משהו שלילי עובר על הוט? (חידוש מנוי)
שיחה כזו בסוף תקופה מעולם לא היתה לי.
אני על תשתית נחושת.
שיחה ראשונה לשירות לקוחות, אחרי כרבע שעה ענו, לקח לי שניה להגיע לטלפון, אבל כבר ניתקו.
שיחה שניה, נציג לכאורה ידידותי, אבל דברים מופרכים מאוד:
- הנציג: המחיר עולה מ-60 ₪ כרגע לכ-170 ₪.
- אני: מעולם לא נתקלתי במחירים כאלה.
- זה מה יש.
- מה המחיר למסלולים הזולים ביותר?
- אי אפשר מסלולים אחרים, זה "ישבור לך את המבצע".
- איזה מבצע, הרי אני בסוף תקופה.
- ה-170 זה מבצע. (?!)
- אני: אפילו המחירים הרגילים באתר הם פחות מזה.
- זה ללקוחות חדשים.
- אפשר לדבר עם שימור לקוחות?
- אתה רוצה ניתוק?
- אמנם עם הבעיות בקו בחודשים האחרונים אולי אכן כדאי, אבל בשלב מיידי אני רוצה להבין מה ההצעות משימור לקוחות.
- חייב לפתוח ניתוק, ואז יחזרו אליך.
- קדימה.
אני על תשתית נחושת.
שיחה ראשונה לשירות לקוחות, אחרי כרבע שעה ענו, לקח לי שניה להגיע לטלפון, אבל כבר ניתקו.
שיחה שניה, נציג לכאורה ידידותי, אבל דברים מופרכים מאוד:
- הנציג: המחיר עולה מ-60 ₪ כרגע לכ-170 ₪.
- אני: מעולם לא נתקלתי במחירים כאלה.
- זה מה יש.
- מה המחיר למסלולים הזולים ביותר?
- אי אפשר מסלולים אחרים, זה "ישבור לך את המבצע".
- איזה מבצע, הרי אני בסוף תקופה.
- ה-170 זה מבצע. (?!)
- אני: אפילו המחירים הרגילים באתר הם פחות מזה.
- זה ללקוחות חדשים.
- אפשר לדבר עם שימור לקוחות?
- אתה רוצה ניתוק?
- אמנם עם הבעיות בקו בחודשים האחרונים אולי אכן כדאי, אבל בשלב מיידי אני רוצה להבין מה ההצעות משימור לקוחות.
- חייב לפתוח ניתוק, ואז יחזרו אליך.
- קדימה.
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 17/08/2022 17:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
ממתי עבר משהו חיובי על הוט?! 
זה קיצוני יותר ממה שנתקלתי בו עד כה.
אני יודע שיש לאנשים תלונות, ולאחרונה גם לי יש בעיות איכות קו רציניות, אבל כל השנים לא היה לי חיכוך מיוחד בחידוש תקופה.
כן, זה לרוב דרש קצת משחקים, אבל ההצעות הראשוניות שלהם לא היו מופרכות, וגם היה אפשר לגמור עניין בשיחה אחת, או לפחות לקבל הצעה בלי שהנציג אומר שזה דורש לפתוח "ניתוק". גם לא נתקלתי מעולם בטענה שאי אפשר לשנות מסלול.
אני יודע שיש לאנשים תלונות, ולאחרונה גם לי יש בעיות איכות קו רציניות, אבל כל השנים לא היה לי חיכוך מיוחד בחידוש תקופה.
כן, זה לרוב דרש קצת משחקים, אבל ההצעות הראשוניות שלהם לא היו מופרכות, וגם היה אפשר לגמור עניין בשיחה אחת, או לפחות לקבל הצעה בלי שהנציג אומר שזה דורש לפתוח "ניתוק". גם לא נתקלתי מעולם בטענה שאי אפשר לשנות מסלול.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
לא היה לי חוייה אחת חיובית עם החברה הזו. כל פעם שאני עושה את הטעות ליצור איתם שיח אני נזכר מחדש למה אני נמנע מהם כמו מאש.
הנה לאחרונה הספק אינטרנט שלי לא איפשר לי להתשמש בראוטר שלי ("אין מתאמי סיב" היה התירוץ). בדקתי והסתבר שיש אצלנו אפשרות להתחבר גם לבזק או להוט. פניתי לבזק, אמרו בהחלט אפשר, הגיע הטכנאי ולא ידע את איך לחבר את המתאם סיב שלהם. בזבז שעה וצי מחיי וחייו והלך.בלית ברירה פניתי להוט, למזלי לפני שהם הגיעו להתקין התברר באורח פלא שבחברה שאני נמצא בה פתאום יש מתאמי סיב (כנראה הבקשה לניתוק הציפה אחד באורח פלא), יצרתי קשר עם הוט לבטל את ההתקנה - כמה ימים אחרי מגיע לי הודעה שההתקנה עדיין בתוקף. מתקשר שוב - מבטיחים שטופל, באותו היום שוב הודעה על תיאום התקנה.
