התחדשתי
כבר כמה ימים שיש לי רק מילה אחת לומר:
SQUEEZEBOX.....
עזבו אתכם מאודיופיליה. מכיוון שהקירות שלי כבר מכוסים במדפים עם דיסקים, ולאחר שהצטברו אצלי כ- 500 אלבומים על המחשב, שכדי לשמוע אותם הייתי צריך לצרוב ל CD (ואז למצוא מקום לאחסן אותם) או להעביר לנגן הנייד ולנגן ממנו דרך המערכת - בא ה SB3 והוכיח שכשיש אינסוף מוסיקה טובה - אין זמן ואין צורך להתעסק בשטויות, בהשוואות ובהתנצחויות.
הוא מנגן הכל (כולל MPC ו APE, כך שאפילו לא צריך להתחיל להמיר פורמטים), מרגע שלוחצים Play לא עוברת שניה והמוסיקה כבר מתנגנת. הממשק אינטואיטיבי ויפהפה, פשוט תענוג צרוף. והאיכות - מצויינת.
אפילו השלט (שאייל כל כך שנא בביקורת שלו) נראה ומרגיש מצויין.
אגב - המחיר בארץ כמעט כמו המחיר בחו"ל (300$ לפני משלוח) + אחריות לשנתיים. Need I say more ?
ולמכורים לפורומי אודיו מביניכם, יפתח עולם חדש ונפלא של דיונים לתוך הלילה וXיוני שכל בלתי פוסקים על איכות המיד, על הביט-רייט, על ספקי כח, ועל השפעת ה brightness של התצוגה על איכות הבס...
אז.... שלא יעבדו עליכם.
SQUEEZEBOX.....
עזבו אתכם מאודיופיליה. מכיוון שהקירות שלי כבר מכוסים במדפים עם דיסקים, ולאחר שהצטברו אצלי כ- 500 אלבומים על המחשב, שכדי לשמוע אותם הייתי צריך לצרוב ל CD (ואז למצוא מקום לאחסן אותם) או להעביר לנגן הנייד ולנגן ממנו דרך המערכת - בא ה SB3 והוכיח שכשיש אינסוף מוסיקה טובה - אין זמן ואין צורך להתעסק בשטויות, בהשוואות ובהתנצחויות.
הוא מנגן הכל (כולל MPC ו APE, כך שאפילו לא צריך להתחיל להמיר פורמטים), מרגע שלוחצים Play לא עוברת שניה והמוסיקה כבר מתנגנת. הממשק אינטואיטיבי ויפהפה, פשוט תענוג צרוף. והאיכות - מצויינת.
אפילו השלט (שאייל כל כך שנא בביקורת שלו) נראה ומרגיש מצויין.
אגב - המחיר בארץ כמעט כמו המחיר בחו"ל (300$ לפני משלוח) + אחריות לשנתיים. Need I say more ?
ולמכורים לפורומי אודיו מביניכם, יפתח עולם חדש ונפלא של דיונים לתוך הלילה וXיוני שכל בלתי פוסקים על איכות המיד, על הביט-רייט, על ספקי כח, ועל השפעת ה brightness של התצוגה על איכות הבס...
אז.... שלא יעבדו עליכם.
לא הסאונד אלא המוסיקה היא לב העניין:
כשהיא מצויינת - הסאונד לא מהווה מכשול , וכשהיא מחורבנת - הסאונד לא מהווה פיצוי.
The SideMan
הכל ג'אז
The SideMan
הכל ג'אז
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
תתחדש ותהנה!
תמונות
תמונות
את זה לא הבנתי, ובכלל למה להכניס נימה שלילית לפוסט חיובי אבל העיקר שאתה נהנה.ולמכורים לפורומי אודיו מביניכם, יפתח עולם חדש ונפלא של דיונים לתוך הלילה וXיוני שכל בלתי פוסקים על איכות המיד, על הביט-רייט, על ספקי כח, ועל השפעת ה brightness של התצוגה על איכות הבס......
