את הרמקולים במחשב שעולים 50 שקל
"Mad" - זרוע לתליה לא תפתור לי את החריגה של הרמקול מהמסגרת האלומיניום .
"sigamore" עדיין מידות הרוחב חורגות .וגם בעיה בעיצוב כאן גורם משפיע .
אשמח לדעת אם יש חיה כזו רמקול בי / די פולאר צר .
" BANDIT " - אני יודע שעדיף בי / די פולר , הבעיה שלי שלא מצאתי רמקול שיכול להכנס ברוחב של 15 ס"מ ( כפי שאמרתי מוכן לחרוג מעט ל 18 ס"מ ) שיעלה מבחינתי על האלומיניום - מישהוא מכיר רמקול כזה ?
"odedee" - אמת אחי - אכן רוחב . האמת שהעיצוב לא קרץ לי , הזכיר לי את הרמקולים במחשב שעולים 50 שקל
"Mad" - זרוע לתליה לא תפתור לי את החריגה של הרמקול מהמסגרת האלומיניום .
"sigamore" עדיין מידות הרוחב חורגות .וגם בעיה בעיצוב כאן גורם משפיע .
אשמח לדעת אם יש חיה כזו רמקול בי / די פולאר צר .
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

צד אחד סגור וצד שני אין לו קיר - פתוח למטבח ולכניסה....
לא רואה בעיה שהרמקול יבלוט קצת לתוך השטח של הויטרינה. זה לא באמת יסתיר את הנוף בצורה בעלת משמעות. רק צריך שהמתלה יוכל לתחבר קרוב לאלומיניום של הויטרינה, כלומר 18 כפול 2 פחות חצי רוחב מתלה על הקיר צריך להיות קטן יותר מהרמקול, אז אם המתלה לא ממש רחב זה מאפשר לך מגוון רמקולים.
כמו-כן זה לא הכי ברור מהציור, אבל אכן יש קירות צדדיים, ותמקם את המסך באמצע בין 2 הקירות הצדדיים, תוכל פשוט לתלות את הסראונדים על הקיר הצדדי.
ושוב, אי אפשר לראות מהשרטוט כי אין מידות, אבל אולי לסובב את הכל 90 מעלות...
כמו-כן זה לא הכי ברור מהציור, אבל אכן יש קירות צדדיים, ותמקם את המסך באמצע בין 2 הקירות הצדדיים, תוכל פשוט לתלות את הסראונדים על הקיר הצדדי.
ושוב, אי אפשר לראות מהשרטוט כי אין מידות, אבל אולי לסובב את הכל 90 מעלות...
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
אם ההיתי שם דבר כזה לאשתי במטבח, היא הייתה זורקת עליי סיר... אולי תנצל את הצד האחורי של הרמקול ותתקין עליו מתלה למחבטים או מגבות מטבח?
אגב דיפול זו התצורה הכי גרועה לרמקולי סראונד, בעיקר כאלו שממוקמים בצדדים. אתה מצליח להינות מאפקט סראונד בסרטים? אני לא מדבר על רעשי רקע, אלא על סצנות בהן יש דיאלוג שאמור להגיע מאחוריו?
אגב דיפול זו התצורה הכי גרועה לרמקולי סראונד, בעיקר כאלו שממוקמים בצדדים. אתה מצליח להינות מאפקט סראונד בסרטים? אני לא מדבר על רעשי רקע, אלא על סצנות בהן יש דיאלוג שאמור להגיע מאחוריו?אם התכוונת אליי זה לא רמקול דיפול, נקרא tri-axial.
וכן, ממש אבל ממש נהנה מהם.
לגבי הזרוע כל העניין שזה לא בשימוש זה מתקפל לקיר הצר. בגלל זה ציינתי שצריך זרוע של שלוש תנועות.
לגבי הזרוע כל העניין שזה לא בשימוש זה מתקפל לקיר הצר. בגלל זה ציינתי שצריך זרוע של שלוש תנועות.
ARENDAL SPEAKERS
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
LCR-1723
SRND-1723S
Back-1961 monitors
Height-1961
SUB-1723-2S
Anthem MRX-1140
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
בול רוחב 18 ס"מ, "מדפי" מעוצב ככה שיבוא גם טוב בעין.
בשחור או לבן.
https://www.bowerswilkins.com/en-eu/int ... ns/outdoor
ואם בצד של ה-15 ס"מ יש קיר ניצב ב-90 מעלות, אתה יכול לשכוח מרמקול פולארי, זה פשוט לא יעבוד - הוא יהיה חנוק שם.
בשחור או לבן.
ואם בצד של ה-15 ס"מ יש קיר ניצב ב-90 מעלות, אתה יכול לשכוח מרמקול פולארי, זה פשוט לא יעבוד - הוא יהיה חנוק שם.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
אין דבר כזה triaxial יש coaxial שזה רמקול מיד באס ובמרכזו יש טוויטר. הרמקול הזה הוא דיפולארי שיורה לשלושה כיוונים בדומה לעוד רמקולים כאלו של קליפש למשל. השם tri-axial זה שם שיווקי של החברה בכדי שלא לקרוא להם דיפול. אגב לי יש שני סאבים של החברה הזאת ארנדל (S1 מהסדרה החדשה 1723) והם מעולים. הרמקולים שלהם לפי תוצאות מדידות פחות מוצלחים.18/08/2022 22:11Mad כתב: אם התכוונת אליי זה לא רמקול דיפול, נקרא tri-axial.
לגבי הזרוע כל העניין שזה לא בשימוש זה מתקפל לקיר הצר. בגלל זה ציינתי שצריך זרוע של שלוש תנועות....
https://arendalsound.com/feature/1723-t ... und-stage/
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