החברה הזו רקובה מהיסוד.
הנה לאחרונה הספק אינטרנט שלי לא איפשר לי להתשמש בראוטר שלי ("אין מתאמי סיב" היה התירוץ). בדקתי והסתבר שיש אצלנו אפשרות להתחבר גם לבזק או להוט. פניתי לבזק, אמרו בהחלט אפשר, הגיע הטכנאי ולא ידע את איך לחבר את המתאם סיב שלהם. בזבז שעה וצי מחיי וחייו והלך.בלית ברירה פניתי להוט, למזלי לפני שהם הגיעו להתקין התברר באורח פלא שבחברה שאני נמצא בה פתאום יש מתאמי סיב (כנראה הבקשה לניתוק הציפה אחד באורח פלא), יצרתי קשר עם הוט לבטל את ההתקנה - כמה ימים אחרי מגיע לי הודעה שההתקנה עדיין בתוקף. מתקשר שוב - מבטיחים שטופל, באותו היום שוב הודעה על תיאום התקנה.
החברה הזו רקובה מהיסוד.
אני תומך גם, להגיד שמשהו שלילי עובר עליהם רומז שהיה אי פעם משהו חיובי, וזה לא נכון החברה הזאת יודעת רק שלילי...
ועוד אני אפילו לא מדבר על איכות השירות או המוצר.
אלא זה לדוגמא שבמשך שנתיים הממירים שלהם שרפו לאנשים כניסות hdmi באלפי מסכים והם התנערו מזה כמובן כדי לא לתת פיצוי, ובאותו הזמן המשיכו למכור ממירים שהם יודעים שהם פגומים רק כדי להיפטר מהמלאי
ועוד אני אפילו לא מדבר על איכות השירות או המוצר.
אלא זה לדוגמא שבמשך שנתיים הממירים שלהם שרפו לאנשים כניסות hdmi באלפי מסכים והם התנערו מזה כמובן כדי לא לתת פיצוי, ובאותו הזמן המשיכו למכור ממירים שהם יודעים שהם פגומים רק כדי להיפטר מהמלאי
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 293
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
גם לי היה את זה, תנסה עוד כמה שעות\יום
לפעמים נופלים על נציגים כאלה שרק רוצים למות ואין להם כוח לאנשים
לפעמים נופלים על נציגים כאלה שרק רוצים למות ואין להם כוח לאנשים
התקשרו אלי בחזרה משימור. לחיוב, ובמפתיע, התקשרו באותו יום ולא למחרת.
לא גרוע כמו ההצעה הראשונה, אבל גם לא ממש בשורה:
viewtopic.php?f=62&t=86654&start=6450#p3248172
אם נניח ש-20 ₪ מהמחיר לעיל הוא על ספק (הוטנט), התוצאה היא שהעלו את המחיר מ-59₪ ל-89₪.
הוט טוענים שמהחודש אי אפשר תשתית בלי ספק? אבל הרושם מאחת מה-ISPs הוא שזה לא בדיוק כך.
לא גרוע כמו ההצעה הראשונה, אבל גם לא ממש בשורה:
viewtopic.php?f=62&t=86654&start=6450#p3248172
אם נניח ש-20 ₪ מהמחיר לעיל הוא על ספק (הוטנט), התוצאה היא שהעלו את המחיר מ-59₪ ל-89₪.
הוט טוענים שמהחודש אי אפשר תשתית בלי ספק? אבל הרושם מאחת מה-ISPs הוא שזה לא בדיוק כך.
נראה לי שזה היה או לתחנות הוט מובייל (יש כאלה?), או שאוספים מאצלך. אבל לא עשיתי זאת לאחרונה....
האינטרס של הוט הוא שאיסוף הציוד יתקיים מאוחר ככל האפשר - תמיד יוכלו לומר שלא החזרת את הציוד.17/08/2022 19:33Avi_Dagan כתב: מחובתם לבוא לאסוף את הציוד שלהם. אני תיאמתי איסוף ולא זוכר מה התאריך שנתנו לי כי הוא היה איזה חודש ומשהו קדימה אז יתכן שפשוט לא הגיעו גם, באמת צריך לבדוק אם רשום לי....