HiFiMusic IL
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה לכל המברכים שהשכימו קום.
תמונות - בקרוב.
אבל אם שמעת או התכוונת ל "תוסף" ספציפי מעניין - נא עדכן אותי, תמיד יש מקום לשיפורים.
תמונות - בקרוב.
בינתיים לא הוספתי דבר. יש יותר מדי מוסיקה לשמוע ומעט מדי זמן פנויMartinHSabag כתב:תתחדש ותהנה !
האם הוספת לו אי אילו פיצ'רים?
שמעתי שמכיון שהמערכת שלו מבוססת OPEN SOURCE יש כל מיני דברים שניתן להוסיף וממש משפרים אותו....
The SideMan
הכל ג'אז
The SideMan
הכל ג'אז
למה הכוונה - יש LINK לאתר שעוסק בזה?MartinHSabag כתב:תתחדש ותהנה !
שמעתי שמכיון שהמערכת שלו מבוססת OPEN SOURCE יש כל מיני דברים שניתן להוסיף וממש משפרים אותו....
איזה פיצ'רים ניתן להוסיף לו?MartinHSabag כתב:תתחדש ותהנה !
אגב, יש לי את ה"קטן הממזר הזה" מזה מס' חודשים ואני מרוצה ממנו "עד הגג"
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
לי יש מחשב שמחובר למערכת ישירות אז אני לא רואה יתרון בSB..
אבל למישהו שאין לו מחשב בסלון הSB הוא מכשיר נפלא שמקשר אותך אלחוטית לספריית המוזיקה שמחשב..
אבל למישהו שאין לו מחשב בסלון הSB הוא מכשיר נפלא שמקשר אותך אלחוטית לספריית המוזיקה שמחשב..
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
האם ה SB3 מתחבר רק למחשב? האם ניתן לחבר אותו להרד דיסק נייד בלבד?
InbarHovav
את חברת מחשב ישירות למגבר. לי אין מחשב בסלון אני חושב לקנות מחשב נייד זול + דיסק קשיח גדול וחיצוני וזהו. האם זה יעבוד? מה עם האיכות השמע?
דרך אגב, איפה קונים ת- SB3 ב- 300 דולר ?
אני "מת" (כמובן באופן חיובי)על האתר הזה
InbarHovav
את חברת מחשב ישירות למגבר. לי אין מחשב בסלון אני חושב לקנות מחשב נייד זול + דיסק קשיח גדול וחיצוני וזהו. האם זה יעבוד? מה עם האיכות השמע?
אני "מת" (כמובן באופן חיובי)על האתר הזה
בבזק סטורj4richter כתב:האם ה SB3 מתחבר רק למחשב? האם ניתן לחבר אותו להרד דיסק נייד בלבד?
InbarHovav
אני "מת" (כמובן באופן חיובי)על האתר הזה...
אורי
דרך אגב, קראתי את הסקירה ונשארו לי עוד שאלות כפי שאתה רואה. משהוא לא מסתדר לי והכוונה שאם יש לי מחשב בחדר רחוק שמשמש בעיקר את האינדיאנים .....(ילדים) והמחשב רחוק מהמגבר אני חייב שישאר דלוק? נכון?
אני בטוח אשכח אותו דלוק ועוד בעיות שצצות בשימוש ילדים... אה סליחה, אינדיאנים ולכן אני חושב על הקונפיגורציה של מחשב נייד וכו' אז אם יש מחשב נייד צמוד למגבר בשביל מה צריכים SB3?
דרך אגב, קראתי את הסקירה ונשארו לי עוד שאלות כפי שאתה רואה. משהוא לא מסתדר לי והכוונה שאם יש לי מחשב בחדר רחוק שמשמש בעיקר את האינדיאנים .....(ילדים) והמחשב רחוק מהמגבר אני חייב שישאר דלוק? נכון?
