למה יש גל של מכירות סאבים SVS
-
DanielFeliz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
- שם מלא: Paul feliz
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שמתי לב שיש המון מכירות יד 2 של סאב וופרים מצוינים של SVS
כל מה שנמכר גם תמיד עדיין עם אחריות
מה הסיפור בעצם? הבנתי שאלה סאב וופרים הכי טובים שיש, אבל לא מפסיקים למכור אותם אחרי שימוש של פחות משנה...
מתלבט לגבי SB1000 וכמה לדעתכם שווה לשים עליו? או עדיף PB1000? משתמש חצי לסרטים חצי מסיקה
תודה!
כל מה שנמכר גם תמיד עדיין עם אחריות
מה הסיפור בעצם? הבנתי שאלה סאב וופרים הכי טובים שיש, אבל לא מפסיקים למכור אותם אחרי שימוש של פחות משנה...
מתלבט לגבי SB1000 וכמה לדעתכם שווה לשים עליו? או עדיף PB1000? משתמש חצי לסרטים חצי מסיקה
תודה!
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
svs הגיעו לארץ לפני פחות מ 10 שנים ותמחרו את הסאבים שלהם במחירים מצויינים ביחס לתמורה ,היבואן כל כמה זמן עושה מבצעים טובים והרבה חברים משדרגים.
בתקציבים של SVS אם יש לך אפשרות לסאב בפתוח לך על סאב פתוח. ולך על הכי מתקדם שאתה יכול להרשות לעצמך (ו-2 בכלל עדיף), כי סאב קטן בחדר גדול יכול להיות מבאס כשאתה תרצה להפגיז בסרט אקשן (וגם אם עכשיו זה לא הסגנון שלך, אחרי שיהיה לך ויהיה מכוייל כמו שצריך - אתה תרצה).
אנשים הרבה מחפשים כל הזמן מה לשדרג. אם הסאבים שלהם הרבה בלוחות זה בעיקר כי הרבה קונים סאבים שלהם. יש בעולם כמה חברות טובות של סאבים ולא כולן זמינות בארץ, ככה שהמבחר החברות הטובות של סאבים בארץ מצומצם יחסית, במיוחד בטווח התקציבים ש-SVS מכסים.
אנשים הרבה מחפשים כל הזמן מה לשדרג. אם הסאבים שלהם הרבה בלוחות זה בעיקר כי הרבה קונים סאבים שלהם. יש בעולם כמה חברות טובות של סאבים ולא כולן זמינות בארץ, ככה שהמבחר החברות הטובות של סאבים בארץ מצומצם יחסית, במיוחד בטווח התקציבים ש-SVS מכסים.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
גילוי נאות יש לי את ה SB3000
אני חושב שהוא אחלה, אבל בפורום עשו למותג SVS האדרה מוגזמת.
בזמנו התלבטתי בין ה 2000 ל 3000, בגלל שהכסף היה פחות שיקול הלכתי על ה 3000 וטוב שכך
ה2000 לא מחזיק חדרי צפיה בגודל בינוני ומעלה
מה שקורה זה שאנשים קונים את ה 1000 (שמיועד לחדרים ממש קטנים) או את ה2000 שבשלב מסויים מבינים שזה לא מספק ואז מחפשים להשתדרג
לגבי ה PB, מדובר בחתיכת מפלצת שלא כל אחד מוכן להניח בסלון
אני חושב שהוא אחלה, אבל בפורום עשו למותג SVS האדרה מוגזמת.
