חיבור מייבש כביסה למפצל
היי,
כיום מייבש הכביסה שלי מחובר ישירות לשקע, חשבתי לשים בשקע מפצל על מנת שאוכל לחבר גם את שואב האבק האלחוטי.
האם תקין? אני יודע שעבור מכונת כביסה ומייבש ביחד על מפצל זה לא מומלץ.
האם רק מייבש ביחד עם שואב אבק אלחוטי זה חיבור אפשרי על המפצל?
זה הדגם המדובר:
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776131
כיום מייבש הכביסה שלי מחובר ישירות לשקע, חשבתי לשים בשקע מפצל על מנת שאוכל לחבר גם את שואב האבק האלחוטי.
האם תקין? אני יודע שעבור מכונת כביסה ומייבש ביחד על מפצל זה לא מומלץ.
האם רק מייבש ביחד עם שואב אבק אלחוטי זה חיבור אפשרי על המפצל?
זה הדגם המדובר:
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776131
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אין שום בעיה לחבר גם 12 מייבשים + שואב, כל עוד אתה מבטיח שאתה מפעיל כל מכשיר בנפרד ולא בו זמנית. מיבש צורך לפחות 12 אמפר בזמן עבודה משקע תקני של 16 אמפר. שואב אבק אלחוטי צורך כ 6 אמפר אם מדובר בשואב לא של דייסון המסוגל לעבוד כאשר הוא מחובר לחשמל. שואב דייסון שלא עובד בזמן טעינה, צורך הרבה פחות, משהו כמו 2 אמפר בזמן טעינה התחלתית וכמעט לא צורך כלום לאחר שהטעינה הסתיימה. אותו אין בעיה להפעיל במקביל למייבש בתנאי שהשקע הוא ל 16 אמפר שיש בחדרי כביסה או בכל חדר בבתים משנת 2015.
ז"א שרצוי לנתק את כבל הטעינה מהשואב בזמן הפעלת המייבש?15/08/2022 20:07יהלי ב כתב: אין שום בעיה לחבר גם 12 מייבשים + שואב, כל עוד אתה מבטיח שאתה מפעיל כל מכשיר בנפרד ולא בו זמנית. מיבש צורך לפחות 12 אמפר בזמן עבודה משקע תקני של 16 אמפר. שואב אבק אלחוטי צורך כ 6 אמפר אם מדובר בשואב לא של דייסון המסוגל לעבוד כאשר הוא מחובר לחשמל. שואב דייסון שלא עובד בזמן טעינה, צורך הרבה פחות, משהו כמו 2 אמפר בזמן טעינה התחלתית וכמעט לא צורך כלום לאחר שהטעינה הסתיימה. אותו אין בעיה להפעיל במקביל למייבש בתנאי שהשקע הוא ל 16 אמפר שיש בחדרי כביסה או בכל חדר בבתים משנת 2015....
והאם יש צורך במפצל ספציפי? או שגם הפשוטים במקס סטוק מתאימים?
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
ממקס סטוק לא ההיתי קונה אביזרי חשמל. מה שיש משם זה מוצרים מסין. עדיף לקנות מחנות לחומרי חשמל או רשת כמו הום סנטר. על ספק המטען רשום כמה אמפר הוא צורך. אם זה פחות מ 3 אז אין צורך לנתק אותו.15/08/2022 21:00elran כתב: ז"א שרצוי לנתק את כבל הטעינה מהשואב בזמן הפעלת המייבש?
והאם יש צורך במפצל ספציפי? או שגם הפשוטים במקס סטוק מתאימים?...
גם אני ככה. מה הבעיה בדיוק?15/08/2022 20:58mrraz111 כתב: אצלי כבר שנים מייבש ומכונת כביסה מחוברים ביחד ומעולם לא שמתי לב למשהו לא בסדר
כמובן ששניהם עובדים בו זמנית...
ואיפה מיוצרים המפצלים שאתה קונה בהום סנטר או בחנות לחומרי בניין?15/08/2022 22:21יהלי ב כתב: ממקס סטוק לא ההיתי קונה אביזרי חשמל. מה שיש משם זה מוצרים מסין. עדיף לקנות מחנות לחומרי חשמל או רשת כמו הום סנטר. על ספק המטען רשום כמה אמפר הוא צורך. אם זה פחות מ 3 אז אין צורך לנתק אותו....