שלום לכולם,
היום עברתי לסיבים של סלקום. מכיוון שהבית שלי עם מרתף וקומה עליונה יש צורך במערכת MESH (ולא - אין תשתית בקירות להשחלה של כבלים - אלא אם כן אקח קונגו ואתפרע - מה שאישתי ממש לא מרשה).
מכיוון שאני רכשתי (בטעות) מערכת MESH של פרטנר TP link HC220-G1 (הספק הקודם שלי) חשבתי כי אוכל להשתמש בנתב של סלקום עם ה TP שרכשתי. אולם לצערי אני לא מצליח לגרום ל TP link לזהות את הרשת ולהגדיל טווחים.
לצערי אני נופל בין הכסאות - לא סלקום ולא פרטנר יתמכו בי.
האם יש אפשרות ש TP בכלל לא יודע לעבוד מול הנתב סיבים של סלקום?
ואיך אפשר לגרום ל MESH להתחיל לעבוד?
תודה מראש,
סיבים של סלקום ו MESH של פרטנר - שילוב מוצלח?
מערכת המֶשׁ של TP-Link עובדת רק עם נתבי TP-Link.03/08/2022 22:35karpol כתב: שלום לכולם,
היום עברתי לסיבים של סלקום. מכיוון שהבית שלי עם מרתף וקומה עליונה יש צורך במערכת MESH (ולא - אין תשתית בקירות להשחלה של כבלים - אלא אם כן אקח קונגו ואתפרע - מה שאישתי ממש לא מרשה).
מכיוון שאני רכשתי (בטעות) מערכת MESH של פרטנר TP link HC220-G1 (הספק הקודם שלי) חשבתי כי אוכל להשתמש בנתב של סלקום עם ה TP שרכשתי. אולם לצערי אני לא מצליח לגרום ל TP link לזהות את הרשת ולהגדיל טווחים.
לצערי אני נופל בין הכסאות - לא סלקום ולא פרטנר יתמכו בי.
האם יש אפשרות ש TP בכלל לא יודע לעבוד מול הנתב סיבים של סלקום?
ואיך אפשר לגרום ל MESH להתחיל לעבוד?
תודה מראש,...
עדיף שתחליף את הנתב במַשְׁדֶּר-מַקְלֶט או מכשיר שער מסֶלקוֹם, ולחבר אליו את הנתב הראשי של מערכת המְשׁ, ואז לקנות נתב נוסף של TP-Link (אפילו מגבר) ולחבר אל היחידה הראשית.