כתוביות לא מוצגות בפלקס בעברית
אני די שוחה בנושא כתוביות.
כזה עדיין לא קרה לי.
הכתוביות מוצגות במחשב עם תוכנת VLC וגם עם האפליקציה של פלקס( במחשב)- בעברית.
כשאני מפעיל בטלויזיה זה מוצג באנגלית.
עשיתי כל מיני נסיונות של למחוק ולהעלות מחדש, ולעשות ריפרש וכדו'- לא עזר.
בדקתי בהגדרות של פלקס בטלויזיה שמוגדרות הכתוביות החיצוניות , אותן אלו שמוצגות בעברית במחשב.
הכתבויות בשאר הסרטים מוצגים בפלקס בטלויזיה בעברית כנדרש.
למישהו רעיון?
תודה.
כזה עדיין לא קרה לי.
הכתוביות מוצגות במחשב עם תוכנת VLC וגם עם האפליקציה של פלקס( במחשב)- בעברית.
כשאני מפעיל בטלויזיה זה מוצג באנגלית.
עשיתי כל מיני נסיונות של למחוק ולהעלות מחדש, ולעשות ריפרש וכדו'- לא עזר.
בדקתי בהגדרות של פלקס בטלויזיה שמוגדרות הכתוביות החיצוניות , אותן אלו שמוצגות בעברית במחשב.
הכתבויות בשאר הסרטים מוצגים בפלקס בטלויזיה בעברית כנדרש.
למישהו רעיון?
תודה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
רק כדי להבין, הכתוביות בעברית הן קובץ srt והטלוויזיה מציגה רק את המובנות בקונטיינר (mkv, mp4) ?
אם כן, תנסה לאפשר בהגדרות burn subtitles
אם כן, תנסה לאפשר בהגדרות burn subtitles
ה- Burn Subtitles היה מוגדר בפלקס על אוטומטי, שיניתי ל"תמיד, לא עזר.
המוזר הוא שאני יכול לבטל את הכתוביות המובנות שלא יוצגו בטלויזה, אבל כשאני בוחר את קובץ הSRT החיצוני שהוא בעברית, אני מקבל אנגלית.
לא ברור לי איך זה מו צג נכון, בעברית, באפליקציה של פלקס על מסך המחשב
המוזר הוא שאני יכול לבטל את הכתוביות המובנות שלא יוצגו בטלויזה, אבל כשאני בוחר את קובץ הSRT החיצוני שהוא בעברית, אני מקבל אנגלית.
לא ברור לי איך זה מו צג נכון, בעברית, באפליקציה של פלקס על מסך המחשב
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
כמה דברים:
1. תעשה update library לשרת במחשב. יכול להיות שהוספת את הכתוביות ולא היה עדכון ככה שהקליינט לא יודע להתייחס לקובץ.
2. על איזה טלוויזיה מדובר ? עם מדובר ב-lg אתה יכול לנסות את הקליינט של xplay שהוא מצויין לדעתי או את סרביו.
3. אם זה רק הקובץ הזה שהוא בעייתי, תחפש מקור אחר ? או שתפתח עם תוכנה כמו subtitle edit או workshop ותשמור מחדש.
1. תעשה update library לשרת במחשב. יכול להיות שהוספת את הכתוביות ולא היה עדכון ככה שהקליינט לא יודע להתייחס לקובץ.
2. על איזה טלוויזיה מדובר ? עם מדובר ב-lg אתה יכול לנסות את הקליינט של xplay שהוא מצויין לדעתי או את סרביו.
3. אם זה רק הקובץ הזה שהוא בעייתי, תחפש מקור אחר ? או שתפתח עם תוכנה כמו subtitle edit או workshop ותשמור מחדש.