עזרה בקניית כבל מהמחשב לטלויזיה!
אחרי חצי שנה בערך שיש לי את הGA8 32 אינצ בחדר החלטתי שאני רוצה לחבר אליה את המחשב, לטלויזיה אין NR אבל אני גם לא צריך כי הבנתי שצריך את זה רק בשביל טקסט, בקיצור קניתי כבל VGA ל VGA 10 מטר ויש לי כל הזמן בעיות אני רואה בטלויזיה את השניות הראשונות שהמחשב נדלק, הוא מתחיל לעשות את הטעינה של הוינדוס ואז הוא מתכבה וכתוב לי OUT OF RANGE ניסיתי לחבר לכבל מתאם DVI וחיברתי למחשב וגם זה לא עזר.
אני כבר לא יודע מה לעשות הכרטיס מסך שלי זה GEFORCE 8500GT עם יציאת DVI, VGA, SVIDEO אם מישהו יכול לעזור לי לחבר את הטלויזיה סוף סוף כמו שצריך בלי הימורים אם זה פועל או לא אני יודה לו.
נ.ב ניסיתי לשנות את כל הרזולוציות ואת כל ההרצים שאפשר וגם זה לא עזר!
אני כבר לא יודע מה לעשות הכרטיס מסך שלי זה GEFORCE 8500GT עם יציאת DVI, VGA, SVIDEO אם מישהו יכול לעזור לי לחבר את הטלויזיה סוף סוף כמו שצריך בלי הימורים אם זה פועל או לא אני יודה לו.
נ.ב ניסיתי לשנות את כל הרזולוציות ואת כל ההרצים שאפשר וגם זה לא עזר!
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בעיקרון ההודעה שאתה מקבל זה בגלל שאתה מנסה לעלות עם רזולוציה גבוהה מדיה
תנסה להוריד ל 800 על 600, לעשות ריסט למחשב ולראות אם זה עולה
אני חושב ששינית רזולוציה ואז חיברת מבלי לעשות ריסט
תנסה להוריד ל 800 על 600, לעשות ריסט למחשב ולראות אם זה עולה
אני חושב ששינית רזולוציה ואז חיברת מבלי לעשות ריסט
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
שיניתי לכל רזולוציה אפשרית כולל ה800*600 ועשיתי ריסט עשרות פעמים למחשב הנמכתי הרצים ועדיין זה לא פועל, דרך אגב שקניתי את הכבל בחנות בעל החנות חיבר לי אותו כדי להראות לי שהוא פועל והוא לא היה צריך לשנות שום רזולוציה ולא לעשות אפילו ריסט ברגע שהוא חיבר זה פעל.
זה בהגדרות כרטיס המסךuknowmy כתב:שאני מחבר את הטלויזיה אני צריך לנתק את המסך מחשב ושאני מחבר את המחשב אני צריך לנתק את הטלויזיה.
וזה עוד משהו שרציתי לדעת איך אני אמור לחבר את שניהם בו זמנית?...
לי יש ATI ואני לא זוכר איך זה בGEFORCE אבל אני בטוח שנושא זה עלה מספר פעמים בפורום ואפשר למצוא את המידע או מי שיש לא GEFORCE מישך מכאן
ירון
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בוא ננסה להבין לעומק את הבעיה:
1. אתה עובד את הדרייברים האחרונים ביותר?
2. מהי מערכת ההפעלה?
1. אתה עובד את הדרייברים האחרונים ביותר?
2. מהי מערכת ההפעלה?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
טוב אם אני מבין נכון אתה מחבר את הטלויזיה לציאת ה-VGA בכרטיס המסך וגם את המסך לכן אתה נאלץ להחליף ביניהם. הדרך הטובה ביותר היא לקנות מפצל פשוט כמו בתמונה וכך לא תצטרך להחליף כבל כל פעם בנוסף תוכל לראות במקביל את התמונה בשתי המסכים.
