סיב אופטי התקנה
בבדיקה שעשיתי באתר בזק מופיע שבקרוב יהיה לך סיב אופטי. בשיחה איתם אמרו שעד דצמבר . מחיר התקנה עד סוף אוגוסט 300 ש"ח.
האם יש לי אפשרת שפרטנר יתקינו לי סיב אופטי כעת ? בבדיקה באחר שלהם אין תשתית שלהם באותו בניין. האם הם לא משתמשים בתשתית של בזק ? יכול לקבל מהם מבצע למורים ,מהירות 600 ב 80 ש"ח וחודש חינם . לא צריך יותר מזה .
האם יש לי אפשרת שפרטנר יתקינו לי סיב אופטי כעת ? בבדיקה באחר שלהם אין תשתית שלהם באותו בניין. האם הם לא משתמשים בתשתית של בזק ? יכול לקבל מהם מבצע למורים ,מהירות 600 ב 80 ש"ח וחודש חינם . לא צריך יותר מזה .
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אבל אין לך תשתית - לא של בזק ולא של פרטנר? אולי בדצמבר תהיה לך תשתית בזק....
אז מה אתה רוצה שפרטנר יעשו יתקינו היום על האין תשתית של בזק שאולי תהיה בדצמבר?
אז מה אתה רוצה שפרטנר יעשו יתקינו היום על האין תשתית של בזק שאולי תהיה בדצמבר?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
עם או בלי קשר לבזק , פרטנר לא יעשו דבר אם הבניין לא מופיע באתר כמחובר לתשתית הסיבים שלהם.24/07/2022 14:44יוליוס כתב: בבדיקה שעשיתי באתר בזק מופיע שבקרוב יהיה לך סיב אופטי. בשיחה איתם אמרו שעד דצמבר . מחיר התקנה עד סוף אוגוסט 300 ש"ח.
האם יש לי אפשרת שפרטנר יתקינו לי סיב אופטי כעת ? בבדיקה באחר שלהם אין תשתית שלהם באותו בניין. האם הם לא משתמשים בתשתית של בזק ? יכול לקבל מהם מבצע למורים ,מהירות 600 ב 80 ש"ח וחודש חינם . לא צריך יותר מזה ....
ד"א - המחיר שציינת הוא לא "מציאה" ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
"פריסת הסיבים תלויה בעיקר בבזק – אבל חשוב שהצרכנים יבינו שגם אם החברה שפורסת את הסיבים זו בזק, המשמעות היא שאפשר להתחבר לתשתית גם של חברות אחרות".
לא הבנתי , אם בזק מתקינה בבניין שלי סיב אופטי , הם אני יכול להתחבר לפרטנר או שצריך לשלם לסזק על התקנת סיב האופטי ?
לא הבנתי , אם בזק מתקינה בבניין שלי סיב אופטי , הם אני יכול להתחבר לפרטנר או שצריך לשלם לסזק על התקנת סיב האופטי ?
האם התקנת סיב אופטי של פרטנר כרוכה בתיבה שמתקינים על בניין ובבית?
ראיתי שניתן לקנות נתב בנפרד ולחבר אליו מתאם סיב אופטי ב 5 ש"ח.
איזה נתב מומלץ וכיצד בעצם מתחברים לאינטרנט עם המתאם סיב והנתב שרוכש בעצמי ? תודה לעוזרים .
ראיתי שניתן לקנות נתב בנפרד ולחבר אליו מתאם סיב אופטי ב 5 ש"ח.
איזה נתב מומלץ וכיצד בעצם מתחברים לאינטרנט עם המתאם סיב והנתב שרוכש בעצמי ? תודה לעוזרים .
יש לך עצה איך עושים את זה? אני דיברתי איתם בשבוע שעבר ואמרו שהכי טוב שהם יכולים להציע זה ₪90 בחודש, וזה על 300/30.24/07/2022 17:45sigamore כתב: זה מחיר שאתה יכול לקבל בלי מאמץ לחבילת 1000/100 בלי שיוך לארגון כזה או אחר....
להתעקש איתם !14/08/2022 9:13מ-ב כתב: יש לך עצה איך עושים את זה? אני דיברתי איתם בשבוע שעבר ואמרו שהכי טוב שהם יכולים להציע זה ₪90 בחודש, וזה על 300/30....
אפשר להגיע איתם ל-60/70/80 ש"ח ל-300/600/1000MB בהתאמה.
בנוסף יש לדרוש חודשי חינם כלקוח חדש (1 לכולם, עד 6 למי שמוכר להם עוד לקוחות).
לרכוש באופן פרטי ראוטר וממיר סיב, ולא לרכוש מהם שירותים נוספים (גם לא בחינם).
אפשרי כלקוח חדש? כי כששאלתי הנציגה התעקשה שזה מה שיש לה. כן אמרה שיש סיכוי שיש לשימור אפשרויות להציע מעבר לזה, אבל זה רק אחרי שהתחברתי ולא ידעה לומר משהו לגבי סכומים14/08/2022 10:57em28 כתב: להתעקש איתם !
אפשר להגיע איתם ל-60/70/80 ש"ח ל-300/600/1000MB בהתאמה.
בנוסף יש לדרוש חודשי חינם כלקוח חדש (1 לכולם, עד 6 למי שמוכר להם עוד לקוחות).
לרכוש באופן פרטי ראוטר וממיר סיב, ולא לרכוש מהם שירותים נוספים (גם לא בחינם)....
נסה לדבר עם סוכן שטח, יש להם הצעות הרבה יותר טובות משל המוקד.14/08/2022 12:13מ-ב כתב: אפשרי כלקוח חדש? כי כששאלתי הנציגה התעקשה שזה מה שיש לה. כן אמרה שיש סיכוי שיש לשימור אפשרויות להציע מעבר לזה, אבל זה רק אחרי שהתחברתי ולא ידעה לומר משהו לגבי סכומים...
ו....תן להם לרדוף אחריך.
לא יודע, הם בדיוק בשבוע שעבר תלו פליירים אצלנו בבניין עם טלפון של נציג (האם לזה אתה הכוונה בסוכן שטח?), התקשרתי אליו עכשיו והוא אמר שבגדול זה מה שיש (אם כי הוא כן אמר דברים טיפה שונים, נגיד ל־300 הוא אמר שזה ₪115 כמו שאמרו קודם, אבל שבלי הנתב זה ₪95 ולא ₪90 שאמרו לי בעבר), וכשאמרתי שאני מכיר כאלה שמשלמים הרבה פחות אמר שיש הטבות לעובדי כל מיני חברות וכו׳ אבל שללקוח רגיל אין דבר כזה לשלם פחות מזה. לא התעקשתי יותר מדי, אם לא רוצים לא צריך, אין לי כח כרגע להתעמק בזה יותר מדי.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
פשוט למדי -- נציג/ה ראשון יעשו פרצופים ויטענו בתוקף ש"אין מחירים" כאלו. תענה שקיבלת הצעות נמוכות בהרבה מהמתחרים ואתה רוצה לעזוב. בשלב הזה יעבירו אותך ל"בכיר/ה" שימשיכו עם ההצגה אבל בשלב מסויים ישימו אותך על HOLD כדי "לקבל אישור מיוחד".14/08/2022 9:13מ-ב כתב: יש לך עצה איך עושים את זה? אני דיברתי איתם בשבוע שעבר ואמרו שהכי טוב שהם יכולים להציע זה ₪90 בחודש, וזה על 300/30....
כל הסצנה תמשך 5-10 דקות (בניכוי זמן ההמתנה לנציג)
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !