בעיות בחיבור מחשב ל LCD סמסונג
-
OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
המסך הוא LCD סמסונג 26"
http://www.samsung.com/au/products/tv/l ... 26r51b.asp
למחשב יש 2 יציאות וידאו: DVI ו-VGA.
1. בחיבור DVI ל-HDMI אני מקבל overscan ברזולוציה 720X1280 וגם ב 768X1366. הבנתי שזו בעיית NR שקיימת בהרבה מסכים ולכן ניסיתי VGA.
2. בחיבור VGA אין overscan אבל התמונה פחות חדה ובמקרים מסויימים יש מעט גלים על המסך (כשיש תמונת רקע סטטית עם שינוי גוון הדרגתי למשל במסך תפריט של sagetv). חוסר החדות ממש מפריע לי בייחוד אחרי שראיתי שהתמונה יכולה להיות הרבה יותר חדה בחיבור DVI... ניסיתי לשחק עם הגדרות החדות של המסך אבל זה ממש משנה כלום. האם יש למישהו פתרון אחר לנושא חדות VGA?
3. בשני החיבורים יש כניסות אנלוגיות נפרדות. בכל אחד מהם יש זמזום מעצבן כשאין שום דבר מתנגן. כשהמחשב חובר למסך אחר לא היה זמזום כך שזה לא נובע ממנו. הזמזום מפסיק כשמתנגן סרט כלשהו וחוזר בעצירת הסרט.
http://www.samsung.com/au/products/tv/l ... 26r51b.asp
למחשב יש 2 יציאות וידאו: DVI ו-VGA.
1. בחיבור DVI ל-HDMI אני מקבל overscan ברזולוציה 720X1280 וגם ב 768X1366. הבנתי שזו בעיית NR שקיימת בהרבה מסכים ולכן ניסיתי VGA.
2. בחיבור VGA אין overscan אבל התמונה פחות חדה ובמקרים מסויימים יש מעט גלים על המסך (כשיש תמונת רקע סטטית עם שינוי גוון הדרגתי למשל במסך תפריט של sagetv). חוסר החדות ממש מפריע לי בייחוד אחרי שראיתי שהתמונה יכולה להיות הרבה יותר חדה בחיבור DVI... ניסיתי לשחק עם הגדרות החדות של המסך אבל זה ממש משנה כלום. האם יש למישהו פתרון אחר לנושא חדות VGA?
3. בשני החיבורים יש כניסות אנלוגיות נפרדות. בכל אחד מהם יש זמזום מעצבן כשאין שום דבר מתנגן. כשהמחשב חובר למסך אחר לא היה זמזום כך שזה לא נובע ממנו. הזמזום מפסיק כשמתנגן סרט כלשהו וחוזר בעצירת הסרט.
Enjoy the Silence
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לי זה נשמע כמו בעיית הארכה או השראה ממקור חשמלי אחר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
עופר,
ניסית כבל VGA אחר?
ניסית כבל VGA אחר?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מדובר בכבל אנאלוגי אז יש כבלים יותר איכותיים ופחות, ההבדל הוא אל בשמיים אבל יש הבדל
Microsoft Regional Director- Windows Media Center