בזמנו התלבטתי בין ה 2000 ל 3000, בגלל שהכסף היה פחות שיקול הלכתי על ה 3000 וטוב שכך
ה2000 לא מחזיק חדרי צפיה בגודל בינוני ומעלה
מה שקורה זה שאנשים קונים את ה 1000 (שמיועד לחדרים ממש קטנים) או את ה2000 שבשלב מסויים מבינים שזה לא מספק ואז מחפשים להשתדרג
לגבי ה PB, מדובר בחתיכת מפלצת שלא כל אחד מוכן להניח בסלון
-
DanielFeliz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
- שם מלא: Paul feliz
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
האמת שכרגע אני עם סאב פשוט של Paradigm
אני מרגיש שהוא עושה את העבודה אבל זה כנראה עולם אחר עם הSVS. אחפש את SB1000 לדעתי הוא מספיק טוב לסלון הצנוע שלי:)
תודה לעונים
אני מרגיש שהוא עושה את העבודה אבל זה כנראה עולם אחר עם הSVS. אחפש את SB1000 לדעתי הוא מספיק טוב לסלון הצנוע שלי:)
תודה לעונים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כי על כל סאב שהוא לא SVS יש עשרה שהם כן..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
מניח שאנשים רוצים לשדרג לדגמי ה PRO למרות שאין כל סיבה הגיונית לכך, לפחות לכל מי שעושה שימוש ב DSP ברסיבר. שינוי בגריל והוספת שליטה עי אפלקציה זה ההבדל העיקרי ומעט יותר הספק בלתי מורגש בדצי בלים כמעט.
ויש גם כאלו שהבינו שיש חיים בעולם הסאבים מעבר ל SVS. שתי חברות שמשאירות ל SVS אבק בביצועי סאב הן ארנדל ו PSA ושתיהן נמכרות בארץ במחירים כמעט זהים למחירם בחול. מנסיון, סאב SVS משאיר רושם מצויין בהתחלה לאחר הרכישה, אבל מהר מאד מתרגלים ומאבדים בו עניין כאילו והוא גורם עייפות באוזניים. לעומת זאת, ארנדל וכפי שאני מבין גם PSA, אתה בכל יום מגלה את הסאב מחדש ומתפעל מהביצועים שלו.
ויש גם כאלו שהבינו שיש חיים בעולם הסאבים מעבר ל SVS. שתי חברות שמשאירות ל SVS אבק בביצועי סאב הן ארנדל ו PSA ושתיהן נמכרות בארץ במחירים כמעט זהים למחירם בחול. מנסיון, סאב SVS משאיר רושם מצויין בהתחלה לאחר הרכישה, אבל מהר מאד מתרגלים ומאבדים בו עניין כאילו והוא גורם עייפות באוזניים. לעומת זאת, ארנדל וכפי שאני מבין גם PSA, אתה בכל יום מגלה את הסאב מחדש ומתפעל מהביצועים שלו.
לשדרג מ-1000/2000 לגרסאת הפרו זה באמת שדרוג מינורי יחסית, ולא מצדיק את ההבדל בין מה שמקבלים במכירה ביד 2 לעומת המחיר של חדש. אבל הרבה פשוט משדרגים לאחד גדול משמעותית, בין אם כי החליטו שבא להם הרבה יותר חזק ובין אם סתם החליטו שזה מה שבא להם לשדרג, ואז זה כבר סיפור אחר כי באמת ההבדלים יותר משמעותיים.
לגבי ארנדל ו-SVS, לפחות בחו"ל ההשוואות שעשו לא ממש מראות מנצח ברור. לא ביררתי מחירים של ארנדל/PSA בארץ, אבל כמובן שאם אפשר לקנות ארנדל לפי שער דולר (אפילו אם בתוספת מעמ) ולא לפי ה-5 ש"ח לדולר של SVS (כמו הרבה מותגים אחרים), זה משנה את המשוואה.
לגבי ארנדל ו-SVS, לפחות בחו"ל ההשוואות שעשו לא ממש מראות מנצח ברור. לא ביררתי מחירים של ארנדל/PSA בארץ, אבל כמובן שאם אפשר לקנות ארנדל לפי שער דולר (אפילו אם בתוספת מעמ) ולא לפי ה-5 ש"ח לדולר של SVS (כמו הרבה מותגים אחרים), זה משנה את המשוואה.