ראוטר פרטי לחיבור סיבים של בזק
שלום לכולם,
בשעה טובה קיבלתי שיחה מבזק שהבניין שלי סוף סוף חובר לסיבים של בזק.
קיבלתי הצעת מחיר ובהצעה עלות הראוטר של בזק היא 20 שח בחודש.
חשבתי לפנות לאופציה של ראוטר פרטי אך אני לא מבין בזה בכלל.
אשמח להמלצה לראוטר מתאים, למדריך שמסביר את התהליך אם יש ובכללי מה אני צריך לדעת אם אני פונה לכיוון של ראוטר פרטי ולא הראוטר שבזק מציעים.
תודה
אשמח להמלצה לראוטר מתאים, למדריך שמסביר את התהליך אם יש ובכללי מה אני צריך לדעת אם אני פונה לכיוון של ראוטר פרטי ולא הראוטר שבזק מציעים.
תודה
אני שמתי ראוטר Asus AX4500 (יקר) במקום לשלם 20 שח לחודש על הראוטר של בזק. אתה יכול לקחת כל ראוטר אחר. אתה צריך לרכוש מתאם MC220L של TP-Link או דומה (100 שח ב KSP) ובזק ימכרו לך תמורת 180 שקל את המתאם לסיבים (SFP) שלהם. המתאם של TP-Link מתחבר לראוטר. ה SFP מתבר אליו ו SFP מתחבר גם לסיב. כל זה נכון עד 1Gbps (אני הסתפקתי ב 300).
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
AX3 יעבוד מצויין. יש לי 2.
במקום מתאם וSFP שעולים 280₪ נוספים ניתן לרכש ממיר ZTE F601 ב 50₪. רק להקפיד על גרסת הקושחה שתהיה המתאימה
אתה תהיה מוגבל להורדה של עד 1G ולא 2.5G. מצד שני רוב הסיכויים ששאר הציוד בבית לא תומך ב 2.5G
22/07/2022 4:53yaronkle כתב:חבל על הכסף
AX3 יעבוד מצויין. יש לי 2.
במקום מתאם וSFP שעולים 280₪ נוספים ניתן לרכש ממיר ZTE F601 ב 50₪. רק להקפיד על גרסת הקושחה שתהיה המתאימה
אתה תהיה מוגבל להורדה של עד 1G ולא 2.5G. מצד שני רוב הסיכויים ששאר הציוד בבית לא תומך ב 2.5G...
אם אתה גר קרוב לאיזור הדרום (קרית מלאכי) יש לי למכירה ZTE שמתאים לבזק, אני מוכר אותו במחיר שעלה לי כי אין לי כבר שימוש איתו (מעבר לסלקום סיבים)21/07/2022 12:31shaysa12 כתב: שלום לכולם,
תודה...