Broadcom rm mini 4
Re: שרשור תגובות: Switcher breeze - ככה שולטים על המזגן עכשיו
לי יש את ה rmmini 3 , להבנתי ההבדלים הגדולים הם בפידבק / סטאטוס של מצב המזגן שלא קיים ב rm לעומת הסוויטשר. בנוסף נוחות התפעול באפליקציה יחידה במידה ואתה מחזיק מוצרים נוספים של סוויטשר.10/03/2022 10:04Arie10 כתב: מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הסוויצ'ר לבין:
https://www.banggood.com/Broadlink-RM4- ... rehouse=CN...
שחר
00000
נערך לאחרונה על ידי Arie10 ב 16/07/2022 17:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
00000
נערך לאחרונה על ידי Arie10 ב 16/07/2022 17:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
על מזגן עילי תדיראן אלפא ועובד בלי בעיות.
השליטה במזגן מוגדר אצלי כמנורה בגוגל הום, הגוגל הום חושב שהוא מדליק מנורה כשבעצם הוא שולח פקודת IR למזגן, בגלל שהשלט של תדיראן שולח תמיד את כל הפקודות עם כל לחיצה יש להגדיר מספר מנורות.
ככה שיש לי מנורה בשם ac 22 a (אפשר כמובן לבחור באיזה שם שרוצים) ששולח פקודה להדליק את המזגן על קירור 22 מעלות כשהמאוורר על רמה 1, אני מבקש מגוגל הום turn on ac 22 a הגוגל הום מבחינתו מדליק מנורה באותה שם כשבפועל הוא מדליק את המזגן.
כשאני רוצה להחליף ל 24 מעלות לא יכול פשוט להגיד לגוגל מזגן ל 24, חייב לבקש שידליק את המנורה ac 24 a או ac 24 b או ac 24 c תלוי בעוצת מאוור שאני רוצה.
אפשר להשתמש בהום אסיסטנט כדי לעשות גם אוטומיזציות. לחבר לחיישן חום או תנועה או הגדות זמן, הכל עובד על הרשת הביתית כך שגם אם אין אינטרנט זה עובד.
בגלל שהמזגן והשלט לא חכמים חייבים להגדיר לפחות 12 מנורות וללמד את המיני4 12 אותות מהמזגן כדי שיעבוד, לוקח רבע שעה ומשם הכל עובד חלק.
כיבוי המזגן כמובן רק פקודה אחת turn off ac
מוצר גאוני, למי שאין מזגן חכם כמובן
עם הפרו אפשר לשלוח גם פקודות RF ולשלוט במתגים חכמים, בפתיחת שער הכניסה לחנייה ועוד הרבה הרבה אפשרויות.
בקיצור מוצר חובה בכל בית.
השליטה במזגן מוגדר אצלי כמנורה בגוגל הום, הגוגל הום חושב שהוא מדליק מנורה כשבעצם הוא שולח פקודת IR למזגן, בגלל שהשלט של תדיראן שולח תמיד את כל הפקודות עם כל לחיצה יש להגדיר מספר מנורות.
ככה שיש לי מנורה בשם ac 22 a (אפשר כמובן לבחור באיזה שם שרוצים) ששולח פקודה להדליק את המזגן על קירור 22 מעלות כשהמאוורר על רמה 1, אני מבקש מגוגל הום turn on ac 22 a הגוגל הום מבחינתו מדליק מנורה באותה שם כשבפועל הוא מדליק את המזגן.
כשאני רוצה להחליף ל 24 מעלות לא יכול פשוט להגיד לגוגל מזגן ל 24, חייב לבקש שידליק את המנורה ac 24 a או ac 24 b או ac 24 c תלוי בעוצת מאוור שאני רוצה.
אפשר להשתמש בהום אסיסטנט כדי לעשות גם אוטומיזציות. לחבר לחיישן חום או תנועה או הגדות זמן, הכל עובד על הרשת הביתית כך שגם אם אין אינטרנט זה עובד.
בגלל שהמזגן והשלט לא חכמים חייבים להגדיר לפחות 12 מנורות וללמד את המיני4 12 אותות מהמזגן כדי שיעבוד, לוקח רבע שעה ומשם הכל עובד חלק.
כיבוי המזגן כמובן רק פקודה אחת turn off ac
מוצר גאוני, למי שאין מזגן חכם כמובן
עם הפרו אפשר לשלוח גם פקודות RF ולשלוט במתגים חכמים, בפתיחת שער הכניסה לחנייה ועוד הרבה הרבה אפשרויות.
