בעבר הייתי מחובר לתשתית בזק 100 מגה וקיבלתי מהירות קבועה של 90-95 מגה.
לפני כחצי שנה עברתי לתשתית+ספק בזק בינלואמי והכל היה תקין עד לפני שבוע בערך.
החל משבוע שעבר הרגשתתי שיש בעיות עם הגלישה ואיטיות.
ביום שישי האחרון קיבלתי מהירות הורדה 10 מגה והיום אני מקבל 50 מגה.
כאשר פניתי לתמיכה נאמר לי שזו המהירות שקיבלתי תמיד מאחר ואני רחוק מהארון או שבזק עבדו על הארון ומשהו קרה (מה שלא נכון כי בבזק אמרו לי שאני קרוב לארון).
פניתי למישהו שאני מכיר בבזק שיבדוק לי את הנושא ואכן אמר שזה מוזר ויש בעיה שהמהירות ירדו כאילו חיברו אותי לארון מרוחק יותר אותו מישהו שבדק עבורי את הנושא ידע תמיד שקיבלתי מהירות קבועה של 90-95 מגה.
שוקל אם לעבור לתשתית הוט 500 מגה.
אשמח לשמוע חוות דעת.
בעיית מהירות עם בזק בינלאומי
זה מזכיר לי כאשר שילמנו ל- 019 (ואנחנו רוצים לחזור, השירות והיושר שלהם ברמה שמעולם לא ראיתי אצל שום חברה אחרת), שילמנו על 40 (הכי הרבה שבכלל אפשרי אצלנו על DSL זה עד בערך 65), היה נהדר במשך שנים, אך לפני כשנתיים, מהירות ההורדה נפלה לבערך בין 0.2-2 מֶגַּהבִּיט לשנייה (מהירות העלה נותרה כפי שהיא, כמו כן העיכוב, אשר בדרך כלל נע בין 7-14 מִילִישְׁנִיוֹת עם 1.1.1.1 (או בדרך כלל 1.1.1.3), וגם 019 וגם בזק הודיעו שהם לא מצליחים למצוא בעייה.
היינו ככה במשך חצי שנה, בזמן שניסיתי לבדוק מה הגורם (ללא הצלחה), ואז, עד שאחליף את הכבלים בקירות (כבר יש לי חלק, מחסורים במלאי בחנויות ובכסף שברשותי עיכבו את הסיפור עד כה), עברנו לשלם ישירות בזק (כעת על חבילת 100/5) עם ספק בזק בינלאומי (מעט לפני שבזק הפסיקו לספק חבילות עם ספקים צד שלישי, עברנו ספק ל- ITC). אם אני מצליח לסדר את העניין, אז עד שמחירים וכללים (כמו מה מותר ומה אסור להשתמש בו) עם הסיבים יהיו שפויים יותר, כנראה שנחזור לשלם ל- 019 (בהנחה שלא יהיו בעיות בחיבור), רק על חבילת 200/20 (מהירות העלאה פשוט לא מספקת, במיוחד כאשר כמעט כל המשפחה משתתפי בשיעורים, הרצאות ו/או שיחות וועידה דרך המרשתת, לעיתים תכופות גם במקביל).
היינו ככה במשך חצי שנה, בזמן שניסיתי לבדוק מה הגורם (ללא הצלחה), ואז, עד שאחליף את הכבלים בקירות (כבר יש לי חלק, מחסורים במלאי בחנויות ובכסף שברשותי עיכבו את הסיפור עד כה), עברנו לשלם ישירות בזק (כעת על חבילת 100/5) עם ספק בזק בינלאומי (מעט לפני שבזק הפסיקו לספק חבילות עם ספקים צד שלישי, עברנו ספק ל- ITC). אם אני מצליח לסדר את העניין, אז עד שמחירים וכללים (כמו מה מותר ומה אסור להשתמש בו) עם הסיבים יהיו שפויים יותר, כנראה שנחזור לשלם ל- 019 (בהנחה שלא יהיו בעיות בחיבור), רק על חבילת 200/20 (מהירות העלאה פשוט לא מספקת, במיוחד כאשר כמעט כל המשפחה משתתפי בשיעורים, הרצאות ו/או שיחות וועידה דרך המרשתת, לעיתים תכופות גם במקביל).