הקישור מציג לי יחידה חיצונית ולא פנימית , האם לזה הרמקול שהתכוונת אליו ?19/08/2022 0:20avihuli כתב: בול רוחב 18 ס"מ, "מדפי" מעוצב ככה שיבוא גם טוב בעין.
בשחור או לבן.
ואם בצד של ה-15 ס"מ יש קיר ניצב ב-90 מעלות, אתה יכול לשכוח מרמקול פולארי, זה פשוט לא יעבוד - הוא יהיה חנוק שם....
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

בהתחשב באילוצי הקיר חושבים שרמקול סאטאליט כמו SP2 או SP3 יעשו את העבודה ?
האם ההבדל הוא תהומי בן רמקול מדפי לסאטליט ?
האם ההבדל הוא תהומי בן רמקול מדפי לסאטליט ?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
כן, זה רמקול שמיועד לשימוש חיצוני אבל ממש אין בעיה להשתמש בו גם "בפנים".19/08/2022 21:50shlomis1zzz כתב: הקישור מציג לי יחידה חיצונית ולא פנימית , האם לזה הרמקול שהתכוונת אליו ?...
מעוצב, נראה טוב (בעיניי), מאשר מדפי קובייתי בגימור מסורתי.
משמעותית יהיה טוב יותר מה-sp שציינת.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

ערב טוב אנשים
מוצא לנכון להעיר שרשור זה שכן נחשפתי לרמקול מעניין אשר צורתו המיוחדת יכולה להיות לי כמו כפפה ליד.
מדובר על :Sonus Faber Sonetto Wall
האם שווה להשקיע ברמקול כזה עבור סראונד אחורי ? רמקול אחר ברמת מחיר ההבדל יורגש בן שניהם ?
איך אפשר לדעת אם הרמקול המדובר הוא מדפי ?
https://homecinema.co.il/products/%D7%A ... M8QAvD_BwE
תודה על תגובתכם .
מוצא לנכון להעיר שרשור זה שכן נחשפתי לרמקול מעניין אשר צורתו המיוחדת יכולה להיות לי כמו כפפה ליד.
האם שווה להשקיע ברמקול כזה עבור סראונד אחורי ? רמקול אחר ברמת מחיר ההבדל יורגש בן שניהם ?
תודה על תגובתכם .
אלו רמקולים on wall. יש לא מעט כאלו. פתרון דומה לin wall בלי החציבה בקיר.19/09/2022 21:21shlomis1zzz כתב: ערב טוב אנשים
תודה על תגובתכם ....
Jack of some trades, master of none