קניית כונן BD למחשב
-
fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני מתכוון לקנות BD של פיוניר BDC-2202 למחשב. האם צריך איזה דרישות מינמום מיוחדות לחברו?
-
fighterblast
- חבר פעיל מאוד

זאת אומרת שהמחשב שלי: intel core 2 due e6600 , nvidia gf8600GTS , 2 GB RAM, יהיה חזק מספיק? בשביל מה צריך ויסטה אני לא מבין.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בגלל התאימות ל HDCP
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הויסטה כדי לנצל את האצת החומרה כמו PureVideo HD של הכרטיס הגרפי במקרה של nvidia.
יצא דריבר בטא ל-XP בשבוע שעבר.
מהאתר של nvidia
PureVideo™ HD support is currently only available on Microsoft Windows Vista for GeForce 8600, 8500 and 8400 GPUs. PureVideo HD support for Windows XP will be available an upcoming driver.
יצא דריבר בטא ל-XP בשבוע שעבר.
מהאתר של nvidia
PureVideo™ HD support is currently only available on Microsoft Windows Vista for GeForce 8600, 8500 and 8400 GPUs. PureVideo HD support for Windows XP will be available an upcoming driver.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
קצת סוטה מהנושא...
יש לי NVIDIA 8600 GTS ואני עובד עם FFDSHOW + ZOOMPLAYER עם VISTA ואני רואה לפי דעתי די טוב HD
האם יש יתרון לחבילת ה PureVideo של NVIDIA על פני מקודדים אחרים במידה ואני עם כרטיס 8600 ?
ובכלל האם אני אזדקק למקודדים אחרים בנוסף במידה ואתקין אותה ?
תודה
יש לי NVIDIA 8600 GTS ואני עובד עם FFDSHOW + ZOOMPLAYER עם VISTA ואני רואה לפי דעתי די טוב HD
האם יש יתרון לחבילת ה PureVideo של NVIDIA על פני מקודדים אחרים במידה ואני עם כרטיס 8600 ?
תודה
-
fighterblast
- חבר פעיל מאוד

נראה לי זה בכלל לא קשור למקודד שאתה משתמש, זה בא מובנה עם הדרייברShayosef כתב:קצת סוטה מהנושא...
תודה...