עזרה בין שני מסכים בבקשה 37LC51 של LG לבין S81b 37 של Samsun
הדגם של הסמסונג קשה ליראות בכותרת LA37S81B
אני יודע שדיבדו על ה-LG הרבה קראתי כל מה שאפשר בחיפושים בעיקר מה שראיתי על ה-LG זה כיתמי אור בפינות מה שלא ראיתי כאשר בדקתי את הטלויזיה הזאת.
אני הולך לחבר את הטלויזיה ל-MVIX ל-YESMAX ול דיוידי.
חשוב לי ליראות גם שידורים "רגילים" נורמאלי (4:3).
ראיתי אצל חבר טושיבה WL66 37 רואים בה יפה מאוד הכל סרטים טלויזיה כדורגל וHD
(HD מה שהורד מהאינטרנט)
ל-LG יש נתונים + מחיר + תשלומים מאוד מפתים(אני חי בסוף העולם כרגע יש לי לקנות רק בבסט ביי)
אני מאד אודה אם מישהוא יכול לעזור (בבקשה על תגידו לי לעשות חיפוש בפורום "חרשתי אותו)
נ.ב אם אתם מכירים דגמים טובים יותר באיזור של 7000-8000 ש"ח +- ושיש לקנות בהרבה תשלומים (24) אני אשמח לישמוע.
תודה מראש לכל העוזרים.
אני יודע שדיבדו על ה-LG הרבה קראתי כל מה שאפשר בחיפושים בעיקר מה שראיתי על ה-LG זה כיתמי אור בפינות מה שלא ראיתי כאשר בדקתי את הטלויזיה הזאת.
אני הולך לחבר את הטלויזיה ל-MVIX ל-YESMAX ול דיוידי.
חשוב לי ליראות גם שידורים "רגילים" נורמאלי (4:3).
ראיתי אצל חבר טושיבה WL66 37 רואים בה יפה מאוד הכל סרטים טלויזיה כדורגל וHD
(HD מה שהורד מהאינטרנט)
ל-LG יש נתונים + מחיר + תשלומים מאוד מפתים(אני חי בסוף העולם כרגע יש לי לקנות רק בבסט ביי)
אני מאד אודה אם מישהוא יכול לעזור (בבקשה על תגידו לי לעשות חיפוש בפורום "חרשתי אותו)
נ.ב אם אתם מכירים דגמים טובים יותר באיזור של 7000-8000 ש"ח +- ושיש לקנות בהרבה תשלומים (24) אני אשמח לישמוע.
תודה מראש לכל העוזרים.
לידע כללי בחרתי ב-LG ביגלל המחיר למרות שאני יודע שהסמסונג טובה יותר.
אני מופתע לטובה לא ציפיתי למשהוא אבל אני ממש מופתע לטובה לאחר כמה שעות של כיונונים זה ניראה כמעט מושלם.
סרטים ותכניי HD ניראים חבל על הזמן. טלויזיה ניראה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי אם כי לא מושלם עדיין אני ממשיך לשחק עם הכיונונים.
דרה"ג בינתיים אין לי את הבעיה שתוארה כאן על BACKLIGHT LIKAGE או משהוא כזה.
משהוא אחד לא הבנתי במיפרט של הטלויזיה הזאת רשום עליה 1080P וממה שאני יודע 1080P זה FULLHD עכשיו הטלויזה הזאת היא לא..... היא רגילה 1366X768.
בסה"כ ניראה לי שאני מרוצה במסגרת המגבלות שיש היום ל-LCD.
אני מופתע לטובה לא ציפיתי למשהוא אבל אני ממש מופתע לטובה לאחר כמה שעות של כיונונים זה ניראה כמעט מושלם.
סרטים ותכניי HD ניראים חבל על הזמן. טלויזיה ניראה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי אם כי לא מושלם עדיין אני ממשיך לשחק עם הכיונונים.
דרה"ג בינתיים אין לי את הבעיה שתוארה כאן על BACKLIGHT LIKAGE או משהוא כזה.
משהוא אחד לא הבנתי במיפרט של הטלויזיה הזאת רשום עליה 1080P וממה שאני יודע 1080P זה FULLHD עכשיו הטלויזה הזאת היא לא..... היא רגילה 1366X768.
בסה"כ ניראה לי שאני מרוצה במסגרת המגבלות שיש היום ל-LCD.
אני כמוך, מתלבט בין הLG41 לבין הWL68.
אולי הLG קצת פחות טוב מהWL68 אבל ההבדל הכספי בין 2 הטלויזיות הוא משמעותי לטובת הLG.
אבל עד היום נורא התלבטתי בגלל נושא זליגת האור שיש בLG.
קודם כל, ייתכן שנושא זליגת האור בLG נפתר? יכול להיות שהבעיה הייתה רק לגבי משלוח מסוים של טלויזיות ועכשיו כבר יש משלוח חדש ששם אין את הבעיה?
דבר שני, אתה יכול לתת לנו תמונות של איכות שידורי הטלויזיה?
אולי הLG קצת פחות טוב מהWL68 אבל ההבדל הכספי בין 2 הטלויזיות הוא משמעותי לטובת הLG.
אבל עד היום נורא התלבטתי בגלל נושא זליגת האור שיש בLG.
קודם כל, ייתכן שנושא זליגת האור בLG נפתר? יכול להיות שהבעיה הייתה רק לגבי משלוח מסוים של טלויזיות ועכשיו כבר יש משלוח חדש ששם אין את הבעיה?