דרך נוספת היא לחבר את הכרטיס ביציאת הDVI עם כבל מתאים למסך הטלויזיה ולהשתמש באפשרות ה-CLONE בהגדרות כרטיס המסך.
דרך נוספת היא לחבר את הכרטיס ביציאת הDVI עם כבל מתאים למסך הטלויזיה ולהשתמש באפשרות ה-CLONE בהגדרות כרטיס המסך.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
אוקיי תודה גילעדי את הבעיה הזאת אני יפתור כבר אבל הבעיה הרצינית שלי עכשיו היא שהמסך טלויזיה בכלל לא פועל שאני מחבר אליו את המחשב קודם אני צריך לפתור את זה.
עכשיו בקשר למערכת ההפעלה אני משתמש עם וינדוס אקס פי בעיברית ועם הדריבר הכי חדש של הכרטיס מסך.
עכשיו בקשר למערכת ההפעלה אני משתמש עם וינדוס אקס פי בעיברית ועם הדריבר הכי חדש של הכרטיס מסך.
אכן נשמעת בעייה לא פשוטה ומתסכלת
שמע, בוא ננפה אפשרויות:
1) האם הבעייה בכרטיס מסך? - מדבריך מצטייר שלא.
2) האם הבעייה בכבל? - מדבריך מצטייר שלא.
3) האם הבעייה בטלוויזיה? - השאלה פתוחה.
אני הייתי מתקשר לטכנו/ראלקו או מי שנתן לך את תעודת האחריות ומדבר איתם קצת. בטוח יש להם מחלקת קשרי לקוחות ומאד ייתכן שמשהו דפוק בטלוויזייה או שאתה אמור לעשות משהו שאתה לא עושה. בתור התחלה הייתי קורא את המדריך של הטלוויזיה והוראות באתר של NVIDIA רק כדי לוודא שאתה עושה את הכל נכון. בשלב השני הייתי מתקשר לטכנו/ראלקו ומבקש טכנאי או לפחות לבדוק אותה.
אולי כדאי להשתמש בכבל אחר (כמו DVI ל HDMI)? אולי יש חיבור שהטלוויזייה "מעדיפה"? נראה לי שגם ל NVIDIA יש איזשהי מערכת קשרי לקוחות - ספר גם להם את הסיפור (דרך האתר).
בהצלחה.
עידו.

דרך אגב, אותו מוכר חיבר לך את אותו דגם כרטיס עם אותו דגם טלוויזייה? אתה יכול להשאיל לו את הכרטיס כדי שיבצע הדגמה בנוכחותך רק כדי לראות שהכרטיס עובד כראוי.
1) האם הבעייה בכרטיס מסך? - מדבריך מצטייר שלא.
2) האם הבעייה בכבל? - מדבריך מצטייר שלא.
3) האם הבעייה בטלוויזיה? - השאלה פתוחה.
אני הייתי מתקשר לטכנו/ראלקו או מי שנתן לך את תעודת האחריות ומדבר איתם קצת. בטוח יש להם מחלקת קשרי לקוחות ומאד ייתכן שמשהו דפוק בטלוויזייה או שאתה אמור לעשות משהו שאתה לא עושה. בתור התחלה הייתי קורא את המדריך של הטלוויזיה והוראות באתר של NVIDIA רק כדי לוודא שאתה עושה את הכל נכון. בשלב השני הייתי מתקשר לטכנו/ראלקו ומבקש טכנאי או לפחות לבדוק אותה.
אולי כדאי להשתמש בכבל אחר (כמו DVI ל HDMI)? אולי יש חיבור שהטלוויזייה "מעדיפה"? נראה לי שגם ל NVIDIA יש איזשהי מערכת קשרי לקוחות - ספר גם להם את הסיפור (דרך האתר).
בהצלחה.
עידו.
דרך אגב, אותו מוכר חיבר לך את אותו דגם כרטיס עם אותו דגם טלוויזייה? אתה יכול להשאיל לו את הכרטיס כדי שיבצע הדגמה בנוכחותך רק כדי לראות שהכרטיס עובד כראוי.