ראינו את הטלוויזיה - Proview JK321
אבא שלי כזה עצר ליד הטלוויזיה והסתכל על הנתונים, אמרתי לו עזוב פרוויו זה *** סיני
אז איזה מוכר שהיה שם ליד שמע את זה ואמר "מה פתאום פרוויו בטלוויזיות נחשבות איכותיות וזולות"
קיצר אמרתי לו שממה שאני יודע זאת *** של חברה לעומת LG או טושיבה, הוא התעקש ואמר שהיא לא נופלת מהאיכות של LG למשל. (אני יודע שLG זה לא שיא האיכות אבל הוא התייחס לדגמי ה32 שלהם - 32LC2RR, 32LC51 ודומיהם שעולים יותר מהפרוויו.
בזמן שאנחנו מסתכלים על דברים אחרים הוא חיבר אותה לDVD והריץ איזה סרט (סרט DVD עם תפריט כזה כמו שמזמינים סרט מהבלוקבסטר)
האיכות ממש הפתיעה אותי לטובה - לא חשבתי שפרוויו מגיעה לרמה כזאת.
המחיר שהם רצו עליו הוא 3600 שקל - יש לציין שאבא שלי יכול להביא אותה באיזור ה3000 שקל לדגם הזה, לא לשכוח להתייחס לזה.
לצורך ההשוואה לא ראיתי שום טלוויזיה אחרת מוצגת, ביקשתי ממנו לחבר את הLG 26LC2R אבל הוא אמר שאין באפשרותו לעשות את זה.
כמו שאתם בטח יודעים - התקציב הוא סביבות ה4K והגודל המבוקש הוא 32". (למען האמת בפעם האחרונה שראיתי את ה26" היא נראתה לי גדולה אבל עכשיו הבנתי שהיא פיצית, לעומת זאת כשה32" פרוויו הייתה דלוקה לקחתי 4-5 מטר אחורה והגודל סיפק אותי לחלוטין, יש הבדל בכלל לא קטן בין 26" ל-32" למרות שזה לא הכי נשמע ככה)
מה דעתכם על הדגם הנ"ל, האם יש דגמים יותר טובים במחיר שלו?
Thanks ahead