Star Trek: Strange New Worlds עונה 2
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11625
- נתן תודות: 1223 פעמים
- קיבל תודות: 2469 פעמים
Star Trek: Strange New Worlds עונה שנייה לסדרת מד"ב נוספת מהיקום של "מסע בין כוכבים" - תחזיר את כריסטופר פייק לאנטרפרייז.
Anson Mount יגלם את קפטן פייק. רשת שידור - Paramount+
https://www.imdb.com/title/tt12327578/? ... _sr_srsg_0
Anson Mount יגלם את קפטן פייק. רשת שידור - Paramount+
https://www.imdb.com/title/tt12327578/? ... _sr_srsg_0
-
Kondo10

כל הפרטים על עונה שנייה. בכורה ב - 15 ביוני 2023. הסדרה חודשה גם לעונה שלישית.
https://collider.com/star-trek-strange- ... r-posters/
https://collider.com/star-trek-strange- ... r-posters/
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
Kondo10

-
Kondo10

- oferlaor
- מנהל

כל קשר בין הדבר הזה לבין סטאר טרק מקרי בהחלט (בניגוד לפיקארד עונה 3, שהייתה ספוט און מבחינת האווירה הכללית והדמויות).
״ניו טרק״ זה מכה רצינית שמשום מה מחזיקי הזכיון פשוט לא מצליחים להתנער ממנה, למרות כשלון הסרטים בקולנוע והרייטינג העלוב של הסדרות...
״ניו טרק״ זה מכה רצינית שמשום מה מחזיקי הזכיון פשוט לא מצליחים להתנער ממנה, למרות כשלון הסרטים בקולנוע והרייטינג העלוב של הסדרות...

- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 770 פעמים
דווקא מכל הסדרות זו בעיני המוצלחת ביותר
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ChinggisKhan - בהתחשב בשאר מה שיוצא, זו לא מחמאה כזו גדולה. כל קוץ במדבר - פרח.
הסדרה הזו אכן לא רעה - יחסית, אבל אני מסכים ש ST היא לא. הכי קרוב שהגיעו אבל עדיין לא זה.
הסדרה הזו אכן לא רעה - יחסית, אבל אני מסכים ש ST היא לא. הכי קרוב שהגיעו אבל עדיין לא זה.
- oferlaor
- מנהל

הפרקים האחרונים (ספציפית 7, 9 מהעונה השניה) מסובבים על כל הראש ומזעזעים
7. משאפ בין סדרה מצויירת (lower decks) ל st:snw למה?!!
9. עוד יותר מזעזע... פרק מיוזיקל. וואט דה פאק בריבוע.
7. משאפ בין סדרה מצויירת (lower decks) ל st:snw למה?!!
9. עוד יותר מזעזע... פרק מיוזיקל. וואט דה פאק בריבוע.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

עדין צובט את עצמי ולא מאמין על חלום הבלהות שנקרא פרק 9
- oferlaor
- מנהל

שני פרקים גרועים. הפרק 10 האחרון בעונה מעולה ממש והוא כמו סרט. רק שהוא חלק 1/2 והוא סוף סוף מתחיל להוסיף דמויות מהסדרה המקורית למקומם הראוי.
מקווה שבעונה הבאה נקבל טיפה של שאר הקאסט (מקוי, סולו, צ׳קוב).
אגב, זה רק אני או שלא ברור למה בחרו בשחקן של ג׳יימס קירק (שום דמיון פיזי) ולמה לא קוראים לו ג׳יימס טי קירק כמו בסדרה המקורית.
מקווה שבעונה הבאה נקבל טיפה של שאר הקאסט (מקוי, סולו, צ׳קוב).
אגב, זה רק אני או שלא ברור למה בחרו בשחקן של ג׳יימס קירק (שום דמיון פיזי) ולמה לא קוראים לו ג׳יימס טי קירק כמו בסדרה המקורית.
-
Kondo10

