מישהו יכול להביא לי המלצה לנגן DVD קורא DIVX במחיר זול?
אני צריך נגן DVD אחרי שהנגן שיש לי בסלון פרש לעולמו (מאז שהוא הגיע עשה לנו שטויות.... עכשיו הוא מת סופית....) ואני רוצה לקנות נגן חדש שקורא DIVX...
כתוביות לא אכפת לי אם הוא קורא או לא אבל זה יתרון....
אני צריך אחד בעד 500 שקל ככה... אולי טיפה יותר... אני יודע שכנראה אני לא אמצע משהו איכותי בזה אבל זה מה שיש...
דרך אגב אם יש משהו בדיוטי פרי במחיר הזה וזה יוצא יותר זול מהארץ אז אפשר גם משם (למרות שאני בספק אם יש משהו בדיוטי פרי שיצא יותר זול...)
כתוביות לא אכפת לי אם הוא קורא או לא אבל זה יתרון....
אני צריך אחד בעד 500 שקל ככה... אולי טיפה יותר... אני יודע שכנראה אני לא אמצע משהו איכותי בזה אבל זה מה שיש...
דרך אגב אם יש משהו בדיוטי פרי במחיר הזה וזה יוצא יותר זול מהארץ אז אפשר גם משם (למרות שאני בספק אם יש משהו בדיוטי פרי שיצא יותר זול...)
יש די הרבה נגני divx זולים בקטגוריית מחירים שציינת.
אני לא זוכר דגם ספציפי שבולט באיכותו לעומת האחרים אבל אני כן יכול להמליץ לך (ואני מקווה שלא יצלבו אותי על זה פה בפורום) לשאול את אותה שאלה בדיוק בפורום "מכשירי DVD תומכי DIVX" באתר www.lionetwork.net
אין לי שום קשר לפורום הזה וזה לא במטרה לתת לו פירסום, פשוט הוא עוסק ותומך (עדכונים, כתוביות וכו) בעיקר בכל המכשירים הזולים אז אני מניח שיהיו שם אנשים שיוכלו לתת לך המלצה לתמורה הטובה ביותר עבור הכסף.
בדיוטי פרי יש כמה נגני DIVX של LG, שהם ללא ספק יותר איכותיים מהזולים אבל אם אני לא טועה יש שם גם נגן של APEX ב310 שקל.
אני לא זוכר דגם ספציפי שבולט באיכותו לעומת האחרים אבל אני כן יכול להמליץ לך (ואני מקווה שלא יצלבו אותי על זה פה בפורום) לשאול את אותה שאלה בדיוק בפורום "מכשירי DVD תומכי DIVX" באתר www.lionetwork.net
אין לי שום קשר לפורום הזה וזה לא במטרה לתת לו פירסום, פשוט הוא עוסק ותומך (עדכונים, כתוביות וכו) בעיקר בכל המכשירים הזולים אז אני מניח שיהיו שם אנשים שיוכלו לתת לך המלצה לתמורה הטובה ביותר עבור הכסף.
בדיוטי פרי יש כמה נגני DIVX של LG, שהם ללא ספק יותר איכותיים מהזולים אבל אם אני לא טועה יש שם גם נגן של APEX ב310 שקל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בתקציב שלך לא תמצא משהו אמין.
אם אתה רוצה את אותו הסיפור שוב, כלומר, משהו ב-500 ש"ח שייחזיק כמה חודשים ואז שוב להוציא 300-500 ש"ח אז בבקשה, אחרת, כדאי להשקיע באזור ה-800 ש"ח ולרכוש משהו מחברה מוכרת כמו הפיונייר 383, עם 3 שנות אחריות.
אם אתה רוצה את אותו הסיפור שוב, כלומר, משהו ב-500 ש"ח שייחזיק כמה חודשים ואז שוב להוציא 300-500 ש"ח אז בבקשה, אחרת, כדאי להשקיע באזור ה-800 ש"ח ולרכוש משהו מחברה מוכרת כמו הפיונייר 383, עם 3 שנות אחריות.
אם בא לך לבוא לשכנע את אמא שלי אני ישמחMartinHSabag כתב:בתקציב שלך לא תמצא משהו אמין.
אם אתה רוצה את אותו הסיפור שוב, כלומר, משהו ב-500 ש"ח שייחזיק כמה חודשים ואז שוב להוציא 300-500 ש"ח אז בבקשה, אחרת, כדאי להשקיע באזור ה-800 ש"ח ולרכוש משהו מחברה מוכרת כמו הפיונייר 383, עם 3 שנות אחריות....
וOmriS תודה רבה על הפורום אני ישאל גם שם תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בעיקרון גם אני הייתי מעדיף תמיד לקנות משהו איכותי יותר אבל דווקא בתחום של נגנים תומכי DIVX צריך לשקול את העניין.
כשהתחילה ההצפה של השוק בנגנים כאלה אני, למשל, חיכיתי שיצא אחד טוב שיפתור את כל הבעיות שהאחרים סבלו מהן וישרת אותי לטווח הארוך. בסוף קניתי את הxoro hsd400, שהיה אז המתקדם ביותר ב900 שקל. ברור לי שמבחינת נגן הוא לא state of the art אבל בכל מה שקשור בתמיכה בDIVX הוא היה הכי טוב (מלבד נגני kiss שעלו הרבה יותר מדי).
