כיצד ניתן לשפר את הסאונד ברמקול מסוג JBL E60
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
BI WIRE
לדחוף גרב לפיר
מיקום בחדר
לדחוף גרב לפיר
מיקום בחדר
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
ניסיתי לשים גרב וזה אכן משפיע
אבל הצליל הופך לגרוע,
לגבי המיקום אין לי הרבה מרחב המקסימום שאני יכול לעשות זה לסובב את הזווית כך שלא יראו בצורה כזו :
ח ח (רמקולים)
ס (האדם שיושב ממול)
יכול להיות שזה **** באופן שהרמקולים בנויים ?
אבל הצליל הופך לגרוע,
לגבי המיקום אין לי הרבה מרחב המקסימום שאני יכול לעשות זה לסובב את הזווית כך שלא יראו בצורה כזו :
ח ח (רמקולים)
ס (האדם שיושב ממול)
יכול להיות שזה **** באופן שהרמקולים בנויים ?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

JBL בדרך כלל מדגישים את התחום הנמוך.
אתה יכול להנחית מעט את הבאס.
או לחבר בחיבור BI WIRE ואז להנמיך את ערוץ הנמוכים (כך זה אצלי עם הE80)
אתה יכול להנחית מעט את הבאס.
או לחבר בחיבור BI WIRE ואז להנמיך את ערוץ הנמוכים (כך זה אצלי עם הE80)
תנסה לקנות כבלים טובים יותר במקרה שיש לך כבלים נחותים לדעתי כבלים נותנים הבדל דבר שני תנסה להרחיק אותם מהקיר ותן להם יותר מקום במקרה והם צמודים לקיר ואולי קירוב הרמקולים אחד לשני והטייתם אם זה לא עובד יש לשקות טיפול אקוסטי בחומרים או דרך מכשירים כדוגמת BEHRINGER DEQ2496
תעלה תמונה כדי שנוכל להבין יותר בקלות למה זה קורה ונוכל לעזור לך יותר בקלות
תעלה תמונה כדי שנוכל להבין יותר בקלות למה זה קורה ונוכל לעזור לך יותר בקלות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

אני בספק רב מאוד שכבלים יטפלו בבאס, מה גם שהכותב מציין שהחדק לא מטופל אקוסטית כלל והמיקום לא אידאליofek4490 כתב:תנסה לקנות כבלים טובים יותר במקרה שיש לך כבלים נחותים לדעתי כבלים נותנים הבדל דבר שני תנסה להרחיק אותם מהקיר ותן להם יותר מקום במקרה והם צמודים לקיר ואולי קירוב הרמקולים אחד לשני והטייתם אם זה לא עובד יש לשקות טיפול אקוסטי בחומרים או דרך מכשירים כדוגמת BEHRINGER DEQ2496
תעלה תמונה כדי שנוכל להבין יותר בקלות למה זה קורה ונוכל לעזור לך יותר בקלות...
וחוץ מזה כאחת שבדקה את הנושא עם הרמקול E80 וסבלה מבעיה דומה אני יכולה להגיד כמעט בודאות ששינוי כבלים כמעט ולא משנה את אופי הרמקול או יותר נכון להגיד הקרוס שלו.
לפותח השרשור:
כמה שרשורים שלי בניסיון להגיע לצליל אופטימלי עם הרמקולים E80
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 8%E8%E9%ED
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 8%E8%E9%ED
שרשור על כבלים וסטאפ מאוד דומה לשלך
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 1%EC%E9%ED
תודה רבה על כל העצות והרעיונות שאתם כותבים.
* המגבר מסוג: PIONEER SX-1300,
* COMPACT DISC PLAYER - PIONEER PD-106,
* כבלים לרמקולים מסוג: " LEXUS 1.5MM SUPER OFC SERIES 0.5M"
* כבל מהמגבר לCOMPACT מסוג : LEXUS CA-201 ,RCA-RCA
הייתי בחנות סטריאו (סטריאו סטאר) והצגתי את הבעיה, המוכר המליץ לי לבדוק את הסאונד עם מגבר אחר כי לדעתו קיים סיכוי טוב שהסאונד הוא תוצאה של המגבר ולא כבלים.
בלי קשר אני חושב שכדאי לי לשנות את האקוסטיקה כמה שרק אפשר.
אשמח לקבל עוד עצות
* המגבר מסוג: PIONEER SX-1300,
* COMPACT DISC PLAYER - PIONEER PD-106,
* כבלים לרמקולים מסוג: " LEXUS 1.5MM SUPER OFC SERIES 0.5M"
* כבל מהמגבר לCOMPACT מסוג : LEXUS CA-201 ,RCA-RCA
הייתי בחנות סטריאו (סטריאו סטאר) והצגתי את הבעיה, המוכר המליץ לי לבדוק את הסאונד עם מגבר אחר כי לדעתו קיים סיכוי טוב שהסאונד הוא תוצאה של המגבר ולא כבלים.
בלי קשר אני חושב שכדאי לי לשנות את האקוסטיקה כמה שרק אפשר.
אשמח לקבל עוד עצות
אתה יכול להיות יותר ספציפי בדרישה שלך?, מה הכוונה בבאס חד? (או שהכוונה שלך היא לבס הדוק?)
אני חושב שהבעיה שלך היא המרחק של הרמקול מהקיר, אם תרחיק את הרמקול קצת מהקירות אני מאמין שהבאס יסתדר אבל הבנתי שאין אפשרות...
אם הייתה לך את האופציה לפתוח את הרמקול הייתי מציע לך להוסיף "ברייס" מעל ומתחת הדרייבר של הבאס ולמלא אותו צמר סלעים אבל ממה שאני זוכר מהE80 שהיה לי (שהוא רמקול יחסית שונה מהE60) אי אפשר לפתוח את הרמקול.
אני חושב שהבעיה שלך היא המרחק של הרמקול מהקיר, אם תרחיק את הרמקול קצת מהקירות אני מאמין שהבאס יסתדר אבל הבנתי שאין אפשרות...
אם הייתה לך את האופציה לפתוח את הרמקול הייתי מציע לך להוסיף "ברייס" מעל ומתחת הדרייבר של הבאס ולמלא אותו צמר סלעים אבל ממה שאני זוכר מהE80 שהיה לי (שהוא רמקול יחסית שונה מהE60) אי אפשר לפתוח את הרמקול.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