עדיין אין תרגום לעונה שנייה.
- Huber
- חבר במועדון HT

פרק ראשון מזכיר לי למה אני לא אוהב פריקוולים. אם נעזוב רגע את העובדה שאישה בת אנוש מצליחה לשתות יותר אלכוהול מקלינגון, כשפיזיולוגית ידועים כיותר קשוחים מבני אנוש, איך אני אמור לקבל אישה בת אנוש שמצליחה להביס עשרות קלינגונים בידיים חשופות? וכן, אני ידוע שהם הזריקו לעצמם "זריקת פלא" - מה שיוצר בעיה אחרת, אם לפדרציה היה כזו זריקה למה הם לא השתמשו בה באינספור המקרים האחרים בה היה צורך ביתרון שכזה/מקרי חירום אחרים?
ובקרב בין האנטרפרייז לספינת הפדרציה השנייה, הם יורים אחד על השני שוב ושוב ושוב, וכבר לא ב"מצב הסוואה" - אז איך הקלינגונים לא שמו לב שהם שם עד הרגע האחרון? וספוק במצב הזה לא מנסה להשבית את הספינה השנייה ומסכן את הספינה שלו ומסכן כניסה למלחמה נוספת - כל זה בשביל להציל את החברה שלו? ממש שיקול בריא.
פרק השני היה שוב טחינת מים של "קבלת האחר" ואי הפליה. זה נעשה כמעט בכל סידרת ST שיצאה, מתחיל להרגיש MORE OF THE SAME.
ממשיך לפרק 3 בתקווה שישתפר.
ד"א - האנטרפרייז הזו אכן נראית הרבה יותר מתוחכמת/עתידנית מזו שהייתה בסידרה המקורית (בכ"ז סידרה משנות השישים מול סידרה עכשווית), אבל לי אישית האנטרפרייז המקורית הרגישה יותר "עם נשמה". אני חושב שזה כך בגלל שהמקורית הייתה מודל אמיתי פיזי ולא CGI. ההשוואה הזו מראה כמה מודלים מרגישים הרבה יותר אמיתיים למרות עשרות שנים של התקדמות בגרפיקה ממוחשבת.
ובקרב בין האנטרפרייז לספינת הפדרציה השנייה, הם יורים אחד על השני שוב ושוב ושוב, וכבר לא ב"מצב הסוואה" - אז איך הקלינגונים לא שמו לב שהם שם עד הרגע האחרון? וספוק במצב הזה לא מנסה להשבית את הספינה השנייה ומסכן את הספינה שלו ומסכן כניסה למלחמה נוספת - כל זה בשביל להציל את החברה שלו? ממש שיקול בריא.
פרק השני היה שוב טחינת מים של "קבלת האחר" ואי הפליה. זה נעשה כמעט בכל סידרת ST שיצאה, מתחיל להרגיש MORE OF THE SAME.
ממשיך לפרק 3 בתקווה שישתפר.
ד"א - האנטרפרייז הזו אכן נראית הרבה יותר מתוחכמת/עתידנית מזו שהייתה בסידרה המקורית (בכ"ז סידרה משנות השישים מול סידרה עכשווית), אבל לי אישית האנטרפרייז המקורית הרגישה יותר "עם נשמה". אני חושב שזה כך בגלל שהמקורית הייתה מודל אמיתי פיזי ולא CGI. ההשוואה הזו מראה כמה מודלים מרגישים הרבה יותר אמיתיים למרות עשרות שנים של התקדמות בגרפיקה ממוחשבת.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

חכה לפרק על הדלקפרק השני היה שוב טחינת מים של "קבלת האחר" ואי הפליה. זה נעשה כמעט בכל סידרת ST שיצאה, מתחיל להרגיש MORE OF THE SAME....
- Huber
- חבר במועדון HT

וזה ממשיך בפרק השלישי. אני מדמיין לעצמי את התסריטאי יושב וחושב "מה עוד לא נעשה כמעט בכלל... מה... מה... אה! אני יודע! חזרה לזמן בשביל להרוס את האנושות! גאוני וחדשני!".