דבר שני, אתה יכול לתת לנו תמונות של איכות שידורי הטלויזיה?
אצלי אין ביכלל זליגת אור.
בדקתי עןד מסך בדיוק מאותו דגם של LG וגם שם אין זכר לזליגת האור המדוברת. יש לי הרגשה שזה היה נקודתי.
ככל שעובר הזמן ואני מריץ עוד בדיקות(חומר) על המסך אני ממש לא מצטער אני חייב להודות שממש חששתי לפני הקניה וגם כשקניתי הרגשתי שלא עשיתי דבר נכון אבל עכשיו אני רגוע לגמריי.
מה שאני רוצה לציין שכשהוצאתי את הטלויזיה וחיברתי לא ראו טוב ביכלל אבל אחרי שקראתי פה בפורום על זה שצריך כל טלויזיה לכוון לא התרגשתי מזה כווננתי אותה ואני כל כך מופתע לטובה חבל"ז.
בקיצור ניראה לי שזו תמורה טוב לכסף (שלי בכל אופן ואין הרבה
)
בקשר 1080P זה בדיוק מה שהוא עושה downscale.
בדקתי עןד מסך בדיוק מאותו דגם של LG וגם שם אין זכר לזליגת האור המדוברת. יש לי הרגשה שזה היה נקודתי.
ככל שעובר הזמן ואני מריץ עוד בדיקות(חומר) על המסך אני ממש לא מצטער אני חייב להודות שממש חששתי לפני הקניה וגם כשקניתי הרגשתי שלא עשיתי דבר נכון אבל עכשיו אני רגוע לגמריי.
מה שאני רוצה לציין שכשהוצאתי את הטלויזיה וחיברתי לא ראו טוב ביכלל אבל אחרי שקראתי פה בפורום על זה שצריך כל טלויזיה לכוון לא התרגשתי מזה כווננתי אותה ואני כל כך מופתע לטובה חבל"ז.
בקיצור ניראה לי שזו תמורה טוב לכסף (שלי בכל אופן ואין הרבה
בקשר 1080P זה בדיוק מה שהוא עושה downscale.
איך הצפייה בשידורי כבלים? סרטי DIVX? מחשב? קונסולה?
אני לא מצפה שהאיכות תהיה מושלמת אבל בהחלט יותר מממוצע.
אני מאוד שוקל לקנות את הטלויזיה הזאת וכנראה נמצא בשלב ההתלבטות.
דרך אגב, יש הבדל בין LG41 לבין LG51? כי המפרט נראה אותו הדבר ביותר אבל יש בכל זאת הבדל במחיר בין שניהם
דבר נוסף, מרחק הצפייה שלי הוא 3 מטר, כדאי ללכת על 37 אינץ או על 42?
אני לא מצפה שהאיכות תהיה מושלמת אבל בהחלט יותר מממוצע.
אני מאוד שוקל לקנות את הטלויזיה הזאת וכנראה נמצא בשלב ההתלבטות.
דרך אגב, יש הבדל בין LG41 לבין LG51? כי המפרט נראה אותו הדבר ביותר אבל יש בכל זאת הבדל במחיר בין שניהם
דבר נוסף, מרחק הצפייה שלי הוא 3 מטר, כדאי ללכת על 37 אינץ או על 42?
בקשר לדגמים פשוט דגם חדש יותר זה הכל+תבדוק שנות אחריות לפעמים מורידים שנה לשנתיים אחריות בדגמים ישנים יותר.
בקשר לשידורי הטלויזיה אנימחובר ליס את ערוצי הסרטים רואים מצויין ערוץ 10 רואים טוב מאד השאר ניתן ליראות שזה LCD סרטי DIVX (איכותיים) רואים מעולה אצלי מחובר סטרימר ב-COMPONENT מחשב רואים טוב מאד. לצערי אין לי שום קונסולה...
סה"כ אם מבינים שצריך להתרגל לתצוגה הזאת אין שום בעיה למרות ההלם הראשוני כאשר מחברים פעם ראשונה.
בקשר לקונסולה ה-R81 של SAMSUNG חוץ מזה שהוא טיפה יותר איכותי יש לו גם מה שנקרא GAME MODE כך שאם זה חשוב לך יכול להיות שזה יהיה שיקול.
בקשר לשידורי הטלויזיה אנימחובר ליס את ערוצי הסרטים רואים מצויין ערוץ 10 רואים טוב מאד השאר ניתן ליראות שזה LCD סרטי DIVX (איכותיים) רואים מעולה אצלי מחובר סטרימר ב-COMPONENT מחשב רואים טוב מאד. לצערי אין לי שום קונסולה...
סה"כ אם מבינים שצריך להתרגל לתצוגה הזאת אין שום בעיה למרות ההלם הראשוני כאשר מחברים פעם ראשונה.
בקשר לקונסולה ה-R81 של SAMSUNG חוץ מזה שהוא טיפה יותר איכותי יש לו גם מה שנקרא GAME MODE כך שאם זה חשוב לך יכול להיות שזה יהיה שיקול.
הנה קישור
http://www.samsung.com/in/products/tv/l ... 37r81b.asp
אני לא באמת יודע אם זה משפר לפחות ככה הם טוענים(אני מתאר לעצמי שלא סתם).
http://www.samsung.com/in/products/tv/l ... 37r81b.asp
אני לא באמת יודע אם זה משפר לפחות ככה הם טוענים(אני מתאר לעצמי שלא סתם).