גרסא חדשה למקס - XTV 300
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
הגרסא כוללת את ה MAX MOVIES
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
תצוגה לגבי סוג הסרט 16:9 או 3:4 כמו בממיר הרגיל:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- tals79
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 863
האם חייבים חיבור לטלפון בשביל ה MAX MOVIES ?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
- oferlaor
-
- מנהל

למי שמחפש עוד מידע:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=960
אגב, אם למישהו יש באגים לדווח עליהם בגירסא הזו, אפשר לעשות את זה בשרשור הזה. לאחרונה המקס שלי התחיל לסמן הקלטות כפולות לעתיד (כלומר, כל תוכנית שמסומנת כסדרה כאילו היתה אמורה להיות מוקלטת פעמיים). האם גם אתם רואים משהו דומה?
אגב, אם למישהו יש באגים לדווח עליהם בגירסא הזו, אפשר לעשות את זה בשרשור הזה. לאחרונה המקס שלי התחיל לסמן הקלטות כפולות לעתיד (כלומר, כל תוכנית שמסומנת כסדרה כאילו היתה אמורה להיות מוקלטת פעמיים). האם גם אתם רואים משהו דומה?
- mark13
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1016
לא בדקתי האם הגרסה עודכנה. זה גם אמור להיות עבור המקס הישן?
לגבי הקלטות כפולות שמתי לב שהפרק האחרון של Battlestar Galactica הוקלט פעמיים.
לגבי הקלטות כפולות שמתי לב שהפרק האחרון של Battlestar Galactica הוקלט פעמיים.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
יש לי את אותה הבעיה עם יס מקס מדור ראשון. כל תוכנית שסומנה כסידרה להקלטה הוקלטה פעמיים היום.oferlaor כתב:למי שמחפש עוד מידע:
אגב, אם למישהו יש באגים לדווח עליהם בגירסא הזו, אפשר לעשות את זה בשרשור הזה. לאחרונה המקס שלי התחיל לסמן הקלטות כפולות לעתיד (כלומר, כל תוכנית שמסומנת כסדרה כאילו היתה אמורה להיות מוקלטת פעמיים). האם גם אתם רואים משהו דומה?...
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
גם אצלי זה הופיע אתמולoferlaor כתב:למי שמחפש עוד מידע:
אגב, אם למישהו יש באגים לדווח עליהם בגירסא הזו, אפשר לעשות את זה בשרשור הזה. לאחרונה המקס שלי התחיל לסמן הקלטות כפולות לעתיד (כלומר, כל תוכנית שמסומנת כסדרה כאילו היתה אמורה להיות מוקלטת פעמיים). האם גם אתם רואים משהו דומה?...
- mark13
-
- חבר ותיק

עכשיו בדוק, גרסה XTV 300 גם במקס הישן.
גם SCRUBS הוקלט פעמיים.
יש רק סרט אחד ב MAX MOVIES בתוך קבוצה "Our Selection" כתוב שמה שימחק ב- 4/9 ללא חיוב ( זה אומר שאם אני רואה אותו יחייבו אותי? איך מסומן התוכן החופשי?)
גם SCRUBS הוקלט פעמיים.
יש רק סרט אחד ב MAX MOVIES בתוך קבוצה "Our Selection" כתוב שמה שימחק ב- 4/9 ללא חיוב ( זה אומר שאם אני רואה אותו יחייבו אותי? איך מסומן התוכן החופשי?)
- web
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 586
אצלי מופיע גירסה 254 ולא 300.
להמתין או להתקשר לYES?
להמתין או להתקשר לYES?
- oferlaor
-
- מנהל

- hunter22
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 729
דבר ראשון, התחדשתי במקס דנדש שבוע שעבר, מוכרח לציין שאני באמת לא מבין מה עשיתי בלי זה עד עכשיו...
עכשיו... גם לי הופיע הבעיה של ההקלטות הכפולות, ובנוסף לזה רציתי האמת לדעת אם זה רק אצלי שאי אפשר לדפדף במדריך עם החיצים שמאלה\ימינה להבדיל משאר הממירים הרגילים בבית?
עכשיו... גם לי הופיע הבעיה של ההקלטות הכפולות, ובנוסף לזה רציתי האמת לדעת אם זה רק אצלי שאי אפשר לדפדף במדריך עם החיצים שמאלה\ימינה להבדיל משאר הממירים הרגילים בבית?
- oferlaor
-
- מנהל

hunter22,
בוודאי שאפשר לדפדף במדריך ככה (אחרת איך משנים שעות)?
אני רואה שהבעיה תוקפת את כולם באופן שווה. שלחתי הודעה דחופה לאחראים על הנושא ביס. מקווה שהם יתקנו את הבאג במהירה.
אני רואה שהבעיה תוקפת את כולם באופן שווה. שלחתי הודעה דחופה לאחראים על הנושא ביס. מקווה שהם יתקנו את הבאג במהירה.
- avi131
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
מישהו יודע אם בעתיד תינתן אפשרות להזמין משהו מה-MAX MOVES בחינם ?
האם יהיו תכנים שכאלה ?
האם יהיו תכנים שכאלה ?
- hunter22
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 729
עופר,oferlaor כתב:hunter22,
אני רואה שהבעיה תוקפת את כולם באופן שווה. שלחתי הודעה דחופה לאחראים על הנושא ביס. מקווה שהם יתקנו את הבאג במהירה....
כמראה שלא הסברתי את עצמי
אבל הכוונה הייתה לזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =34707[url]
"ניתן לגרום לפס המידע להופיע, על ידי אחד ממקשי החיצים, ולא אך ורק באמצעות לחצן
ה-INFO. "
[/url]
- mark13
-
- חבר ותיק

