לא צריך לחסוך בשביל LCD או פלאזמה
לא צריך לחסוך ,אני בטוח שחברת Marants או פיילוט הן חברות מדבקה והפנלים שלהם מחברות גדולות וידעות שמוכרים אותם בארץ פי 2 במחיר .
המסקנה לא צריך להרחיק לכת בהוצאות וכדאי ללכת על זה ,
אני אולי יילך על ה 37 אינץ' LCD כולל סריקה 1080 P.
בבקשה .
תגיעו למוצרי חשמל
http://www.shufersal.co.il/yashir/
תפריט המוצר, אני אולי יילך על ה 37 אינץ' LCD כולל סריקה 1080 P פשוט ייקנה וייהנה.
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 138&Page=3
המסקנה לא צריך להרחיק לכת בהוצאות וכדאי ללכת על זה ,
אני אולי יילך על ה 37 אינץ' LCD כולל סריקה 1080 P.
בבקשה .
תגיעו למוצרי חשמל
http://www.shufersal.co.il/yashir/
תפריט המוצר, אני אולי יילך על ה 37 אינץ' LCD כולל סריקה 1080 P פשוט ייקנה וייהנה.
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 138&Page=3
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הישן בכלל לא ממתי 6ms ישן ??? ההפך זה יותר מתקדם מהרבה דגמים קיימים שמנסים להריץ באתר .MartinHSabag כתב:נכון שהפאנלים הם של חברות מוכרות, אבל מן הסתם מסדרות ישנות......
סריקה פרוגרסיבית, כולל הצגה של 1080P זה יותר מתקדם מכאלה שאין להם .
שוב בתור אחד שעבד בתחום לפני הרבה שנים זכור לי שרצו למכור יותר אז מכרו
דגמים טובים תחת מותגים "זולים" כי תמיד יהיו כאלה שרוצים מותגים וכאלה שלא יקנו בשום אופן ,כי הפלזמה\LCD לא בראש שלהם וכדי למכור להם צריך למכור להם במחיר כזה
שלא תהייה להם בעייה להוציא כסף.
תשמעו לי העיסקה ל 37 אינץ תמורת 4300 ש"ח
כולל 2 HDMI
סריקה פרוגרסיבית
הצגה 1080P
ו DVD טוב אם יציאת HDMI והצגה של 1080P UPSCALNIG או 1080i
ב 430 ש"ח של APEX זאת עיסקה כדאית .
אם כבר מותג יש מסך מעוצב ,יש להתאים שולחן מתאים ,תגובה 5ms ,
2 HI PIXXEL , שתי חיבורים HDMI X 2
סריקה פרוגרסיבית לדעתי עשיתם עיסקה מצויינת .
http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=588135
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אף אחד לא מנסה להריץ באתר כלום,מי שרוצה איכות יחפש מותג אחר מפיילוט,מי שמעדיף להתפשר ילך על פיילוט או דברים דומים.ההפך זה יותר מתקדם מהרבה דגמים קיימים שמנסים להריץ באתר...
כמו שכבר אמרתי אין ספור פעמים,אני אדגיש שוב,אין זה משנה מה אנחנו אומרים,ראית? אהבת? אז מה הבעיה,תתחדש!
בסופו של יום אתה תלך לישון אל מול הקניה שלך ולא אף אחד אחר.
מה גם שמעבר לפנל עצמו יש את עניין האחריות...זה שיקול מאוד מכריע במוצרי מדבקה,לפחות לדעתי.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
רק שתדעו שמשהו לא מסתדר לי.
הייתי בשופרסל שלשום ובדקתי על הפיילוט 32 אינצ', והמוכר אמר לי שהיחס ניגודיות הוא 1:1100.
עכשיו אני נכנסתי פה לקישור ורואים (על אותו דגם, הפיילוט 32 אינצ' ב2900 ש''ח) שהיחס ניגודיות הוא 1:1600...
אולי הם רמאים?
כי לא יכול להיות שהמוכר שם טועה(כי הוא בעמדת LCD) והפירסום אמור להיות נכון כי הם בטח בדקו אותו 20 פעמים עד שהם הוציעו אותו..
מה אתם אומרים?
הייתי בשופרסל שלשום ובדקתי על הפיילוט 32 אינצ', והמוכר אמר לי שהיחס ניגודיות הוא 1:1100.
עכשיו אני נכנסתי פה לקישור ורואים (על אותו דגם, הפיילוט 32 אינצ' ב2900 ש''ח) שהיחס ניגודיות הוא 1:1600...
אולי הם רמאים?
כי לא יכול להיות שהמוכר שם טועה(כי הוא בעמדת LCD) והפירסום אמור להיות נכון כי הם בטח בדקו אותו 20 פעמים עד שהם הוציעו אותו..