tal100- הציניות שלך לא תורמת.
טל, למה שלא תנסה ותספר לנו מה התוצאה?
למה לקנות מגבר של רוטל ולחבר אותו לJBL E60??? זה כמו לפסל בפלסטלינה בעזרת D9...
גם מגבר "פשוט" יותר מהרוטל יוציא מהרמקולים האלה תוצאה טובה, וחוץ מזה, למה דווקא רוטל??..
למה לקנות מגבר של רוטל ולחבר אותו לJBL E60??? זה כמו לפסל בפלסטלינה בעזרת D9...
גם מגבר "פשוט" יותר מהרוטל יוציא מהרמקולים האלה תוצאה טובה, וחוץ מזה, למה דווקא רוטל??..
בעיית הסאונד נפתרה.
מצאתי את הפורום בנושא T-AMP והחלטתי לבדוק את המגברון הזה.
קניתי את הT-AMP מהיבואן (יורוטל-טק).
המגברון כרגע מחובר לCOMPACT DISC PLAYER - PIONEER PD-106, ולרמקולים JBL E-60 (נצילות 90db) בעזרת כבלים מסוג : Monster Cable XP25 HT THX.
אני חייב לציין שלמרות ששמעתי את המגברון טרם הרכישה הייתי די סקפתי לגבי הסאונד שאני אשמע בבית,
אך הופתעתי מאוד לטובה, הצליל מאוד נקי וחד ולפתע הבאס נשמע מאוד הדוק.
כמובן שיש גם חסרונות למגברון הזה:
הווליום מוגבל, במקרה שלי הסלון יחסית קטן (21 מ"ר) והווליום בהחלט מספיק ,
ישנה רק כניסה אחת,
אבל מי שמחפש סאונד איכותי ואין לו תקציב גבוה אז שווה לבדוק.
מצאתי את הפורום בנושא T-AMP והחלטתי לבדוק את המגברון הזה.
קניתי את הT-AMP מהיבואן (יורוטל-טק).
המגברון כרגע מחובר לCOMPACT DISC PLAYER - PIONEER PD-106, ולרמקולים JBL E-60 (נצילות 90db) בעזרת כבלים מסוג : Monster Cable XP25 HT THX.
אני חייב לציין שלמרות ששמעתי את המגברון טרם הרכישה הייתי די סקפתי לגבי הסאונד שאני אשמע בבית,
אך הופתעתי מאוד לטובה, הצליל מאוד נקי וחד ולפתע הבאס נשמע מאוד הדוק.
כמובן שיש גם חסרונות למגברון הזה:
הווליום מוגבל, במקרה שלי הסלון יחסית קטן (21 מ"ר) והווליום בהחלט מספיק ,
ישנה רק כניסה אחת,
אבל מי שמחפש סאונד איכותי ואין לו תקציב גבוה אז שווה לבדוק.
נערך לאחרונה על ידי nir8e ב 07/09/2007 2:41, נערך פעם 1 בסך הכל.