עוד באג ב XTV 300
אין השפעה להגדרות הבאפרים בקצוות ההקלטות.
אצלי מוגדר מתמיד להוסיף 5 דקות לפני ההתחלה ו-5 דקות אחרי הסוף ומאז עדכון הגרסה יש 0 באפר.
אפילו הגדרתי מחדש את הכל ועדיין לא רואה את הבאפרים.
אצלי מוגדר מתמיד להוסיף 5 דקות לפני ההתחלה ו-5 דקות אחרי הסוף ומאז עדכון הגרסה יש 0 באפר.
אפילו הגדרתי מחדש את הכל ועדיין לא רואה את הבאפרים.
- oferlaor
-
- מנהל

mark13,
השאלה אם אתה בודק מול הערוצים של יס או ערוצים אחרים.
ערוצים של יס לעולם לא זקוקים ל-BUFFER כי הם מדייקים בזמנים בדיוק.
נסה בערוץ 2 ודווח.
השאלה אם אתה בודק מול הערוצים של יס או ערוצים אחרים.
ערוצים של יס לעולם לא זקוקים ל-BUFFER כי הם מדייקים בזמנים בדיוק.
נסה בערוץ 2 ודווח.
- mark13
-
- חבר ותיק

יכול להיות שאתה צודק לגבי הדיוק של ערוצי הבית, ובדרך כלל מה שקורה זה אני ב- FFW עד לדקה החמישית. אך קרה פעם או פעמיים שסידרה התחילה לפני הזמן (אם זכור לי נכון פעם זה היה King of Queens 8 שכן משודר בערוץ בית, אבל מזמן) בכל זאת אני מרגיש יותר בטוח עם הבאפרים.
הבדיקה בדרך עוד רבע שעה נדע ואדווח (שמתי להקלטה עדכון החדשות בחצות האמור להתחיל בדיוק ב 0:03 לפי ההזמנה)
הבדיקה בדרך עוד רבע שעה נדע ואדווח (שמתי להקלטה עדכון החדשות בחצות האמור להתחיל בדיוק ב 0:03 לפי ההזמנה)
- mark13
-
- חבר ותיק

אז ככה: כנראה שבהקלטה מערוץ 2 (עדכון חדשות בחצות) יש בעיה, כי העדכון התחיל 40 שניות מתחילת ההקלטה.
מצד שני יכול להיות שה-EPG לא דייק. אז ניסיתי עוד פעם, בערוץ 1, להקליט "גילוי נעות", נשארתי לראות מה קורה, ואכן ההקלטה הפעם התחילה 5 דקות לפני הזמן שב-EPG. אז בדקתי את ההקלטה של Battlestar Gallactica מהיום (אוגוסט 28 ) והפרק התחיל רק 38 שניות מתחילת ההקלטה.
מסקנה: אם אכן ה-EPG מדויק לגבי ערוצי ה בית, אז הבאפרים לא פועלים כמצופה, אחרת זה אומר ש-EPG לא מדייק בערוצי הבית, לפחות במקרה זה.
מצד שני יכול להיות שה-EPG לא דייק. אז ניסיתי עוד פעם, בערוץ 1, להקליט "גילוי נעות", נשארתי לראות מה קורה, ואכן ההקלטה הפעם התחילה 5 דקות לפני הזמן שב-EPG. אז בדקתי את ההקלטה של Battlestar Gallactica מהיום (אוגוסט 28 ) והפרק התחיל רק 38 שניות מתחילת ההקלטה.
מסקנה: אם אכן ה-EPG מדויק לגבי ערוצי ה בית, אז הבאפרים לא פועלים כמצופה, אחרת זה אומר ש-EPG לא מדייק בערוצי הבית, לפחות במקרה זה.
- oferlaor
-
- מנהל

mark13,
לדעתי לא צריך BUFFERS (כך גם דיווחתי בזמנו ליס) עבור ערוצי בית שמדייקים - לגבי ערוץ 2 זה ככה צריך באמת לפעול, לא?
לגבי EPG בערוצי הבית, קח בחשבון שערוץ STARS 3 משולב עם שידורי הכבלים ולהם יש שעון טיפה אחר כך שיכול מאוד להיות שאכן הערוץ הזה מזייף טיפה בזמנים.
לדעתי לא צריך BUFFERS (כך גם דיווחתי בזמנו ליס) עבור ערוצי בית שמדייקים - לגבי ערוץ 2 זה ככה צריך באמת לפעול, לא?
לגבי EPG בערוצי הבית, קח בחשבון שערוץ STARS 3 משולב עם שידורי הכבלים ולהם יש שעון טיפה אחר כך שיכול מאוד להיות שאכן הערוץ הזה מזייף טיפה בזמנים.