אם אתה רוצה לקבל מהם הצעה טובה, תבוא עם התיוד לאחד ממרכזי האיסוף (אחרי שביקשת ניתוק בכתב) - פתאום תקבל הצעות שלא דמיינת (פחות מ-50 ש"ח לכמה חודשים).
פשוט צריך להוכיח להם שאתה לא בכיס שלהם.
אני בהחלט לא פוסל שהם פשוט לא הגיעו, סוג של מלחמת התשה. אבל אין לי שום כוונה להגיע למרכזי מסירה שלהם כי הם לא ליד הבית.17/08/2022 22:02em28 כתב: האינטרס של הוט הוא שאיסוף הציוד יתקיים מאוחר ככל האפשר - תמיד יוכלו לומר שלא החזרת את הציוד.
אם אתה רוצה לקבל מהם הצעה טובה, תבוא עם התיוד לאחד ממרכזי האיסוף (אחרי שביקשת ניתוק בכתב) - פתאום תקבל הצעות שלא דמיינת (פחות מ-50 ש"ח לכמה חודשים).
פשוט צריך להוכיח להם שאתה לא בכיס שלהם....
הצעות מהם קיבלתי וממשיך לקבל כל שבוע שבועיים, חודש וחצי אחרי שהתנתקתי - בטלפון, בSMS ובווטסאפ. רציתי להשאר איתם כדי לשמר את החבילה המקורית של אנלימיטד שהם אמרו לי שאפשרי, אבל כשהגיע הטכנאי הוא גילה שהתשתית פייבר בכלל לא פעילה בבניין עדיין. האתר שלהם מעודכן למה שהיה לפני שהבניין נבנה מחדש, אז הם ממשיכים להתקשר ולטעון שיש תשתית.
Jack of some trades, master of none
למי שמתעניין, כמו שכתבתי בעבר נתנו לי תאריך איסוף בהוט משהו כמו חודש וחצי קדימה (להחודש), אבל לצערי לא רשמתי אותו וגם לא הוציאו אותו בSMS וכו'. באמצע החודש התקשרתי להוט לבדוק מה התאריך והאם יתכן שעבר והם לא מצאו שהמערכת שלהם בכלל דורשת החזרה, לא כשכן תאריך. לפני יומיים לפתע קיבלתי פנייה מקבלן האיסוף שלהם שהגיע אליהם בקשה לאסוף ממני את הציוד וקבענו למחרת בבוקר.
השבוע שוב כמובן קיבלתי שיחה מהוט לחזור אליהם ושוב הסברתי להם שמופיע אצלם שיש תשתית סיבים ואין בפועל, הנציגה הציעה לי לחזור אלי כשהתשתית תהיה פעילה ובינתיים אני יכול להתפנק עם הקואקס שלהם. כמובן שסירבתי. כמו כן אמרתי לה שבכל מקרה גם אם תהיה תשתית אני לא אעשה כי הם מתעקדים שלקוחות יקחו ראוטר בניגוד לכל החברות האחרות. "יש לנו טכנולוגיה אחרת" ענתה, הסברתי לי שהטכנולוגיה שלהם לפרשנותי הפשטנית היא גבייה נוספת על מוצר שאני לא צריך.
השבוע שוב כמובן קיבלתי שיחה מהוט לחזור אליהם ושוב הסברתי להם שמופיע אצלם שיש תשתית סיבים ואין בפועל, הנציגה הציעה לי לחזור אלי כשהתשתית תהיה פעילה ובינתיים אני יכול להתפנק עם הקואקס שלהם. כמובן שסירבתי. כמו כן אמרתי לה שבכל מקרה גם אם תהיה תשתית אני לא אעשה כי הם מתעקדים שלקוחות יקחו ראוטר בניגוד לכל החברות האחרות. "יש לנו טכנולוגיה אחרת" ענתה, הסברתי לי שהטכנולוגיה שלהם לפרשנותי הפשטנית היא גבייה נוספת על מוצר שאני לא צריך.
Jack of some trades, master of none
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תמיד שמתקשר/ת מישהו מהוט להציע לי "מבצע"... אני עונה לה מייד שגם אם זה בחינם, אני לא מעוניין.
אם השיחה לא מתנתקת לפתע... והטלפן/ית סקרנית ושואלת למה, אני עונה שהמוטו שלי בחיים זה לא להכניס ראש בריא למיטה חולה.
אם השיחה לא מתנתקת לפתע... והטלפן/ית סקרנית ושואלת למה, אני עונה שהמוטו שלי בחיים זה לא להכניס ראש בריא למיטה חולה.