בקיצור מוצר חובה בכל בית.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
לא הצלחתי להבין מה היתרון שלו על הברודלינק?
עולה רבע כסף ועושה בדיוק את אותה הבעיה וכן עובד על אלקטרה אבל לא מהקופסא, אלא צריך להכין presets מראש
אצלי זה עובד סבבה לגמרי עם גוגל הום, אגב, לקור עשיתי סה"כ 2 פריסטים. 24 ו 22 מעלות
עולה רבע כסף ועושה בדיוק את אותה הבעיה וכן עובד על אלקטרה אבל לא מהקופסא, אלא צריך להכין presets מראש
אצלי זה עובד סבבה לגמרי עם גוגל הום, אגב, לקור עשיתי סה"כ 2 פריסטים. 24 ו 22 מעלות
00000
נערך לאחרונה על ידי Arie10 ב 16/07/2022 17:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מזכיר לכם שהשירשור מדבר על מוצר ספציפי - אתם מתכתבים ביניכם על מוצר אחר.. אולי תפתחו שירשור יעודי בשבילו
המיני4 עובד בדיוק כמו הבריז, הם עושים את אותו הדבר רק שהמיני עולה פחות מחצי ואפשר להשתמש בו גם לדברים אחרים בו זמנית ולא רק למזגן, כמו הטלוויזיה, הממיר של יס/הוט או כל מכשיר שעובד עם שלט IR.
המיני4 כן עובד עם מזגנים, רק שהמזגנים בארץ שלנו מגיעים עם שלטים ששולחים כל פעם את כל הפעולות, כלומר אם משנים את עוצמת המאוורר המזגן ישלח את עוצמת המאוורר החדשה המבוקשת ובנוסף באותו אות ישלח גם שוב את המעלות ואת ה MODE המבוקש, כך שאין אפשרות לשלוח אות אחד לשליטה רק על המאוורר, כלומר אי אפשר לבקש מגוגל לקבוע מעלות ל 24, כי אין פקודה כזאת, לכן יש ללמד את המיני4 את הפעולות האלה, ככה בדיוק עובד גם הבריז רק ובגלל שהוא משווק בארץ ע"י חברה ישראלי הפקודות כבר מוגדרות לרוב סוגי המזגנים.
אבל כל הלימוד הזה וההגדרה לוקחת רבע שעה שלאחריו יש שליטה מלאה, וגם ככה מאז שהתקנתי אני משתמש רק ב-3 פקודות, קירור 22 מעלות מאוורר רמה 2 וחימום 28 מעלות רמה 2 וכיבוי, כך שבגדול מספיק להגדיר 3 פקודות.
המיני4 כן עובד עם מזגנים, רק שהמזגנים בארץ שלנו מגיעים עם שלטים ששולחים כל פעם את כל הפעולות, כלומר אם משנים את עוצמת המאוורר המזגן ישלח את עוצמת המאוורר החדשה המבוקשת ובנוסף באותו אות ישלח גם שוב את המעלות ואת ה MODE המבוקש, כך שאין אפשרות לשלוח אות אחד לשליטה רק על המאוורר, כלומר אי אפשר לבקש מגוגל לקבוע מעלות ל 24, כי אין פקודה כזאת, לכן יש ללמד את המיני4 את הפעולות האלה, ככה בדיוק עובד גם הבריז רק ובגלל שהוא משווק בארץ ע"י חברה ישראלי הפקודות כבר מוגדרות לרוב סוגי המזגנים.
אבל כל הלימוד הזה וההגדרה לוקחת רבע שעה שלאחריו יש שליטה מלאה, וגם ככה מאז שהתקנתי אני משתמש רק ב-3 פקודות, קירור 22 מעלות מאוורר רמה 2 וחימום 28 מעלות רמה 2 וכיבוי, כך שבגדול מספיק להגדיר 3 פקודות.
מדברים על מוצר אחר שעושה בדיוק את אותם הפעולות של הבריז ועולה חצי מחיר שאפשר להשתמש בו(בניגוד לבריז) לשלוט על כל מכשיר אחר העובד עם עינית IR, אז לדעתי האישית חשוב שמידע כזה יופיע בשירשור שמדבר על הבריז כדי שהחברים ידעו שיש אלטרנטיבות ואז כל אחד יבחר מה לעשות עם המידע הזה.16/07/2022 16:47oris74 כתב: מזכיר לכם שהשירשור מדבר על מוצר ספציפי - אתם מתכתבים ביניכם על מוצר אחר.. אולי תפתחו שירשור יעודי בשבילו...