מה אתם אומרים?
גם אני נכנסתי לשופרסל , המוכר חצי שיכור ,לא יודע כלום ולא מכיר דגמים חדשים, כנראה מה שאתה ראית היה הדגמים היישנים צריך לבדוק מק"ט ואל תתרשם מהתמונה כי היא לא מכוונת בכלל ,תבקש רשות לשחק בהגדרות כדי לראות תמונה מיטבית.mookis כתב:רק שתדעו שמשהו לא מסתדר לי.
אולי הם רמאים?
מה אתם אומרים?...
אז אתה אומר שמה שהם כתבו באתר נכון ושהמוכר לא צודק?NEW_WAVE כתב:גם אני נכנסתי לשופרסל , המוכר חצי שיכור ,לא יודע כלום ולא מכיר דגמים חדשים, כנראה מה שאתה ראית היה הדגמים היישנים צריך לבדוק מק"ט ואל תתרשם מהתמונה כי היא לא מכוונת בכלל ,תבקש רשות לשחק בהגדרות כדי לראות תמונה מיטבית.mookis כתב:רק שתדעו שמשהו לא מסתדר לי.
אולי הם רמאים?
מה אתם אומרים?......
פשוט 1:1600 נראה קצת גבוה יחסית למוצר מדבקה..
ותודה על העצה זה נשמע הגיוני.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
לדעתי האישית והבלתי מלומדת מדובר בקישקוש גמור.
כמו בהרבה תחומים, אין שום משמעות לכל רכיב בנפרד, פאנל, מעבד, קונטרסט, מהירות תגובה ושאר מדידות. רק מדד אחד קובע והוא התוצאה הסופית לעיני המתבונן.
מניסיוני הדל אותם מסכי מדבקה נראים כמו הצרות שלי, בעיקר בטלויזיה אבל לא רק.
כמו בהרבה תחומים, אין שום משמעות לכל רכיב בנפרד, פאנל, מעבד, קונטרסט, מהירות תגובה ושאר מדידות. רק מדד אחד קובע והוא התוצאה הסופית לעיני המתבונן.
מניסיוני הדל אותם מסכי מדבקה נראים כמו הצרות שלי, בעיקר בטלויזיה אבל לא רק.
HiFiMusic IL
אף פעם אל תסתכלו על הנתונים!!
אתם צריכים לבוא לשם ולראות עם אהבת, ולא להסתכל על מה שמציגים בחנות תבקשו סרט, עם כל הנתונים האלה שאמרת על ה PILOT הזה, לא ראית איך הוא מראה סרטים אולי הוא מראה פשוט זוועה סרטים שלא נדבר על השידורים של YES או HOT(שהם בציגים ברמה הכי גרועה שיש), אז אל תקפצו ישר על הנתונים(כביכול שהם די טובים יחסית למוצר "מדבקה") תמיד לבדוק סרטים ועם אפשר אז שידורים של YES או HOT עם יש אליהם גישה בחנות.
וכמו שמישהו אחר אמר פה בסוף אתה תלך לישון עם הקנייה שלך ולא אנחנו.
אתם צריכים לבוא לשם ולראות עם אהבת, ולא להסתכל על מה שמציגים בחנות תבקשו סרט, עם כל הנתונים האלה שאמרת על ה PILOT הזה, לא ראית איך הוא מראה סרטים אולי הוא מראה פשוט זוועה סרטים שלא נדבר על השידורים של YES או HOT(שהם בציגים ברמה הכי גרועה שיש), אז אל תקפצו ישר על הנתונים(כביכול שהם די טובים יחסית למוצר "מדבקה") תמיד לבדוק סרטים ועם אפשר אז שידורים של YES או HOT עם יש אליהם גישה בחנות.
וכמו שמישהו אחר אמר פה בסוף אתה תלך לישון עם הקנייה שלך ולא אנחנו.
אחי אל תתקרב ל[PILOT .דוד שלי קנה לפני חודשיים 37 לסלון ו32 לחדר ומאז שהוא קנה יש לו בעיות איתם. ה32 הראתה צבעים מוזרים ולאט לאט גדלו הפיקסלים המתים על המסך עד שזה נהיה מפחיד. לגבי ה37 אינץ היו לו בעיות ברמקולים מהרגע הראשון שהוא קנה את הטלויזיה ואחד החיבורים שלו לא היה תקין. לאחר שם היו פעמיים במעבדה ניופאן אמרו לו שזה מה שיש והציעו לו להחליף לטושיבה וזה מה שהיה. עכשיו יש לו טושיבה 32 בחדר ו37 בסלון. מקווה שעזרתי ומקווה שלא תעשה את הטעות הזאת.....