אני בטוח אשכח אותו דלוק ועוד בעיות שצצות בשימוש ילדים... אה סליחה, אינדיאנים ולכן אני חושב על הקונפיגורציה של מחשב נייד וכו' אז אם יש מחשב נייד צמוד למגבר בשביל מה צריכים SB3?
האמת היא שגם אני , מתחיל לשאול את אותה שאלה . ראיתי בתרד אחר על כרטיס קול וDAC , ונראה לי שיכול להיות שמחשב נייד עם דיסק גדול ועם כרטיס קול וDAC , עם תוכנה כמו WINAMP , יכול לתת פייט די טוב לCDP ייעודי . האם זה נכון או ששנינו פספסנו משהו ?j4richter כתב:אורי
אני בטוח אשכח אותו דלוק ועוד בעיות שצצות בשימוש ילדים... אה סליחה, אינדיאנים ולכן אני חושב על הקונפיגורציה של מחשב נייד וכו' אז אם יש מחשב נייד צמוד למגבר בשביל מה צריכים SB3?...
מחשב נייד עם דיסק גדול וכרטיס קול איכותי עולה הרבה יותר מSB3,
אם יש לך מחשב נייח בחדר עבודה\שינה ועליו יש את הכל המוזיקה שלך ..למשל אצלי זה ככה,
אבל הסט-אפ של הסטראו נמצא בסלון אז הSB3 הוא פתרון טוב מאוד והDAC שלו נחשב לאיכותי.
אבל עזוב אותך מקטנות ..הסיבה העיקרית לקנות אותו בגלל התצוגה האנלוגית בשומר מסך
אם יש לך מחשב נייח בחדר עבודה\שינה ועליו יש את הכל המוזיקה שלך ..למשל אצלי זה ככה,
אבל הסט-אפ של הסטראו נמצא בסלון אז הSB3 הוא פתרון טוב מאוד והDAC שלו נחשב לאיכותי.
אבל עזוב אותך מקטנות ..הסיבה העיקרית לקנות אותו בגלל התצוגה האנלוגית בשומר מסך
הסיבה העיקרית שרכשתי את הSB היא שכבר אין לי מקום על הקירות לדיסקים, ומאז שחיברתי את ה SB נוספו לי עוד 500 דיסקים שאפשר להאזין להם במערכת מבלי להעביר אותם קודם כל לנגן נייד או לצרוב אותם לדיסק.
לגבי הייתרונות על פני חיבור מחשב -
א. צריך מחשב בסלון.
ב. מחשב עושה רעש.
ג. בשביל לחפש שירים במחשב צריך מסך (צג ייעודי או טלויזיה). ה SB מגיע עם צג קטן אבל מדהים.
ד. ל SB אין וירוסים !!
ה. ל SB יש שלט.
ו. מי אמר תצוגה אנלוגית בשומר מסך ?
לגבי הייתרונות על פני חיבור מחשב -
א. צריך מחשב בסלון.
ב. מחשב עושה רעש.
ג. בשביל לחפש שירים במחשב צריך מסך (צג ייעודי או טלויזיה). ה SB מגיע עם צג קטן אבל מדהים.
ד. ל SB אין וירוסים !!
ה. ל SB יש שלט.
ו. מי אמר תצוגה אנלוגית בשומר מסך ?
The SideMan
הכל ג'אז
The SideMan
הכל ג'אז
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
j4richter - איכות הקול נקבעת לפי איכות כרטיס הקול שלך..
לי יש מחשב שממילה כל הזמן מחובר לאינטרנט ודולק כל הזמן.. אז למה לא לחבר אותו לרסיבר אם הוא במרחק 10 ס"מ ממנו?
לי יש מחשב שממילה כל הזמן מחובר לאינטרנט ודולק כל הזמן.. אז למה לא לחבר אותו לרסיבר אם הוא במרחק 10 ס"מ ממנו?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"