החברה הבטיחה עדכונים והוציאה כמה כאלה שתמכו בכתוביות בעברית ועוד דברים חשובים אבל חצי שנה אח'כ כשהם הוציאו את הדגם הבא (415) הנגן שלי מייד ננטש מבחינת עדכונים ועדיין סובל מבעיות מעצבנות במיוחד שדורשות המרה (לפעמיים שתי המרות) של קבצי הסרטים לפני שאפשר לצפות בהם כמו שצריך.
מצטער על הסיפור הארוך, אבל יש פואנטה.
אם divx חשוב לך, תבין שהפורמט מתפתח כל הזמן והנגנים בקושי מצליחים להדביק אותו.
אתה יכול לקנות נגן זול (אפשר באמת למצוא כאלה ב300 שקל שיעבדו בסדר גמור) ומתי שהוא יהרס או לא יהיה מסוגל לקרוא יותר סרטים תעבור לנגן אחר.
אני ממש מתבאס עכשיו ששלימתי 900 שקל על מכשיר שכיום הוא 'גרוטאה'.
כשהתחילה ההצפה של השוק בנגנים כאלה אני, למשל, חיכיתי שיצא אחד טוב שיפתור את כל הבעיות שהאחרים סבלו מהן וישרת אותי לטווח הארוך. בסוף קניתי את הxoro hsd400, שהיה אז המתקדם ביותר ב900 שקל. ברור לי שמבחינת נגן הוא לא state of the art אבל בכל מה שקשור בתמיכה בDIVX הוא היה הכי טוב (מלבד נגני kiss שעלו הרבה יותר מדי).
החברה הבטיחה עדכונים והוציאה כמה כאלה שתמכו בכתוביות בעברית ועוד דברים חשובים אבל חצי שנה אח'כ כשהם הוציאו את הדגם הבא (415) הנגן שלי מייד ננטש מבחינת עדכונים ועדיין סובל מבעיות מעצבנות במיוחד שדורשות המרה (לפעמיים שתי המרות) של קבצי הסרטים לפני שאפשר לצפות בהם כמו שצריך.
מצטער על הסיפור הארוך, אבל יש פואנטה.
אם divx חשוב לך, תבין שהפורמט מתפתח כל הזמן והנגנים בקושי מצליחים להדביק אותו.
אתה יכול לקנות נגן זול (אפשר באמת למצוא כאלה ב300 שקל שיעבדו בסדר גמור) ומתי שהוא יהרס או לא יהיה מסוגל לקרוא יותר סרטים תעבור לנגן אחר.
אני ממש מתבאס עכשיו ששלימתי 900 שקל על מכשיר שכיום הוא 'גרוטאה'.
בגלל שאני לא יכול לסבול את הTOSHIBA SD340 שלי, שסובל מיותר מדי בעיות(לפעמים קורה שאני צריך להכניס ולהוציא את הCD 5 פעמים או יותר עד שהDVD יקרא אותו (CD-R), ויש תופעה של אי התאמה בין התמונה לקול לפעמים... כמו גם קריאה לא טובה של סרטים מסויימים), וחוסר היכולת של ניופאן לתקן לי אותו, כי כנראה זה מה שהוא שווה(החליפו לי לחדש, בישן היו בעיות אחרות), הצלחתי להחזיר אותו כך שאקבל את כספי בחזרה...
עכשיו החלטתי להגדיל את התקציב בשביל לקנות משהו איכותי יותר... הייתי סגור כבר על הpioneer 383, אבל אז פגשתי את הkiss dp-1000 שחיפוש בזאפ מראה כי הוא עולה 850 שקלים. כתוב שהוא תומך בDIVX ובכתוביות בעברית... מישהו מכיר אותו? מישהו יכול להעיד עליו משהו?
עכשיו החלטתי להגדיל את התקציב בשביל לקנות משהו איכותי יותר... הייתי סגור כבר על הpioneer 383, אבל אז פגשתי את הkiss dp-1000 שחיפוש בזאפ מראה כי הוא עולה 850 שקלים. כתוב שהוא תומך בDIVX ובכתוביות בעברית... מישהו מכיר אותו? מישהו יכול להעיד עליו משהו?
קראתי קצת על הKiss ונראה שמדובר בדגם מאוד בעייתי,אני ממליץ שתעשה חיפוש על שם החברה בפורום שהזכירו אותו פה.sunny_jim כתב:בגלל שאני לא יכול לסבול את הTOSHIBA SD340 שלי, שסובל מיותר מדי בעיות(לפעמים קורה שאני צריך להכניס ולהוציא את הCD 5 פעמים או יותר עד שהDVD יקרא אותו (CD-R), ויש תופעה של אי התאמה בין התמונה לקול לפעמים... כמו גם קריאה לא טובה של סרטים מסויימים), וחוסר היכולת של ניופאן לתקן לי אותו, כי כנראה זה מה שהוא שווה(החליפו לי לחדש, בישן היו בעיות אחרות), הצלחתי להחזיר אותו כך שאקבל את כספי בחזרה...
עכשיו החלטתי להגדיל את התקציב בשביל לקנות משהו איכותי יותר... הייתי סגור כבר על הpioneer 383, אבל אז פגשתי את הkiss dp-1000 שחיפוש בזאפ מראה כי הוא עולה 850 שקלים. כתוב שהוא תומך בDIVX ובכתוביות בעברית... מישהו מכיר אותו? מישהו יכול להעיד עליו משהו?...