חברת המחקר QUIXEL מפורטלנד, אורגון הוציאה מחקר על מקרני קולנוע ביתי בעידן המסכים הדקים.
לפי המחקר, אוהדי מקרני הקולנוע הביתי לא רק שלא פוחתים בעידן מסכי ה-LCD והפלזמה, ההיפך הוא הנכון. מכירות מקרנים לקולנוע ביתי עלו ברבעון השני של 2007 באופן משמעותי ביחס לרבעון המקביל של 2006.
העליה היא ב-4% לרבעון, ו-6% עליה למחצית 2007.
המכירות נתמכו בעיקר על ידי מכירות של מקרנים קדמיים מסוג FULL HD, עליה של 37% במכירות של מקרנים מהרבעון הראשון לרבעון השני ב-2007, ועליה של 700% משנה שעברה (יש לזכור ששנה שעברה, ההיצע בתחום הזה לא היה עצום...)
הרווחים בתחום עלו ב-13%, ומקרני FULL HD בארה"ב מהווים כרגע 36% מכלל תחום המקרנים הקדמיים!
סה"כ, הרווחים ממקרנים קדמיים בארה"ב עלו ב-8% מהרבעון הראשון לרבעון השני ב-2007 (כלומר, מ-137 מ'$ ל- 148 מ'$).
מקור: טוויס
מחקר של QUIXEL על מקרני קולנוע ביתי
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
oferlaor כתב:חברת המחקר QUIXEL מפורטלנד, אורגון הוציאה מחקר על מקרני קולנוע ביתי בעידן המסכים הדקים.
לפי המחקר, אוהדי מקרני הקולנוע הביתי לא רק שלא פוחתים בעידן מסכי ה-LCD והפלזמה, ההיפך הוא הנכון. מכירות מקרנים לקולנוע ביתי עלו ברבעון השני של 2007 באופן משמעותי ביחס לרבעון המקביל של 2006.
העליה היא ב-4% לרבעון, ו-6% עליה למחצית 2007.
המכירות נתמכו בעיקר על ידי מכירות של מקרנים קדמיים מסוג FULL HD, עליה של 37% במכירות של מקרנים מהרבעון הראשון לרבעון השני ב-2007, ועליה של 700% משנה שעברה (יש לזכור ששנה שעברה, ההיצע בתחום הזה לא היה עצום...)
הרווחים בתחום עלו ב-13%, ומקרני FULL HD בארה"ב מהווים כרגע 36% מכלל תחום המקרנים הקדמיים!
סה"כ, הרווחים ממקרנים קדמיים בארה"ב עלו ב-8% מהרבעון הראשון לרבעון השני ב-2007 (כלומר, מ-137 מ'$ ל- 148 מ'$).
מקור: טוויס...
הגיוני.
הרי ברור שמסך לא יכול להיות תחליף למקרן ( גם אם הוא המסך הכי סקסי עלי אדמות ),
ושום מסך כרגע לא יכול להתמודד עם גודל תמונה של מקרן.
( כן כן, גם אני ראיתי את הפלזמה 103 אינטש באיזה 100K$. לא רציני )
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי